| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nošení dětí v šálu na těle - vázání na břicho

 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]
  • 
29.8.2006 9:20:12
Rada by som sa opytala ci stale mate satek na predaj. Mam 4 mesacnu dceru a rada by som to skusila. dakujem monika
  • 
11.12.2005 21:34:58
si jako myslím,že to vypadá moc dobře a když to mámě nevadí a dítě tím netrpí,tak proč ne O)
modrej obláček
16.3.2005 10:02:26
Jano,

než jsem otěhotněla, tak jsem dlouhodobě hlídala a dítko nosila v šátku z šátky na mimi...Musím říct, že jsem s ním maximálně spokojená. Nezdá se mi, že by se dítě nějak krčilo atd. jako v klokance. Malá si na šátek rychle zvykla, a když jsem ho jen vyndala, začala se usmívat a celá se třásla na to, až jí do něj dám. Potom se zachumlala a spokojeně usnula...Myslím, že je to i hezký zážitek, cítit své mimčo takhle blízko sebe...
  • 
15.3.2005 11:16:28
Ahoj. Prodávám šátek na miminko. Délka 4,7m, materiál 100% šikmo pružná bavlna. Bavlna není bělena a tudíž neobsahuje žádnou chemii. Cena je perfektní 550,- Pokud máte zájem ozvěte se na email krtecek2@seznam.cz
14.3.2005 18:47:14
Vpravo nahore je cerne Kontakt - je to info@satkynamimi.cz
  • 
14.3.2005 13:01:19
ahoj,mám dotaz, koupila jsem před časem klokanku Maxi cosi gogo, je sice od narození, ale kdzž jsem tam teď malého dala(má 14 dní), tak nevím necítím.Připadá mi, že ta zádíčka stejně trpí.Proto se chci zeptat, jestli jste měli někdo takový pocit s šátkem, uvažuji totiž, že klokanku prodám a koupím raději šátek.Chtěla jsem se na pár věcí zeptat i paní z šátkůnamimi,ale nenašla jsem tam e-mail, je tam jen form. na objednávku.Děkuji
14.3.2005 0:41:42
Jitko,
při výletování se mi osvědčil úvaz na bok - jednoduché kolo ze šátku šikmo přes jedno rameno na druhý bok - u delšího šátku lze přebývající konce zavázat ještě dokola kolem pasu tak, že vzniklý uzel umístíš na kyčel, na kterém bude dítě sedět. Do tohoto úvazu se dá umístit během několika vteřin, např. při vystupování z tramvaje a vyndat ještě rychleji - "vysypeš" ho spodem.
Fotka je ve fotoalbu rodina.cz/hulovi, Procházky a výlety, název Indiánská babička. Odkaz tady:
http://rodina.cz/scripts/album/photo.ASP?id=12828&from_fid=168&from_kid=566
13.2.2005 16:55:05
Dorko, látky atesty nemají, právě proto ta nižší cena. Vzhledem k tomu, že šátky šijeme z běžně dostupných látek, není v mých silách atesty zajistit. Certifikát na jednu látku stojí cca 10 tis. Kč, a vzhledem k tomu, že továrny jednu látku vyrábějí pouze omezenou dobu, je to finančně nereálné.

Pokud byste se přesto rozhodla pro některý z našich šátků, není problém se domluvit (tak jako s jinými maminkami alergických dětí), že pokud by se vyskytla alergická reakce, šátek vezmeme zpět a vrátíme peníze v plné výši. Zatím se žádný problém nevyskytl, tak věřím, že je to v pořádku. Pro alergické děti jsou každopádně vhodné šátky v kombinaci se lnem a pokud možno co nejméně barvené. Budete-li mít nějaký další dotaz na naše šátky, neváhejte se obrátit přímo na mne.

Co se týče kanafasu, tak z běžných látek je na šátek velmi vhodný. To proto, že je dostatečně pevný (drží tvar) a zároveň dostatečně pružný, takže dítě dobře obemkne. Ale samozřejmě nemusí vyhovovat každému.
Dorka + 2 kluci
  • 
12.2.2005 13:13:52
Moc se mi líbí šátkynamimi a chtěla bych si nějaký zakoupit. Ta paní o tom tady moc pěkně mluví a koukala jsem na jejich stránky, opravdu mají pěkný výběr. Ale nikde jsem tam nenašla jestli mají nějaké zdravotní atesty. Je to pro mě velmi důležité, můj 2 měsíční chlapeček má sklony k alergiím a tak bych si nechtěla pořídit něco co není testované pro kojence. Vatanai tyhle testy má, ale zase jsou pro mě moc drahé.
  • 
11.2.2005 19:42:37
Milá Radko,
po přečtení Tvého příspěvku bych se Tě chtěla optat, jaký úvaz se Ti osvědčil při výletování? Myslím tím, když dítě ťape samo, ale v průběhu výletu si chce odpočnout.
Já mám téměř šestiměsíčního synka a od jeho jednoho měsíce používám zatím jediný úvaz a to kříž s kapsou. Jsem s ním moc spokojená a Šimůnek taky. Díky šátku chodím neomezeně do terénu, nakupovat, jeli jsme zatím jednou autobusem a dvakrát vlakem. Nošení střídám i s kočárkem, ale jsem moc ráda, že jsem se ještě v těhotenství rozhodla pro tento způsob neverbální komunikace s mimčem.
Přeji Ti pohodu v rodinném týmu a těším se na odpověď.
Zdraví Jitka :)
 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.