| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Lužická nemocnice a poliklinika, a.s., Rumburk

 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]
Šárka
  • 
28.5.2009 11:56:13
krásný den všem,20.1.09 se nám v Rbk narodila dcerunka.Jsem ráda,že jsem rodila právě tady.Děkuju všem za krásný přístup a hlavně děkuji paní Evičce Novotné,která mi maximálně pomohla...
Petra
  • 
13.3.2009 13:52:36
Rodit v porodnici v Rumburku bych zásadně nedoporučovala,vzhledem ke špatnému přístupu jak doktorů tak sester!ačkoliv né úplně všichni mají prístup k maminkám hrozný a najdou se mezi nimi i sestřičky,kteří mají přístup se srdcem na správném místě,ale těch je tam opravdu málo!Moje kamarádka,která měsíc před porodem,začala mít bolesti bříška,nastoupila do nemocnice v Rumburku a každý den za ní chodil jiný lékař a každý ji říkal pokaždé něco jiného a každý ji léčil skoro denno denně jinak.Při propouštění z nemocnice,ji uvedli do propouštěci zprávy,že ji pouští na její vlastní riziko,což nebyla pravda!!! šla tedy za sestrou a řekla ji že s tím nesouhlasí,ať ji to přepíší.Jaký k tomu měli důvod toto napsat do propouštěcí zprávy?asi nějaký byl!po propuštění doma přestala cítit pohyby,ačkoliv když nastupovala do nemocnice,tak dětátko cítila!za týden šla s bolestmi břicha do porodnice a tam ji řekli,že mimninko nežije.Musela to i tak odrodit a přístup sester byl opravdu katastrofální!!! Raději to tu ani nebudu popisovat.Zamyslete se nad tím sami a udělejte si sami úsudek.Já bych do této porodnice už v životě nešla.Nikdy nemůžete vědět...i když některé maminky si nestěžují.Toto se stalo už v tomto roce 2009 tak že jak se píše že se změnil personál v Rbk.porodnici,nic není pravda,než to že to tam je špatný.
16.1.2009 10:13:34
Také bych chtěla pochválit a všem doporučit Rumburskou porodnici!!! Původně jsem se také rozhodovala, zda nejet do Děčína, ale prosincový termín byl rozhodující. 3 měsíce před porodem jsem ležela v Ústí na udržování a chtěla rodit tam, po propuštění a následným 10 dnům doma jsem porodila v 37+5tt v Rumburku a byla jsem za to moc ráda, přístup byl úžasný, soukromí a podpora por. asistentek i doktorů. A když jsem po porodu měla 2 denní problémy s omdléváním, postarali se o mého drobečka, ve všem mi poradili. Takže příště určitě chci rodit zase v Rumburku.
Monika, dcera Anetka (11 mesicu)
  • 
2.1.2008 11:47:59
Jsem moc rada,ze vam muzu napsat muj dojem z rumburske porodnice.
Jsem rumburacka,ale i tak jsem nebyla rozhodnuta rodit v miste meho bydliste,vyzvidala jsem od zkusenych maminek a to co jsem vetšinou slychavala me odrazovalo.Ale protoze Anetka chtela na svet v unoru,vetsi strach jsem mela z prevozu do vzdalenejsi nemocnice.
V tehotenstvi jsem mela mensi zdrav.problem,musela jsem byt tri dny hospitalizovana v nasi nemocnici a byla jsem spokojena z pristupu personalu a veskerou peci o nas.Proto jsem si pri odchodu sepsala porodipis a sedmeho unora nastoupila do nemocnice,Anetce se nechtelo ven:)Lezela jsem chvili na gynekologickem oddelni,ale to trvalo jen kratce Anetka si to rozmyslela a porod zacal rychle,prubeh byl bez obtizi takze se da rici,ze jsme si ho s partnerem do jiste miry uzivaly a moc se tesily na ten na pokladek.
V pul treti rano mi uz Anetka lezela na brisku a vse jsme mely zasebou.
Porod mi usnadnovala prijemna porodni asistentka se sestrickami.
Jako prvorodicka jsem mela na sestricky spoustu otazek,ktere mi vzdy byly zodpovezeny bez žádných problemu.Ctyri dny v porodnici nam prijemne utekly a v pondeli jsme si vezly Anetku domu.
Chci vam timto maminky rici,ze se nemusite vubec bat.Přeji vám hezké chvíle s vaším miminkem.
Briony
11.3.2007 14:53:03
I když od doby posledního příspěvku se v Rumburku dávno změnil primář i někteří lékaři já mohu napsat svou nedávnou zkušenost.Rodila jsem zde v únoru2006 své třetí dítě a mohu říct jen to nejlepší,sestřičky,por.asistentky i lékaři zaslouží chválu za opravdu pěkný a milí přístup k maminkám.Porod trval 12hod. a celou dobu byli všichni moc fajn,sestřička mi nosila čaj,pomáhala do sprchy a měla čas i na povídání které mi hodně pomohlo.POzději tam byl se mnou manžel na sále jsme byli sami(jsou zde dva-oddělené)takže jsme měli i soukromí hned po porodu jsem dostala malou ke kojení takže později jsme neměli žádné potíže s přisáním.Možná jen by mohl být o maličko milejší přístup dětských seter na novorozencích,ten mi přišel trochu odměřený.Chci říct,že dvě starší děti jsem rodila ve velké krajské nem.a po srovnání opravdu vítězně vychází ta mnohem menší v Rumburku už kvůli takovému bližšímu a "rodinějšímu"přístupu jak k maminkám tak i pacientkám na gynekologii.Takže maminy co se chystáte do Rumburka pro mimi nedejte na ošklivé řeči a těšte se.
Klára
  • 
6.2.2006 1:50:23
V říjnu 2004 sem porodila v této nemocnici dceru Sáru a musím jenom chválit. Sestřičky milé,ochotné vstřícné, lékaři profesionální. Dcerku sem rodila v klasické poloze a bez nástřihu,ještě sem dostala pochvalu za dobré tlačení:) A paní porodní asistentka se dokonce nespletla ani v tom,když malou po prvním přiložení označila jako "rozenýho savce" - bude jí 16 měsíců a pořád kojíme:))
Takže ještě jednou všem moc díky.
Petra Švejvarová a Sára
  • 
9.6.2005 16:40:06
Já jsem tam lezela tam i měsíc před porodem a i jsem tam rodila (císař). Všichni byli moc hodní a ochotní pomoci a poradit. Chtěla bych i takhle poděkovat všem co se o nás tak starali.
lida, 2 deti
  • 
26.1.2002 23:24:35
Pred 2 roky na Bulovce, o kapacce se nikdo ani nezminil, ale sami (tj. bez toho, abych se musela dozadovat) mi prinesli hrnecek a termosku s cajem.
Milena, holčička
  • 
22.1.2002 12:14:00
Někteří lidé prostě rádi zakazují a ve zdravotnictví je k tomu hodně příležitostí. Žíznivé rodičce stejně nikdo nezakáže, aby se nenapila tajně ve sprše.
Mě při porodu k pití naopak povzbuzovali, porodní asistentka mi nosila jontové nápoje a průběžně kontrolovala, abych pila. Bylo to ve Zlíně.
Martina
  • 
22.1.2002 10:35:45
Prečo sa preboha nemôže počas pôrodu piť???
Ešte by som pochopila, prečo by sa nemalo jesť (resp. len málo a niečo ľahké), ale nepiť počas pôrodu, keď žena niekoľko hodín funí ako lokomotíva :-) - niekedy sa fakt neviem ubrániť pocitu, že lekári sa pri väčšine pôrodov nudili (keďže sú fyziologické), tak si aspoň vymysleli lekárske procedúry, ktoré pridávajú im a pôrodu na vážnosti... :-)
 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.