| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bolí to, ale život jde dál

 Příspěvky 110 z 120 [Dalších 110 >>]
27.4.2012 11:19:59
Děkuji za článek, moc mi pomohl. Mám už sice děti. Dceru 10 let a chlapečka 2 roky. CHtěli jsme ještě jedno a dopadlo to takle. Jsem z toho smutná, ale vím, že já jsem na tom ještě dobře. Mám sílu snažit se ještě. Jinak, zákrok mi prováděly v Krči v Praze a byly tam všichni hrozne milý. Po zákroku mne bolelo břicho, doma jsem si dala i Nurofen. Dnes už necítím nic, jenom trošku špinim. Držím všm palce a nezoufejte, prý se to stává u 50% těhotenství.
  • 
16.12.2010 10:17:31
Děkuji za tento článek,včera jsem se vrátila z nemocnice a je to na vlas stejný případ,jak píše autorka článku.Stejné příznaky,stejné pocity,stejná prázdnota.Spoustu slz.Vím,že mi nikdo nepomůže a musím se s tím vyrovnat sama,ale je to těžké.Doufám,že to brzy přejde a budeme mít sílu s přítelem znovu zkoušet miminko.*Andrea*
Martina
  • 
10.8.2010 14:52:00
Ahoj, já jsem revizi odmitla, protoze jsem taky byla hodne proti, navic jsem nechtěla do nemocnice u nás. Myslím, že není dost kvalitní. Nakonec jsem si dohodla termín v nemocnici v Praze o týden později, ještě mezitím jsem 2krát viděla utz a že je to opravdu bez šance. V sobotu jsem začala krvácet a v neděli se přidalo bolení podbřišku, třísel, kříže, večer už i teplota a břicho mě bolelo snad všude. Večer mi rychle dělali revizi, protože už žačal potrat a hrozila infekce z toho mrtvého plodu.Po operaci mě krutě bolelo břicho, ale jen než zabral čípek proti bolesti. Pošlou to na rozbor a snad mi řeknou, co bylo důvodem. Myslím, že do 7. týdne to může odejít s MS, ale jakmile je to ta, dýl, i když malé, tak to chce revizi. Byla jsem ráda, že přišla taková bolest, protože jsem se lépe smířila, že na tu revizi skutečně musím. Teď už jen doufám, že to vždy vyjde a bude to dobré. Pa pa
17.3.2010 22:09:07
Milá Katko, jak moc se tvůj příběh podobá tomu čím jsem si prošla tento rok v dubnu. Taky mi bylo sděleno ve 12týdnu, že se jedná o zamlklé těhu a hned na to jsem podstoupila revizi. Přesně si vybavuji tu bolest, zmatek, vztek...Hodně mi pomohl internet, protože jsem měla štěstí a přečetla si dost zajímavé články a názory na toto téma. Revizí to nekončí, měla jsem pocit, že se mi zhroutil celý svět a nemám sílu fungovat, ale naštěstí už jsem doma měla 2 letou holčičku, která mě zaměstnávala natolik, že jsem to musela přejít a fungovat. Taky jsem se opřela do práce kolem domu, samozřejmě s ohledem na omezení k již zmiňovaném šestinedělí. Naštěstí se měsíčky dostavily hned v dalším cyklu, já dodržela 3měsíční pauzu dle rady gyn a pak jsem zjistila, že jsem opět těhotná. Popravdě jsem to brala děsně s rezervou, od 5týdně chodila každý týden na UZ a děsila se jestli se nebude situace opakovat. Po překonání 12týdne už to bylo lepší, pak strach z triple testů, které byly naštěstí Ok a oddechla jsem si až v 16týdnu kdy jsem začala cítit pohyby. Pevně věřím, že nyní kdy už jsem ve 33 týdnu nás snad nic nepříjemného nepotká a brzy si pochovám své druhé dítko...
Katko, přeji ti hodně síly a ať se taky brzy dočkáš!
Markéta H.
  • 
12.2.2010 16:42:52
Ahoj, prožívám úplně to stejné, přesně jak popisuješ. 6. ledna jsem byla na interupci. Byla jsem v šestém týdnu. Plodu se nezačalo vyvíjet srdíčko. Bylo to hrozné. Pořád jsem si říkala: "Proč já?" Lékaři mě ujistili, že se toto stává kažké druhé ženě. Hrůza. Prý bych také časem potratila.
Tak hlavně, aby se to už nikdy neopakovalo!!!
Eva, 19.letý syn
  • 
4.12.2009 12:43:43
Revize proběhla 19.8. v 11.týdnu. Miminko už nebylo živé od 9. týdne, nebylo mi nic, jen zmizely těhotenské příznaky.Děkuju za pozitivní články, už se druhý měsíc snažíme o miminko, minulý měsíc to nevyšlo, mám nějak od revize rozházený cyklus a prošvihla jsem ovulaci. Předtím jsem v lednu 2009 prodělala spontánní potrat ( pozitivní těhu test, ale MS přišla po týdnu). Život je krutý.
sosina
4.11.2009 8:01:35
...stejný prožitek mám za sebou, pocity prázdna k tomu samozřejmě patří. Člověk je plný plánů a radosti a pak taková rána a všechno je jinak. Když jsem se s tím vyrovnávala já, překvapilo mě, kolik ženských jen v mém okolí má za sebou obdobnou zkušenost a všechny potom měly mimčo. U nás se další těhotenství podařilo opravdu napoprvé, nechtěla jsem tomu věřit a až do konce jsem byla mírně ve střehu, jestli je vše v pohodě. Dnes je tomu zázraku přes rok a mladík už vesele běhá. Vím, že se to lehko řekne, ale člověk by se v tom pocitu neměl moc utápět, prožít si ten smutek, přijmout to jako nezvratnou věc, ale dívat se dopředu. Věřím, že zas bude dobře. Přeju hodně štěstí!
Pavla
  • 
23.10.2009 22:08:19
Mojí kolegyni tvrdili, že je v 8t, že není srdeční akce - tudíž má jít na revizi pro zamlklý potrat. Ona se bránila, že rozhodně není 8t, ale necelých 6t, proto je na srdeční akci ještě brzy. Hádala se s nimi, dokonce už byla objednaná na výkon, nakonec si prosadila svou, že chce ještě pár dní počkat, no a dnes je ten "zamlklý potrat" zdravá 10-letá slečna.
21.10.2009 18:28:33
Káťo, drž se. I já ´jsem toto zažila. Bylo to minulý rok v září. Měla jsem být ve 14tt a najednou ustala srdeční akce. Bolelo to strašně moc, ale za 4 měsíce se zadařilo a já tu teď vedle sebe mám 7 týdenní miminko a jsem moc šťastná.
mordie
21.10.2009 17:54:44
Ano je nás hedně, které to prožily, já přišla o mimi po roce a půl snažení v 7tt. je to už 15 týdnů, ale pořád to boli. Ze začátku jsem byla psychicky na dně, už je to lepší o hodně, ale člověk nezapomene nikdy. Snažíme se o další mimi, ale moc nevěřím, že to bude nějak brzo. také piju kontryhel, střídavě s měduňkou a beru kys.listovou, kterou mi napsal můj gynekolog.Teď každy měsíc, alespoň v koutku duše doufám, jestli se stane zázrak a budu zas těhu. Ještě si občas pobulím,bolí to, ale snažím se myslet pozitivně, že se zas jednou zadaří.:-)
 Příspěvky 110 z 120 [Dalších 110 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.