| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice v Třebíči

 Příspěvky 110 z 98 [Dalších 88 >>]
19.4.2010 13:14:10
V Třebíči jsem rodila dvakrát (2007,2010) a nemůžu si na nic stěžovat. Pokaždé bylo dost plno, ale sestřičky ,dětské i ženské, svoje povinnosti zvládali skvěle.
Jako velké plus beru přístup této porodnice ke kojení, pokaždé jsem měla na pokoji mamku, které to zpočátku nešlo a sestřičky chodili téměř na každé kojení, radili a pomáhali.~g~
Oblečky pro mimi jsou zde starší, to je pravda, ale těch pár dní to mimi přece vydrží :-)
Jitka
  • 
12.1.2010 14:36:43
V Třebíči jsem rodila 2x,myslím,že sestřičky jsou zde moc hodné a obětavé,ale co se mi nelíbilo,byl ultrazvuk v přízemí porodnice. Než se vždy objevil doktor,bylo 9,ikdyž má vyšetřoval od 8hod.,pak když čekáte v té klaustrofobické kabince a pan doktor si vyřizeje telefonát,že si v Praze sehnal ubytování za 1000,-,tak to je tedy úcta k nastávájícím maminkám a nejen jim.Chodí tam na vyšetření ženy různého věku,tak si myslím,že tento přístup by se měl změnit!~o~
tereza
  • 
30.12.2009 20:59:42
Ahoj Renatko, nevim zda se toto vůbec dočteš, ale ztratila jsem na tebe kontakt, tak kdyžtak napiš, pa Tereza P.
raszagal
3.8.2009 10:21:51
Co se týká jídla, tak mamča bez komplikací tady jí jen 5 dní, to se dá zvládnout. Podle mě je jídlo na úrovni ostatních jídelen. Kdo není zmlsaný, tak to sní. Kvůli jídlu tam přece nejsme. Co se týká oblečení pro dětičky, je to pravda. Hadříky jsou už velmi staré, košilkám místy chybí šňůrky na uvázání atd. Proto jsem si říkala, že až tam půjdu v únoru opět rodit(poprvé sem tam rodila před dvěma lety), tak se zeptám, zda-li bych tam nemohla donést po našem druhém mimi oblečky ve velikosti 56, které jsou tolik potřeba. Aby ostatní maminky měli pro svoje děti v porodnici lepší podmínky:-)
Maminky z Třebíče
  • 
16.3.2009 14:24:18
Záměna dětí, která se udála v třebíčské nemocnici je jistě neomluvitelná a trestuhodná. Selhání lidského faktoru s fatálními následky. Chyba, která se nesmí opakovat.
Nicméně považujeme za svojí povinnost vyjádřit podporu a poděkování paní Zdence Mládkové, za její práci na novorozeneckém oddělení, za laskavý, obětavý a hlavně lidský přístup k dětem i k maminkám.
Tato usměvavá sestřička, pro kterou nebyla práce jenom každodenní rutinou, bude na oddělení chybět.
Ivana Korcová, Milena Čečková, Ivana Skálová
11.1.2009 17:33:46
Abenko,

já sice rodila už v roce 2006, tak nevím jestli se něco nezměnilo, ale brala jsem si toto:
pro sebe - krom běžných věcí jako je ručník a hyg. potřeby to byly ještě takové ty síťované kalhotky, menstruační vložky, ale ty úplně obyčejné koupené v lékarně, když řekneš k jakému účelu je chceš, určitě budou vědět (nějaké nám tam dali, ale je to málo), pantofle
pro dítě - balík plen, dudlík (záleží na tobě, jestli ho dítěti dáš nebo ne), sádlo na mazání miminka, měla jsem pár látkových plen, ale myslím, že jsem je nepotřebovala (dávali nám jejich), z oblečení není potřeba nic, měla jsem jen ponožečky. Dávají miminkům košilku a jsou v zavinovačce, dupačky nemají a myslím, že to ani není třeba, protože se mi tam zdálo dost přetopeno. No pak ale samozřejmě oblečení pro mimčo na odchod domů.
Pro manžela k porodu nebylo myslím potřeba nic, dostal tam jejich kalhoty a plášť nebo tak něco. Jen nevím, jak to bylo u něj s přezůvkama, to už si fakt nevzpomínám. Já měla svoje.
K porodu určitě tehotenskou průkazku, průkazku pojišťovny, vyplněný papír o jménech dítěte a teď si nejsem jistá jestli to nebyl i oddací list (nebo nějaké prohlášení z matriky o uznání otcovství pokud nejsi vdaná).
To je myslím vše.
Přeji pohodový a krásný porod ~p~
9.1.2009 23:57:24
Všechny moc zdravím.Moc bych chtěla poprosit ty co už mají s touto porodnicí zkušenosti o konkrétní seznam věcí,které si tam s sebou vzít pro sebe,prcka,ale i tatínka u porodu.Děkuji za odpovědi!
KIKINA 1411
  • 
22.12.2008 0:01:26
POPRVÉ JSEM RODILA V ROCE 2001 A TO BYL PRIMÁŘ PICKA MOC MI POMOHL A I SESTRY BYLY PERFEKTNÍ,MOJÍ NIKOLKU PORODIL DOKTOR UHLÍŘ CITILA JSEM SE SKVĚLE I PO PORODU JSEM NORMALNĚ CHODILA.PODRUHÉ JSEM ŠLA V ROCE 2003 ALE UŽ TO BYLO JINÉ.OBA PORODY JSEM MĚLA VYVOLÁVANÉ A U OBOUCH BYL TATÍNEK.PŘI DRUHÉM BYL UŽ PRIMÁŘ ŽIŽLAVSKÝ,SICE ZMĚNIL TO ŽE SE SKÁKALO NA MIČI ALE SESTRU CO JSEM DOSTALA BYLA KATASTROFA NEUMĚLA MI NAPÍCHNOUT ANI ŽÍLU A PO CELÝCH 12HODIN SE U MĚ DOKTOR NEUKÁZAL,KDYŽ UŽ JSEM CÍTILA VELKE BOLESTI ZAVOLALA JSEM SESTRU A TA MY ŠKAREDĚ ODPOVĚDĚLA BĚŽTE SI SKÁKAT NA MÍČ,JEŠTĚ ŽE JSEM NESLEZLA Z POSTELE DOSTALA JSEM TAKOVY VZTAH ŽE JSEM SE ROZTRHALA A MALEM MI SNAD MALA VYPADLA NA ZEM KDYBYCH SLEZLA NA MÍČ.NAVÍC JSME S MANŽELEM PALÁNOVALI BENJAMÍNKA SESTRA POSTAVILA MANŽELA PŘÍMO MEZI NOHY A ON VŠE VIDĚL A O TŘETÍM SI MUU NECHAT ZDAT.VŽDYCKY STOJÍ VEDLE ALE ASI JSME CHYTLI ZROVNA ŠPATNOU SESTRU.DOKTOR PŘIŠEL AŽ PO 15MINUTÁCH NA SEŠITÍ.JÁ SI PAK NEMOHLA SEDNOUT 14DNÍ.TAKŽE MÁM JEDNO KLADNÉ A ZÁPORNÉ HODNOCENÍ.KDYBY SE MI POŠTĚSTILO 3MIMINKO UŽ BYCH DO TŘEBÍČE RODIT NEŠLA RADĚJI BYCH LEŽELA 14DNÍ PŘED PORODEM V BRNĚ NEBO BY SE MUSEL VRÁTIT PICKA ABY BYLI SESTRY TO CO BYVALI
lenka
  • 
10.7.2008 18:19:45
Rodila jsem v třebíčské porodnici v červnu 2008 a byla jsem spokojená. Jediné, co mi vadilo a přála bych si, aby bylo jiné, je stav osobního prádla - nočních košil, které nám jako rodičkám poskytovali na oddělení šestinedělí. Otrhané, s mnoha dírami, pokud chybély knoflíky, museli jsme si je samy přišívat, sestry měly nachystané jehly a nitě. Připadala jsem si jako v chudobinci. Snad by vybrané popltky za hopitalizaci mohly být věnovány na obnovu prádla.
27.5.2008 11:05:40
To je zvláštní, asi jsme každá rodila jinde. Já v Třebíči taky rodila před cca 2 roky.
Každé ráno se nás ptali jestli nepotřebujeme novou košili, prostěradlo atd.
Co se týká oblékání dětí, dostávali jsme nové košilky a zavinovačky dá se říct dle potřeby, já s tím problém neměla dcera nic špinavého dřív než jednou za dva dny, kdy se koupalo neměla. V den koupání, jsem si to nechala vyměnit.
S kojením to bylo opravdu horší, moc neporadili, ba naopak třeba za něco nadali. Za to ale podle mě můžou jednotlivé dětské sestřičky nebo nemocnice jako taková.
 Příspěvky 110 z 98 [Dalších 88 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.