| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Změny v diskuzích

 Příspěvky 110 z 125 [Dalších 115 >>]
ja
  • 
4.3.2007 6:29:51
ja
registrovany_anonym
  • 
3.1.2007 22:45:38
Ja mam dojem ze si vsichni vcetne Jirky pletete registraci s anonymstvim. Proc si myslite ze po registraci musite prispivat pod svym pravym jmenem? Registrace a vase prave jmeno nesouvisi. Klidne se zaregistrujte treba petkrat pokazde pod jinym jmenem, pro me za me treba jako Hurvinek.
Anna
  • 
18.12.2006 18:49:09
Tak tohle už mi zavání diskriminací! "Proč podporovat nepřihlášené..." To snad nemyslíte vážně! Je to otázka volby, zda chci být a nebo nikoliv registrovaná. Pokud vím píše se zde o tom, že se jedná o vulgarismy neustále se opakující a sprosté napadání jednotlivých účastníků diskuse, nikoliv o odlišný názor....ovšem váš příspěvek vnímám spíše jako hon na čarodejnice v českobudějovické diskusi. Přesně takhle vznikají zaslepené demagogické ideologie. Nepodporovat odlišnosti, náš člověk je ten, který se kvalifikoval....Doufám, že okamžitě dostanu nálepku prudič, ale váš příspěvek považuji za nemístný a mírně řečeno hloupý. S pozdravem neregistrovaná Anna s IP adresou v pravém horním rohu.
Anna
  • 
18.12.2006 18:38:52
Vůbec tomuto problému nerozumín, ale jak by mohl administrátor blokovat určité IP adresy, když tu měkdo popsal, že u nich má celé město jednu shodnou? To byla nadsázka nebo pokud má více uživatelů shodnou IP adresu byla by zablokována všem??? Omlouvám se za dinosauří přístup k PC nicméně ráda bych pochopila :-). Za sebe mohu říct, že většinou se zapojuji jako neregistrovaná.....nevím proč bych se pro návštěvu čas od času měla registrovat a navíc moje dávná registrace vyšuměla na to, že si zaboha nevzpomenu na heslo a asi ani zvolený nick :-) Navíc mám pocit, že kdo chce být vulgární, tak mu žádné omezení ve zvoleném stylu nezabrání....
Ivča + Veru a Niky
18.12.2006 9:37:13
Jsem pro, aby se zrušila možnoost příspěvků do diskuzí od neregistrovaných účasníků. Do naší super diskuze (Budějovické) se taky občas někdo vpraví s nemístní poznámkou a není to příjemné. Stejně všichni účastníci, kteří diskutují pravidelně, jsou přihlášení...tak proč podporovat nepřihlášené?
17.12.2006 0:48:49
Ghotic, asi ti budem oponovať, ale:
na www.babetko.sk je to oveľa horšie ako kedysi a to z jednoduchého dôvodu - prestali sa zverejňovať IP Adresy a práve ak ti niekto odpísal, resp. ťa napadla nejaká Lucka a ešte sa k nej pridala Ivetka a Katka z BB a Mirka z MT (uvádzam len ako príklad, neviem, či také užívateľky existujú), nemôžeš vedieť, či to píše tá istá osoba alebo naozaj píše každá sama za seba. Takže tu to vidím tak, že ak napíše nejaká Lucka, Ivetka a Katka - pekne je vidno, že to píše tá istá osoba, ktorá sa pod rôznymi anonymnými menami snaží presadiť svoj názor (alebo napádať konrkétnu osobu).
Okrem toho je babetko zahltené rôznymi diskusiami o Porne Britney Spears, ktoré zakladajú zahraniční užívatelia (je to tam samý SPAM) a to o zabezpečení stránky vôbec nesvedčí.
Najlepšie zabezpečená stránka, akú som vôbec našla je http://blog.sme.sk kde čakáš 24 hodín na odpoveď admina, či ťa vôbec zaregistruje a povinné je pridať k svojmu menu svoju fotku.
Druhá najlepšie zabezpečená stránka je konkurenčný server, kde baby chodia nakupovať pre prckov vecičky, kde Admini fungujú a kontá blokujú.
Otázka je, či sú peniaze na to, aby sa tomuto portálu niekto venoval a mal človek na to, ktorý bude odpovedať na žiadosti, maily a robiť blokovanie registrácií.
Podľa IP adresy môžeš zistiť, z ktorej dediny/mesta/operátora sa človek prihlasuje a to konkrétne na tejto stránke http://www.ip-adress.com/ čo minimalizuje okruh ľudí, ktorí napádajú (vo výhode sú samozrejme užívatelia z väčších miest), ale ak by som podľa IP ja osobne zistila, že ten človek, čo to napísal na našej diskusii je z Hornej Dolnej (a už sa medzi sebou poznáme), tak viem, že to nenapísala Renáta z Prahy ani Lucia z Brna. Čím sa neprehlbuje zbytočná podozrievavosť. Neviem, či som to napísala zrozumiteľne :o) Pozdravujem Leriho :o)
Čekatel na smazání
14.12.2006 8:32:12
Urcite bych nechal i anonymni prispevky s tim ze zobrazeni IP adresy bude dostacujici, vzdyt plno lidi ma problemy rict svuj problem verejne, natoz aby se jeste registrovali, to je odradi od zaslani prispevku uplne.
11.12.2006 14:02:48
Skutocne nechapem, co sa riesi. Uz davno tu na rodine mal byt zamedzeny pristup anonymom.
Sme tiez jedna z diskusii podla veku, kde sa sustavne niekto navazal do diskusie a naozaj hnusne urazal.
Je jasne, ze podla veku ide obvykle urazat len niekto z diskusie, ale pod anonymnym nickom. Tam by som kludne zaviedla len registrovaneho uzivatela.
Ja navstevujem rozne rodinne stranky a vsade sa moze pisat len ako registrovany uzivatel. Na www.babetko.sk tiez kedysi nebola nutna registracia a vyzeralo to tam podobne ako tu. Po jej zavedeni sa vyrazne znizil pocet otravnych anonymov.
Nie nadarmo ma rodina povest stranky kde sa chodia vybujacit rozny zakoplexovani a uchylni jedinci, ktory sa snazia len vyvolat konflikt.Na inych rodinnych strankach sa vzdy takemu "utrhnutemu z retaze povie", aby siel pisat na rodinu. To nie je bohvieaka povest.
Pravdu povediac, to je aj dovod preco sem obvykle okrem mojej domovskej diskusie podla veku moc neprispievam.
Na www.baby-cafe.cz je nutnost registracie a je tam moznost pisat ako inkognito. Cize je to kvazi anonymny uzivatel, no je zaregistrovany a admin vie, o koho sa jedna.
A tak sa tam bezne otvaraju aj intimne temy. A je tam bozsky klud. Nebojim sa napisat cokolvek, lebo viem, ze nebudem hned tercom utokov. Pravdu povediac zo stranok ktore navstevujem je rodina posledna, kde nie je nutna registracia. Ano aj mna otravuje sa vzdy prihlasovat, no da sa nastavit automaticke prihlasovanie a zapametanie hesla.
Ked chce niekto pisat anonymne, moze si zriadit aj iny nick, dnes to uz nie je problem. No myslim, ze registrovat sa 50x a zakladat si 50 mailov je utopia. To fakt musi byt niekto psychopat, aby sa mu toto chcelo robit. Zatial som nikoho takeho ani na jednej stranke z tych, ktore navstevujem nenasla.
Naopak povinnost registracie vyrazne znizila pocet utokov (az by som povedala, ze uplne zmizli) a ludia pisu aj ovela intimnejsie veci, ako pred tym, ked maju istotu, ze ich nikto nebude napadat.
Ved nech sa skusi nieco v tomto smere urobit a vsetci uvidime, ze ci to malo pozadovany efekt. Zrusit sa to da vzdy.
Ja drzim redakcii palce, do dalsich bojov a ze sa konecne zacalo aspon nieco diat!! Takze aby som to zhrnula, to zverejnovanie IP podla mna nic vyrazne neprinesie, no dovolila by som do diskusii vstupovat len registrovanym uzivatelom. Do intimnych diskusii by som dala moznost vstupovat pod inkognitom, no admin by videl, o koho sa jedna. Keby ho niekto upozornil, ze sa chova nevhodne, alebo porusuje zakon, mohol by jednat a tomu cloveku zakazat pristup. Zaroven chapem, ze taky pocet uzivatelov, ako ma rodina je ojedinely a tak mozno niektore opatrenia su daleko narocnejsie ako na menej frekventovanych strankach.

11.12.2006 10:09:34
Ve většině diskusích vystupuju pod svým nickem, přesto je ale pár diskusí, kde řeším natolik intimní věci, že tam chodím jako neregistrovaná. A řekla bych, že je nás tu hodně takových!
Jahůdka
  • 
11.12.2006 2:14:18
Je pravda, že sem chodím nepravidelně, ale nikdy jsem tu nezaznamenala nějaký útok proti někomu. No, taky nemůžu přečíst všechno, že...
Bohužel, Vaším opatřením zřejmě došlo k tomu, že se nemůžu podívat na žádný příspěvek. Nemám tolik času a nervů, abych na jeden příspěvek v diskusi čekala x minut. "Rodina" mi vždy nabíhala pomaleji než cokoli jiného, ale teď je to daleko horší. Zkoušela jsem otevřít asi 5 příspěvků a po 4 minutách nabíhání jsem to vzdala.
Pokud máte radu, jak to urychlit, tak sem s ní. Děkuji.
 Příspěvky 110 z 125 [Dalších 115 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.