| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Porodní zkušenost nevidomé maminky

 Příspěvky 110 z 86 [Dalších 76 >>]
4.4.2009 23:35:38
Majko nebojte se. Moje manželka psy cvičí a pomáhá i nevidomým. Ti pejskové jsou už povahově vybíráni tak, že milují (doslova) lidi. Přiměřená ostražitost je na místě, ale všechno je o přístupu právě nás - lidí.
4.4.2009 23:25:37
Dědo (a babičko :-) - JEDNIČKA S HVĚZDIČKOU !!!!!~R^
Janka
  • 
2.4.2009 14:11:50
Ty jo, tak to bych neverila, ze ma nekdo takovyhle nazor (reaguji na prispevek Jaji ci jak byla presne prezdivka). Zrovna presne tyhle vyjmenovane veci nevidomi rodice ZCELA URCITE muzou diteti predat, lasku k prirode a zviratum MNOHEM LEPE nez spousta vidoucich, a na rozkvetlou kyticku u cesty zrovna tak, staci dite vest k pozorovani a k tomu, aby ono samo maminku upozornilo na tu kyticku, popsalo ji, reklo co vidi... naopak si takove dite mnohem vic tu kytku u cesty uvedomi nez spousta decek od matek, co je k tomuto nevedou... a nejde samozrejme jen o kytku, ale o cely svet! Navic predpokladam, ze rodice z tohoto nadherneho clanku neziji ve vakuu nevidomych, maji jiste sve rodice a kamarady, kteri budou s jejich ditetem/detmi taky travit cas!!
Jedine, co je nejspis problem, je jak jakozto nevidouci ohlidat ulitane decko, to si dost dobre neumim predstavit, navic samozrejmosti je asi maximalni podpora a pomoc okoli, nicmene jiste je i tohle mozne a preji rodicum pevne nervy a hodne sil, budou to mit v tomto tezsi nez vidouci maminky.
Krasny clanek, gratuluju a preju spoustu stastnych chvil!!
30.3.2009 15:11:17
Ahoj Janice a vůbec všichni
kam můžu psát náš deníček? Přece ne sem do diskuze.
Prosím, můžete mi to někdo vysvětlit, kde se ně+co takového zřizuje?
)Napište mi soukromně
romana.vsetickova@seznam.cz
Budu moc ráda.
Romča
30.3.2009 1:09:53
Romuško, energie Vašich přátel a jejich optimismus mě do teď napájí kdykoliv si na ně vzpomenu. I tvůj článek je takový. Nějak mi selhává slovní zásoba, zní to dost pateticky ~t~ Taky si moc ráda počtu o vašich štrapácích s Vašíkem :-) Už se těším na reportáž z ryb ~z~
29.3.2009 23:16:26
Jé tak to já si tvůj deníček taky ráda budu číst.
29.3.2009 21:22:17
Krásné čtení.To pohladí.Díky děda ~x~
29.3.2009 20:59:20
Ahoj Stáňo, to víš, že dál budu psát. Děda Petr a babička Zdena (moji úžasní rodiče) vědí, že to zmákneme. A na to střílení z praku se těším. A na ryby? Budu chodit s dědou a malým. Velice ráda chytám taky. A mezi tím budu neustále psát, co náš malý.
Romča
29.3.2009 20:33:31
Ahoj Romčo, babičko a dědečku, to jsou tak krásné příspěvky a článeček, že v nejmenším nepochybuju o tom, že Vašíček zažije spoustu lásky a prima rodinu. A bude šťastnější než některé děti zdravých rodičů, kteří zapoměli, co je v životě důležitější. A možná dostane ještě něco navíc, zjistí, že je potřeba lidem okolo sebe pomáhat, a že hlavně díky tomu může člověk zažít hromadu štěstí, nejen když se stará sám o sebe. Přeju krásné dny celé rodině~x~ a Romčo, určitě piš dál, je fajn zjistit, jak žijí lidé jako ty a není to jen ze zvědavosti, spíš proto, že když někoho takového někdy potkám, tak se ani jeden nebudem cítit jako mimozemšťani:-).
29.3.2009 19:22:43
Ahoj Vašíčku.Ještě ani pořádně nevíš,co se na tomto světě všechno děje a už se kolem tebe točí tolik zájmu a diskusí.Spousta lidí si myslí,že nebudeš mít ,vzhledem k handicapu tvých rodičů,plnohodnotné dětství.Vůbec se jim nedivím a už vůbec jim to nemám za zlé.Ten, kdo se nedostal blíže k nevidomému člověku,zákonitě musí pochybovat.Chtěl bych touto cestou jak je,tak i tebe ujistit,že nebudeš o nic ochuzen a budeš vyrůstat tak,jak děti většinou vyrůstat mají.Je samozřejmé,že i přes veškerou lásku a péči o tebe,nebudou tví rodiče schopni zvládat některé záležitosti. V takových případech je připraven pomoci celý zástup přátel,kamarádů,ale hlavně je tu celá tvoje rodina.Už se moc těším až spolu půjdeme na ryby,budem jezdit na kole ataky tě naučím střílet s praku.A když náhodou někomu rozbijem okno,tak tam pošlem babičku a ona to svým šarmem urovná Tvůj děda a babička ~;)
 Příspěvky 110 z 86 [Dalších 76 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.