| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dvě strany pohledu na jednu dětskou nemocnici

 Příspěvky 110 z 181 [Dalších 171 >>]
Roman
  • 
18.9.2008 20:36:27
No a myslíš, že ostatní gynekologové (muži), kteří si přejí po zbytek života denně oťapkávat starší holky a dospělé ženy jsou úplně v pohodě?

Myslím, že by mělo být normální a pravidlem, že tomuto oboru se budou věnovat (hlavně v ambulancích) jen ženy.
Jitka, kluci, 10,3
  • 
9.4.2008 13:59:53
Vážená paní Renato, jestli to jen trochu jde, tak doporučuji, aby jste byla se svou dcerou v nemocnici. Loni v létě byl hopspitalizován ve FDN Brno můj tehdy 9ti letý syn, byl tam sám- je už velký , ale bydlíme blízko, a dojížděla jsem za ním každý den, ze začátku od rána /od 9hod/ do večera, později jen odpoledne. Byl hospitalizován na interním - kožním odd. cca 3týdny. Na personál nemáme žádnou výhradu, byli skvělí do jednoho. Byly prázdniny a méně dětí, také výchovní pracovníci měli dovolené a ti malí pacienti se bohužel dost nudili.
A když se nudily, tak často smutnily!!! Bylo to patrné na všech dětech, velkých i malých. Syn uvítal každou mou návštěvu, hráli jsme všechno možné, přečetli spoustu knih. Je až neuvěřitelné, jak se ten den v nemocnici vleče. S očním odd. nemáme zkušenost, ale myslím, že pro váš klid a pohodu dcery bude fajn, když ji podpoříte svou přítomností
Zdravím
  • 
17.3.2008 14:27:34
Máme jet v dubnu se 4-letou dcerou do FNBrno na operaci šedého zákalu.Byla mi nabídntuta taktéž ubytovna, ale manžel radí dceru tam nechat.Jsme z Ostravy a její pobyt by mněl trvat 7-10dní.
Když čtu vaše přízpěvky, není mi z toho moc dobře.
Prosím poraďte,kdo jste byl na dětském očním oddělení,jak to tam chodí a jak se zde starají o naše děti.
Moc děkuji za pomoc a přeji všem dětem hodně zdravíčka,aby nemuseli vůbec do nemocnice :-)
kokosáci
16.3.2007 23:14:02
Já už se synem jednou na jednodenní chir. byla, na adeno. (Letos jdu s dcerou.)a bylo to opravdu super, pokoj pro rodiče s dítětem, den a noc, ráno domů, pokud nejsou kompl. Chodím na ORL k Mudr. Horníkovi na Pekařskou-doufám, že to je Pek., jezdí po ní tram.6,5.:o) Stojí to 500 kč.upozornila jsem Horníka, že tam s dítětem chci být./je jedno asi kolik mu je let...mým bylo v době zákroku 2,5 a 4 roky./Ten odjezd na operační sál, jak tu kdosi psal, je opravdu blbý, ale dá se to zvládnout.
Letos byl manžel na odd. neurologie se synem a museli sme se hodně hádat, aby jej přijali s dítětem, ale dá se to, pokud chcete opravdu a jste korektní a neústupní!!! (Já kojím nejml. dítě tak sem nemohla.)
martina, 2 děti
  • 
9.3.2007 20:12:45
Zdravím a chci doporučit "Karlák" ORL. Byli jsme tam se 4 letým chlapcem 2 krát v rozmezí dvou měsíců, mandle a zavedení gromety. Děti si hráli v herně až do provedení zákroku, tři hodiny po operaci už jsme šli domů, sestřičky neuvěřitelně milé. Měla jsem s sebou i 2 letou holčičku, pro kterou jsem neměla hlídání a nikdo mi nic neřekl, naopak. Všem doporučuji!!!
7.3.2007 18:36:28
My jsme s dcerou byli na navsteve u mych rodicu v Brne a dcera 2 leta dostala zvraceci zachvat.Prijali ji na gastro a nechteli me za ni vubec pustit. Az po dosti ostre vymene s mym muzem, ktery je Ital ( v Italii je normalni ze je matka s ditetem i docela velkym v nemocnici) protekcne ustoupili, ale jen pres den.Moje dcera byla hruzou bez sebe, vecer prokricela a starala se mi o ni pres nos sousedka ktera nastesti kojila a nechavali ji u syna.(mimojine velice ji za to dekuji)
  • 
3.3.2007 21:39:12
Jsem docela zděšená z přístupu nemocnic k dětem. Byla jsem s dětmi v nemocnici 3 x v Pelhřimově a Havlíčkově Brodě v době, kdy už jsem nekojila. To že jsem byla s nimi, jsem považovala za naprostou samozřejmost. Sestry i lékaři byli skvělí. V Pelhřimově mi dokonce nabídli,ať si vyberu, jaké mléko dcera pije. Měli téměř všechny druh mléka,láhve, dudlíky, všechno. Dceři tehdy byli 2 roky.V Pelhřimově byl můj pobyt dražší, ale nevadilo mi to.
2.3.2007 21:16:07
Elo určitě ať si stěžuje, já to poslala přímo k rukám ředitele fakultní nemocnice Brno. Když nás bude více, třeba se na tomto oddělení a i třeba na jiných něco pohne.
My tam jezdíme ještě na kontroly a musím říci, že i na ambulanci mi to dávají pěkně sežrat, že jsem se opovážila mít něco proti jejich postupům.
2.3.2007 21:05:42
Já si stěžovala hned jak jsem tam byla, ale dosti nepříjemná paní doktorka, tam ze mě dělala hysterickou a nemožnou matku, která neumí nechat dítě ani pár dnů samotné. Ječela na mě, že nejsou hotel a že jsou spádová nemocnice, která musí přijmout všechno a že co si vůbec myslím, mít na ně nějaké připomínky.
Celou věc jsem pečlive zvážila až teprve po tom, co jsem tento příběh předala koordinátorce projektu za pobyt rodičů s dětmi Hance Beránkové a následně ho zaslala doporučeně k rukám ředitele Fakultní nemocnice Brno, jsem se odvážila jej ještě uveřejnit zde.
Velmi mne překvapilo, že ty negativa bohužel předčí ty pozitivní zkušenosti s naším zdravotnictvím.
  • 
1.3.2007 22:53:09
Uplne souhlasim.Totez jsem zazila ve Fakultni nemocnici v Ostrave na infekcnim oddeleni.Uplne totez.na detskem oddeleni!Jak je tohle vubec mozne?!Nedavno jsme se s ditetem vratili,jeste ted jsem toho plna a otresena.
 Příspěvky 110 z 181 [Dalších 171 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.