| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

 Příspěvky 110 z 725 [Dalších 715 >>]
25.11.2012 16:47:27
Souhlas, už při čtení článku jsem tušila, že autorku by všechny div neukamenovaly... Ale hoď kamenem, kdo jsi bez viny... Vy jste nikdy nelhaly? Vždy jen pravdu a pravdu? Neznám takového člověka... Ale jediné, komu se přiznáním uleví, bude autorka, dítě a tatínek asi nadšení nebudou.. Ale ty reakce těch rádoby svatejch mě opravdu rozesmívají.. To já bych nikdy neudělala, kolikrát jsem tohle slyšela, říkala a myslela na to... Ale člověk míní, život mění.
Marta J.
  • 
17.5.2011 23:00:24
myslím, že Slávka za svou blbost dávno piká trumbero!
Jana Kotková
  • 
18.7.2010 23:22:25
Panečku, to je ale přísnost, tipuju že jsi mladej, nebo čerstvě zklamanej. Mimochodem...přej a bude Ti přáno....
Jana Kotková
  • 
18.7.2010 23:18:21
Souhlasím a děkuju za moudrý příspěvek. Mravokárných soudů tu bylo skutečně až až! Je prima, že je tu tolik žen tak čestných, ale přikláním se naprosto k Tvému názoru. Komu by asi tak to velkolepé přiznání prospělo, že?
Kačík+klučík
30.8.2009 22:44:47
Neřešila bych to a manželovi bych pravdu nikdy neřekla...Nedělejte si dámy iluze,že se "toto" neděje.Samozřejmě,že děje a docela dosti,jen se k tomu ženy většinou nikdy nepřiznají,diskuse nevýjimaje.Je tu krásný zdravý klučík,jste spokojená rodina...Nechte to tak a užívejte si svého vztahu a synka...Nechte už minulost a výčitky za dveřmi a jděte dál...:-)
adriana
  • 
30.11.2008 17:42:22
i já jsem v takové situaci čekáme miminko a nejsem si jistá jestli je partnera. podle počtu to vychází že ano ale znáte to plus minus čtrnáct dní. a tak si nejsem jistá. přemýšlím a počítám jsem nervozní podrážděná a mám strach jaký vliv to má na vývoj miminka.co je lepší říct to neříct to. nechci mu ublížit nechci ublížit nikomu mám strach že mu nebude podobné že se budou všichni vyptávat a co potom napadne ho? to nevím teď je to tak jak to je a to co přijde potom budu muset řešit v průběhu života. bojím se ale to dítě je dar. a pro něj udělá maminka úplně vše.co bude jednou dál nevím.trápí mě to a neustále nad tím přemýšlím.
  • 
25.11.2008 16:14:06
Znám kluka který takhle byl podveden svoji manželkou..byl super táta to mi věřte.Po devíti letech kvuli nemoci se dělali vzorky krve a přišlo se na to ,že jeho milující dcera neni jeho!Zhroutil se a malé se zřekl..nikdy nedokázal odpustit ten podvod!Kdyby mu to prý manželka řekla,nikdy by jí neopustil jak jí tenkrát miloval!Ale tohle nerozdýchal!Je opravdu frajeřina žít takhle ve lži ..já bych to nedokázala!Doufám,že se nedostanu nikdy do podobné situace!A chlapská ješitnost je kolikrát silnější než city,tak bacha na to!!Přeji hodně štěstí..protože to bohužel vždycky odnesou ty děti!A TO MI NEPŘIJDE FÉR!
9.9.2008 21:16:11
ahoj, neumím to tady s těma diskusema, a neumím najít svoje předchozí příspěvky. My jsme nakonec skončili u psychologa, který si myslí, že otázka, jestli je můj manžel otcem svého dítěte z prvního manželství je psychickou obranou při její nemoci. Taky můj pocit "křivdy", že moje výdělky bych měla dát někdy v budoucnu cizímu dítěti, je obranou před myšlenkama, že by ona mohla odejít dřív. Osud rozhodl za nás, holka dostala záchvat, skončila v nemocnici, jde na operaci mozku, má prý strašnou genetickou zátěž, nedovolí si nevzít to v úvahu, varianta rok čekat, jestli to poroste, a pak jít na operaci, padla v okamžik prvního záchvatu. Ten záchvat nemusí vůbec s nálezem souviset, ale jak viděli doktoři v nemocnici tu rodinou anamnézu, už se to nedalo zastavit. Neměla jsem sílu řešit před doktory v nemocnici, že otec v rodném listě nemusí být biologickým, a že se k jeho rodinné anamnéze přihlížet možná nemusí. A nebo ano?
Jsme úplně na dně, prognoza je tedy dobrá, tak nějak cítím, že jsme jí zachránili, ale pořád je to zásah v mozku, určitě to musí dobře dopadnout, je to strašnej strach o ní. Už fakt nevím, kde brát sílu, muž to nese statečně, jsme si oporou, určitě to dobře dopadne, malá je v těch nejlepších rukách.
A co její vlastní matka, ta je někde uklizená po blázincích, ať ty její průsery vyžehlíme za ní, přitom ona rozhodně nemá čistý svědomí, když byla těhotná, chlastala, cigarety si taky neodpustila, doktoři sice říkají, ať nehledáme viníka. Nikdy jsem neměla potřebu starat se o cizí děti, neuvažovala jsem o adopci, ale osud se mě nějak neptal, holka je tady, v naší rodině, teď bojujeme s její matkou, začínající pubertou a hlavně s tou mizernou nemocí. Nemám se jak kde svěřit, díky.
26.8.2008 23:03:42
Milá Slávko,
rozhodni se, co je nejlepší pro Tvého syna? Cizí člověk, který "daroval" kapku biologického materiálu nebo Táta, který je pro něj vzorem a který jej vychovává? Hoď za hlavu minulost, užívej si dar mateřství a s manželem si pořiďte další miminko, ať máte ještě větší radost a pro syna sourozence.
Hlavu vzhůru, každý může škobrtnout.
Zenoska
Nikol - 1 syn
  • 
22.8.2008 14:57:40
Držím autorce tématu palce. Názory těch vzorných, čestných a týmových manželek je sice taky názor, ale ty to nepochopí. Člověk si to musí zažít, aby pochopil - takovou teorii razím. Nesuď, co jsi neprožil.
Začala jste tuhle hru, tak nezačínejte hru na pravdu.
S takovým časovým odstupem to není na místě. Řešte to až to přijde, ale minuloti neutečete.
Ale nepíšu nic co Vy nevíte, jak jsem z Vašich obav v článku pochopila.
Záleží kdy a za jakých okolností se pravda dostane na světlo. Záleží prostě na mnoha
a mnoha jiných okolnostech. Svědomí je potvora a minulosti nedovolí nikam pláchnout!

Život jde dál i když jsme chybovali. Zvládnete to a vím, že teď už jen určitě čestně.
 Příspěvky 110 z 725 [Dalších 715 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.