| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dopisy dětem

 Příspěvky 110 z 26 [Dalších 16 >>]
Andrejs
  • 
17.10.2008 14:40:51
Ahoj Maceško,
četla jsem celý Tvůj seriál a moc vás obdivuji a blahopřeji, jak jste všechno zvládli. A je jistě báječné vidět, že se k vám děti (dnes již samostatní mladí lidé) s radostí vrací a cítí se u vás dobře. My s manželem stojíme teprve na úplném začátku adopčního řízení. Moc bych si přála, abychom se vydali stejnou laskavou cestou jako vy a aby se i nám rozšířily obzory, tak jako vám to umožnily vaše děti. Moc vám fandím a děkuji.
15.9.2008 9:46:08
Článek je moc hezký,hodně jsem nad ním sama přemýšlela.Mám doma dvě děti,dcera je ve věku,když už to s ní hezky tříská,má 14let.Syn je teprve na začátku,ten měl jedenáct let.Občas si říkám,že nás ty děti zkouší,co všechno vydržíme a co všechno jim povolíme.Je fakt,že až odejdou z domu,tak mi budou moc chybět.Pokaždé se těším na společné chvíle s rodinou,ale někdy je jich jako šafránu.Dcera už na nás nemá tolik času jako dřív,musí stihnout spoustu věcí a pak večer sedí dlouho u počítače a píše si s přáteli.My jsme tu stále pro ně,zatím nás pořád potřebují a to je dobře.Markéta
Hana, dva dospělí kluci
  • 
14.9.2008 18:00:11
Maceško, článek na jedničku a nad některými ohlasy bych málem uronila lítostivou slzičku. Včera ten mladší oslavil 18, je sice doma, chodí do školy , ale člověk se musí pomalu smiřovat s tím, že jednou odejdou a určitě budu moc ráda, když se budou rádi vracet.
Magda&Kristynka(2roky)
  • 
12.9.2008 8:26:45
Ja mela a mam s maminkou velmi dobry vztah, je naprosto skvela, dala mi toho moc. A ja bych chtela to same i vic (pokud to jde) dat sve dceri. Ted ziju v Italii a maminka mi hodne chybi, i kdyz sem tam je prisna a ja treba hur snesu to, co mi rika nebo namita, ale vim, ze to vzdycky mysli dobre. Co bych za to dala, kdybych mohla za ni kdykoliv zajit s Kristynkou, nechat ji ji, kdyz jdu do prace. Vim, ze by si ji strasne rada uzila. Ale dalka nedovoli se setkavat tak maximalne o prazdninach a o Vanocich. A to je tak strasne malo. Zvlast, kdyz ma clovek male deti, a treba potrebuje poradit, tak maminka velmi chybi.
11.9.2008 7:13:22
Tak to už jsem doma :-)
11.9.2008 7:12:50
Myslím, že i tohle patří k "užívání si" rodinného života :-) Vždyť která část vašeho společného soužití je rodičovství? Není to náhodou každičký prožitý okamžik, ať už jste v tu chvíli pohromadě nebo jste spolu jen v myslích? Čím jsem starší, tím víc si myslím, že to tak je. Že nic už nemůže odpreparovat naše provázané životy, i kdybychom byli stovky kilometrů od sebe.
11.9.2008 7:08:49
Tomu rozumím, Simčo, dávat do ruky by v takové chvíli nebylo asi to pravý - ale dát dopis do rozečtené knížky, na stůl, poslat poštou nebo vložit do dárku pod stromečkem, to je moje osvědčená strategie :-)
Simča
  • 
10.9.2008 22:13:15
Díky za krásný článek a ještě hezčí nápad psát dětem dopisy.Ale asi bych nevěděla, kdy je ta správná chvíle jim je dát.Mám taky dítě procházející hormonální bouří a někdy mám co dělat,abych nervy udržela na uzdě.To by se mi asi dopis špatně psal i dával.Pak mám ještě jedno mladší dítě a miminko a času s nimi si vážím čím dál víc.I když úplně klidně je občas nechám na hlídání babičce,chůvě nebo nějaké instituci(abych mohla občas pracovat nebo si jen tak odpočinout),přesto tu obrovskou lásku v srdci nedokážu slovem snad ani vyjádřit.Pak si dokážu 100%vychutnat každou chvilku strávenou s nimi.No a puberťáka občas "zpacifikuju",občas mě už dohnal skoro k zoufalství,ale už vím,že to zase přejde a že mi možná tyto občas krušné chvilky budou jednou chybět.A s těmi dopisy to možná zkusím.
10.9.2008 20:40:28
za hezký článek, zatím máme jen jeno batolátko, ale už je dobře si připomenout, že dnešek se už nikdy nebude opakovat a tak ho pořádně prožít. A to mi Tvé články vždy pomáhají si uvědomit. Každý společně prožitý den je dar.
Tatchud 29 let, syn 2roky+5měsíců
  • 
10.9.2008 9:12:07
Já bych si užíval, ale tak nějak přes samý stromy nevidím les. Snažím se z baráku a okolí vytvořit ideální pohodové rodinné prostředí a (hlavně teď v létě) mi nezbývá čas ani na vyvenčení psa - lezu domů zvenku kolem desáté večer. Tak snad příští rok - ještě, že ten náš dvouapůlletý záškodník leze pořád za mnou a zdržuje, alespoň občas zvolním a přestanu tvořit.
 Příspěvky 110 z 26 [Dalších 16 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.