| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Taky "lovíte"? Aneb pár slov o Geocachingu…

 Příspěvky 110 z 98 [Dalších 88 >>]
8.6.2009 10:15:30
Taky lovíme,zakládáme a bavíme se. (já mamča jsem na poklady snad ujetá nejvíc ~y~ , taťka je spíš na naše technické zázemí ~t~ )
Začali jsme přibližně před dvěma lety.(Tehdy ještě bezdětní..) Chodili jsme každý víkend a někdy i po práci. Víkendové vandry jsme přispůsobovali trasám s poklady..i jednoho suprového eventu jsme se zůčastnili. Na letních dovolených jsme na poklady samozřejmě také nezapomínali~t~
Posledních pár měsíců lovíme, ale spíš výjmečné. ~;( ( Přibylo nám do domácnosti malé geokachně a s ním se zdaleka tak nedostaneme ~n~. Kočárek bohužel není oblíbené místo naší malé, pokud nespí tak v něm křičí~p~..co křičí ječí na celý les ~d~ Občas jí nosím v šátku, nebo klokance.. ale není to ono..
No snad až budem jezdit se sporťákem a ona z kočárku uvidí, bude to lepší..(k této naději se upínám~;()
Zatím je ale i každá procházka alespoň z části prořvaná, a na větší turistický počin to vážně nevypadá..~a~
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08
26.12.2008 0:44:23
Děkuju za článeček, nějak mi unikl!

Taky jsme propadli kouzlu a je to super.

Rada pro ty co nemají GPS - jako my: opravdu to jde i bez, vždycky si prostuduji dobře mapu a pokud možno přesné umístění, mapy na netu mají dost dobré rozlišení. A pak vyrazím - a okouknu terén. Po pár odlovech už budete hned na místě vidět, kde všude by mohl být poklad, budete mít úplně jiné vidění ~t~
Jo - mě to takhle vyhovuje hlavně ve městech, najít takhle kešku v lese by šlo asi blbě ~;)

Lovu zdar!!!!!!!!!!
  • 
12.11.2008 19:57:36
Pro ty kteří touto dobou marně shanějí v pošmourném počasí zajímavou aktivitu v teple , se nabizí sraz , neboli Event
vice info naleznete :

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1GXVY

Tak ahoj
jancaja+♂06/10
24.10.2008 8:48:25
Taky lovíme, když někam vyrazíme s dětma, je to bezva, ale o téhle kešce v´ČB jsme ještě neslyšeli - zní výborně tajuplně :o)
petteska
20.10.2008 22:22:43
Jsou proste lidi, kteri museji zkritizovat vsechno, ackoliv o tom prd vedi...Geocaching je fantasticka zabava i pro male deti. My jsme zacli lovit zhruba v dobe, kdy bylo nasi minigeokacerce cca rok a trictvrte. Zkraje toho samo moc nenachodila, ale dneska ji jsou tri a jak se rekne, ze se jde "na krabicku", tak se muze pretrhnout....navic ta jeji radost, kdyz poklad najdem a ona si muze vymenit nejakou hracku....A co se vetsich deti tyce, treba tech pubertalnich, tak i pro ne je hledani pokladu lakadlem, napr.muj synovec pesimu chozeni moc neholduje, ale kese by lovil porad, takze pesmo chodit musi :o))) Samozrejme ze preferuje kese obtizne a snadno nalezene vzdy patricne otravene okomentuje...
Takze kaceri a kacerky, at si kazdej prudi jak chce, my vime, ze kesoloveni je fajn.
19.10.2008 21:45:58
Geocaching jsem objevila vloni čistou náhodou a zcela mě okouzlil. Jsem docela samotář, takže si hledání užívám i sama (s pejskem). Stejnou dobou mi dcerka (17 let) začínala ujíždět na nějaké on-line hře, ne že by to byla nějaká velká trága, ale znáte to. Tak jsem ji zkusila jednou, dvakrát přizvat, bez úspěchu, dočkala jsem se akorát připomínek na téma dětinštění mé osoby a pod. Na potřetí jí nějak nebylo dobře, nebo co a přidala se. Vybrala jsem jako ochutnávku jednu nedaleko našeho příbytku, ale hezounkou. Aby nemusela udělat moc pohybů a nezběhla mi už po cestě tam. Povedlo se ve 100 %. Přála bych Vám jí vidět cca za hodinu. Drží nás to obě fest, lovíme spolu i každá sama na sebe, blbneme tím hlavu celé rodině a mohu jen a jen doporučit. Za svých 40 let jsem se nepotkala zatím s lepším relaxem. Ve spojení s kolem, je to fakt špička.
Jíťa
  • 
19.10.2008 13:46:11
Na geocaching.cz jsou všechny důležité věci vysvětleny, je tam popsán i způsob registrace a další věci z geocaching.com, co které políčko znamená atd, takže to takový problém není. A české kešky mají i popis v češtině, takže pohoda.
Jíťa
  • 
19.10.2008 13:36:47
Jo a v nákupním centru bych ji asi hledala spíš někde venku, nebo v té vstupní hale. Je dost malá pravděpodobnost, že by byla přímo v prodejně.
Jíťa
  • 
19.10.2008 13:33:16
Pro vyzkoušení je lepší nějaké místo v přírodě, nebo ve městě blízko nějaké památky. Pokud si např zvolíš rozhlednu na holém kopci se 2 stromy vedle a v nápovědě bude, že se máš zaměřit na strom, tak je to pak bez problémový odlov i bez GPS. Pár takových už mám, i když jsem se registrovala až po přečtení článku. A v nejbližších dnech se chystám jednu takovou jednoduchou mikro umístit na pěkném místě v blízkosti svého bydliště.
Lenka Ederová, dcera 1,5,roku
  • 
18.10.2008 23:11:51
No, zaráží mě, že někdo nevyzkoušel a už odsuzuje. Já vyzkoušela a zkouším dál, samozřejmě společně s manželem a dcerkou. Je to opravdu fajn zábava. Mnohé bezcílné bloumání najednou cíl má, což je zvlášť pro děti důležité. Myslím, že autorka vystihla moc dobře všechna plus téhle zábavy. Takže, všem geokešerům hodně zábavy, srandy a úspěchů a pozor na mudly ;-)
 Příspěvky 110 z 98 [Dalších 88 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.