| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Probíhá reorganizace diskuzí - deník administrátora

 Příspěvky 110 z 10 
Ivča+Míša+Áďa
20.10.2008 16:55:16
Dobrý den
zajímalo by mne, kde se poděly všechny naše straé příspěvky ....k dnešnímu dni jich mělo být kolem 80 tisíc a na únoru 2008 je jich pouze 16 tis !!!!!!!!!!!!!
  • 
19.3.2008 15:51:19
Dobrý den,
velmi bych ocenila diskuzní fórum, které by bylo pro ženy, které se snaží poprvé otěhotnět po 30 roku života. Myslím, že snaha o první dítě v pozdějším věku má svá specifika nejen v tom aspektu fyzickém, ale i především psychickém, sociálním. Týká se to i mě osobně, je mi 34 let a podobné fórum jsem zde nenašla. Nevím jaké jsou možnosti založení tohoto fóra, tak to zkouším touto cestou. Jinak portál rodina je velmi přínosný a jsem moc ráda, že se mi povedlo ho před pár týdny objevit a děkuji za něj.

Děkuji Vám Tamara
15.3.2008 17:36:31
Ahoj admine.
Tak koukám, že tě asi naše přání a stížnosti,ať už jsou psané kdekoliv nijak netrápí.
je mi to moc líto,ale začínám být na rodinu docela naštvaná :-(
A koukám i , že poslední úprava dle tvého deníčku byla víc jak před měsícem.
A co je pravdy na placení reklam? Neni náhodou každý nevložený příspěvek jen šikovné zařízený výdělek?

Mohl bys dát aspoň vědět, proč se NIC NEDĚJE?
No,přeji hezký den
28.2.2008 12:30:51
Ahoj admine.
Nevím, jak moc čteš knihu přání. Moc bychom tě chtěli poprosit, zda by nešlo zakládat nějké diskuze uzamčené. Vím, že je to tu pro všechny,ale posíláme si fotky nahých miminek, povídáme si o našich "tajnostech", bolestech i radostech. A šmíráci a rejpalové či napadači jsou opravdu nemilí :-(
O nešťastném kroku zakládání témat mluvit nebudu-to už asi udělali jiní.
Ale všichni máme rodinu moc rádi. Dala nás dohromady a neradi bychom jí opouštěli. Nicméně začínáme uvažovat o přesunu jinam. a moc nás to mrzí,takže jsme to ještě neudělali.
Prosím, opravdu by to nešlo nějak vykoumat, abychom měli trochu soukromí?
Moc děkuji za všechny Listopadky 2007.
A přeji hezký den.
26.2.2008 20:14:17
Dobrý den, mám prosbu- v sekci NOVÉ máme s holkama založenou diskusi "Manulky v Řecku". Mohly bysme vas poprosit o zarazeni do diskusí podle regionu, aby nás maminky v Řecku mohly lépe najít? (pokud je potreba, klidne nás přejmenujte na "maminky v Recku" :-))
Mockrát děkujeme
7.2.2008 12:46:43
Diskusi Hypospadie jsme nyní provizorně přeřadili do sekce "Ostatní zdraví" pod záložkou "Ostatní", neboť celou diskusní oblast na téma Zdraví chceme postupně utřídit a mezi hlavními diskusemi je pod sekcí "Když nám něco schází" již diskuse "Vrozené vady".
polykarp
5.2.2008 18:52:06
Prosím o přeřazení hypospadie do "co nám schází",poněvadž Hypospadie je nemoc-vrozená vývojová vada.Děkuji Poly
nicnic
30.1.2008 21:15:36
Návrh:
V souvislosti s tím, co napsala JaninaH., která dlouholetou a funkční diskuzi KSP zavedla, bych chtěla navrhnout, aby na HLAVNÍ STRÁNCE byla zavedená rubrika KLUBY. Myslím, že KAŽDÁ diskuze, kromě tématicky rozřazených podle data narození dětí, snažení, regionu, ...je důležitá.
Janino, poraďme se o případné změně názvu diskuze, když to bude podle nové organizace třeba... :(. Ale trvalé KLUBY, si myslím, by tady měly mít své místo, jinak Rv
JaninaH
30.1.2008 15:27:29
Děkujeme :-)
JaninaH
30.1.2008 15:13:17
Prosím o přesunutí diskuse Klub starých paní a pánů (diskuse1157) z Různých do Drbáren. Diskuse funguje několik let, myslím, že si status drbárny zaslouží. Název diskuse je nepřesný, protože jsme tam samé mladé a nechodí tam žádní páni. Přesto prosíme název ponechat, KSP je už zavedená značka :-).
Nevím ale, jestli by měl Klub patřit mezi drbárny tematické nebo mezi ostatní. Tohle rozdělení je podle mého názoru trochu problematické, kupříkladu Feminismus je dost nelogicky zařazn mezi drbárny ostatní, přestože má evidentně silné téma.
Ale i tak za reorganizaci diskusí děkuju, určitě je to přínos.
J.
 Příspěvky 110 z 10 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.