| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Oblastní nemocnice Kolín, a.s.

 Příspěvky 110 z 107 [Dalších 97 >>]
Lenka, dvě děti
  • 
18.5.2010 23:02:40
Ahoj,rodila jsem v Kolíně již dvakrát, v roce 2007 a nyní v únoru 2010 a v obou případech jsem byla velmi spokojená. Druhý porod vedl doktor Bečvář, byl příjemný, profesionální, při porodu vtipkoval a s jeho pomocí jsem porodila bez nástřihu. I ostatní doktoři, se kterými jsem byla v kontaktu, byli fajn, stejně jako porodní asistentky. V Kolíně jsou dvoulůžkové pokoje, každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Já jsem měla nadstandart, na pokoji byla lednice a TV. Sestřičky se chodily několikrát denně ptát, jestli něco nepotřebuji.Na pokojích je k dispozici dětská kosmetika, plíny si vezměte svoje. Miminka dostanou košilku nebo body k zapůjčení, ale doporučuji si vzít svoje body pro mimčo,většinou je to velké nebo vytahané.Zároveň má Kolín novorozeneckou JIP, pokud by byly nějaké komplikace. Samozřejmě vždy záleží, na koho narazíte, ale já jsem byla velmi spokojená.Lenka
22.1.2010 2:00:10
Ahoj Hanko,
neznám ani jednoho, ale dobrá je MUDr. Matějková. Je sice občas trošičku náladová, to se musí překousnout, ale jakodětská lékařka je super!
Hanka/ Tomášek 2
  • 
22.12.2009 3:41:10
Milé maminky, obracím se na vás s prosbou o pomoc s hledáním pediatra pro mého syna. Přestěhovali jsme se do Kolína a nevíme zda se máme rozhodnout pro MUDr. Strakovou nebo MUDr. Mlčocha. Mohli byste mi prosím sděliut své zkušenosti? Děkuji
Jana Mišák 5/07 a Eliška 05/10
17.10.2009 13:54:26
tak já měla Bumberu a stěžovat si na něj fakt nemůžu, zato ty asistentky děs, asie jim nebylo vhod že je obtěžuju vnoci~t~ ale ráno přišla jiná směna a to bylo něco jinýho, následná péče byla vpohodě,příští rok tam budu rodit znova
Hladíková, 3 kluci
  • 
5.5.2009 13:46:42
MUDr. Barbora Kohoutková. Ráda na ni vzpomínám, byla na mě moc hodná.
michaELAela
5.5.2009 8:29:30
Rodila jsem v Kolíně v r.2006 a říkala jsem hrůza,že už nikdy...
nyní jsem ale měla tu čest,ležet tam na rizikovém těhotenství a musím říct,že jsem byla naprosto spokojena- všechno mi bylo vysvětleno,každý se mě nejdříve zeptal,než šel se mnou něco dělat.Musím vychválit dr. Adámka,dr.Moškovou,primáře Kaprála a moc milou sestřičku Skálovou a Koutnou.
Annitta
24.4.2009 13:21:16
Moc prosím, nevíte jak se jmenuje mladá (cca 30 let)paní doktorka-Slovenka, v červenci 08 měla krátké černé vlasy, postavou droboučká??? Vůbec ani nevím, koho jsem měla u porodu...děkuju!
zdena svobodova
  • 
21.4.2009 13:52:36
Taky jsem rodila v klínské nemocnici roku 2007 a hrůza. Byl to můj první porod. Měla jsem u produ moc fajn asistentky,ale doktorka mě pořád nutila tlačit,když se schodli ostatní na císařském řezu,tak to nebrala v úvahu a musela jsem další 2 hodiny tlačit,nakonec byl císařský řez,ale když jsem se probrala,malá byla v Hradci na jipce,napila se plodové vody,dostala zápal plic a museli ji rozdýchávat,moc šancí ji nedávali. Dávali od toho ruce pryč. Dostala jsem telefonní číslo na Hradec a abych si tam sama volala. Sestry nebyly vůbec profesionální,každá se mě ptala,kde mám dítě.Přítel nebyl u porodu,jen v čekárně seděl od rána až do večera, v době kdy se malá narodila,tak mu říkali,že stále nic a když už tam večer vtrhnul(přitom se malá narodila po 16)tak mu řekli,že jsem obě v pořádku,přitom viděl sestru,jak běží s miminkem dolů k sanitce(ten den nejely výtahy)aniž by tušil,že je to jeho vlastní dceruška.Vše se dozvěděl až druhý den ode mě.A to mi nepřišlo vůbec profesionální a k tomu mu lhali. Dost jsem si tam vytrpěla,já říkám,už nikdy Kolín. V Hradci je to úplně jiné,tam mi malou zachránili, byli všichni moic fajn,takže další miminko jdu rodit jedině tam. V Kolíně mi paní doktorka(bohužel neznám jméno)málem malou zabila.Nechci o nich nic slyšet a všem kolínskou nemocnici nedoporučuji.Ale na každém rozhodnutí si může člověk sám.
Lucka
  • 
9.4.2009 14:51:34
Ahojky, ja jsem v Koline rodila 14.3.2009, prvni porod, od prijmu v nemocnici se mala narodila za hodinu a tri ctvrte - porod vedla PA (starsi, tmavovlasa, moc hodna - bohuzel nevim jmeno) a pan doktor Adamek. Musim uznat, ze ackoliv jsem mela strach hlavne z personalu, tohle slozeni bylo moc fajn, pan dr. i pani PA byli skveli!!! Takze jim patri muj dik, porod byl rychly a byl super! :-)
Lucie Váňová, 11 měsíční dcera a druhá na cestě
  • 
30.3.2009 0:47:26
Malou rodil MUDr. Bečvář a musím říct, že mám z porodu opravdu dobrý zážitek. Sice jsem doktora proklínala při šití - přišlo mi, že to trvá strašně dlouho, ale všechno po porodu bylo super.
 Příspěvky 110 z 107 [Dalších 97 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.