| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Upozornění maminkám

 Příspěvky 110 z 79 [Dalších 69 >>]
mamutt
  • 
21.8.2007 14:29:07
uz dlouho mi nic takhle nezvedlo naladu. jste uzasna! asi nemajetna :-D, ale stastna
Ivana
  • 
7.11.2005 18:36:44
Tak to je fakt des s tou prodavackou.Ja uz nosim vetsinou ledvinku pod oblecenim.Byla jsem tam nedavno a je tam tak priserne draho...malej si tam jezdil s vlackama od Brio.Chtela jsem mu to koupit,prodavacka mi ukazala Sky train nebo Sky trail pry to je oblibene jezdi to z kopce dolu atd.ale stalo to 2600Kc!Pak mi ukazala jeste naky dalsi znacky to stalo cca 1000-2000Kc ale pry to neni zdaleka tak kvalitni atd.Ve 3.patre pak maji na baterky,ze samy jezdi.V IKEA maji neco podobneho za 350Kc.Jo malymu jsou 3 roky,mate nekdo prehled kde je to nejlepsi koupit aby se to hned nerozbilo a zaroven to nebylo tak predrazene?Diky moc!
5.11.2005 14:41:23
Ahoj, jsi naprosto normální, nám vykradli byt během svatební cesty, probrali prádelník, taky mi to hodně vadilo, ukradli můj nejoblíbenější svetr, ten jsem jim dodnes neodpustila (peníze jo)... takže o hodnotě věcí to není. Ještě půl roku jsem do toho bytu nerada chodila a pořád jsme (iracionálně) přemýšleli, kam co schováme.
Katka
  • 
2.11.2005 21:20:58
Tak paní nic neposlala a přestala se kontaktovat. Inzerát byl na mimibazaru, tak pozor.
Olina
  • 
29.10.2005 7:56:55
Dík. Hned si připadám chytrá, bystrá, pozorná a opatrná. A né že potřebuju péči svalnatého ošetřovatele! Kdo tohle říká!
28.10.2005 19:44:39
Tak to bylo krásný...
26.10.2005 23:47:37
Bydlím v malém městě u Prahy.Po přečtení Vašich otřesných zážitcích přidávám jednu svou pozitivní zkušenost, snad se pobavíte. Jsou to asi 3 roky,byla jsem s tehdy roční dcerkou ráno po nákupech na náměstí, v samých menších obchůdkách. Po té, co jsme se vrátily autem domů, zjistila jsem, že jsme někdy nechaly hrneček s pitím. Zahudrala jsem si, ale už se mi nechtělo vracet, řekla jsem si, že se zkusím až při odpolední cestě do Prahy v obchodech zastavit, zda ho tam najdem. Když jsem dorazila po několika hodinách zpět do papírnictví, prodavačka mi sdělila, že jsem u nich sice nenechala hrneček, ale peněženku. Klaněla jsem se až k zemi a zaraženě pokračovala ve svých dopolecních stopách s cílem najít hrneček. Ano, hrneček jsem našla. Byl před masnou, položený v našem golfáči!!! (dítě už tehdy dobře chodilo, takže jsem si prostě neuvědomila při odjezdu domů autem, že jsme na nákupech měly ještě kočár).
p.s. Nemusíte mi psát, že jsem idiot, vím to.
26.10.2005 22:24:42
Ahoj Milado,
při čtení tvého příspěvku jsem se musela smát - ne tomu, co se stalo, ale tomu, jak jste na to ty a tvůj táta reagovali. Vaše věty (namátkou "vysvetlovala jsem jí, ze to se to proste deje", "ze ma stesti, ze ji nesebrali doklady, ze by to mela horsi polizanici", "rekla ji, ze si holt ma davat vyplatu na ucet", "muj otec nadaval, jak se ji to jako mohlo stat") jsou jako vystřižené z "chybných reakcí" podle dr. Nováčkové a spol. (to je psycholožka, která dělá kurzy "Respektovat a být respektován", jeden jsem spolu s Jenou a JaninouH. v létě odchodily). "Chybné" jsou proto, že radí, vyčítají, bagatelizují atd., místo aby byť okrajově vyjádřily soucítění a vcítění do postižené osoby. Je to neuvěřitelné, ale když člověku v téhle situaci místo rad apod. řekneš třeba "no to chápu, že se asi cítíš příšerně", tak je kupodivu daleko přístupnější myšlenkám typu "mohlo to být horší" nebo "na účtě to bude bezpečnější" - nebo si k nim dokonce SÁM dojde (!!!). Podle mých zkušeností rady, bagatelizace a výčitky vedou spíš k tomu, že se dotyčný zatvrdí a z principu nepřizná, že bys mohla mít kousek pravdy... Nechci ti empatickou reakci cpát jako všelék na každou situaci, jen možná pro lehkou inspiraci... jen mě dostalo, jak tam ty rady, výčitky a popírání jejích pocitů bylo nasázeno jedno vedle druhého:-).



Hanka, dcera 28.mesicu
  • 
26.10.2005 0:28:03
No Jano tak to je docela des. Takze tam pred vanocema ani nepachnu. Ja se nastvala ve Sparkys nedavno (psala jsem to i diskuzi o stavebnicich a Legu) - o vikendu maji v novinach reklamu jak hrom na vyhodne baleni Lega Borka stavitele a kdyz se tam v pondeli zenu, tak mi prodavacka s klidnym srdcem odvetila, ze tahle akce je davno pryc. Kdyz jsem se ptala, proc ji teda inzerovali v poslednich sobotnich novinach jenom protahla ksicht a nadzvedla oboci jako co otravuju. Vim, ze v porovnani s penezenkou je to prkotina, ale ten jejich pristup me vadi. Je to uplne nebe a dudy oproti Sparkys BabyShopu, ktere bylo v zahrade Slovanskeho domu. Skoda, ze ho zrusili.
JanaF
  • 
25.10.2005 22:26:56
To je moje nocni mura-uneseni ditete. Nejakej cizi chlap se mi pokusil odjet s kocarkem ve kterem sedela tehdy pulrocni dcera.Po kocaru jsem se vrhla a vyrvala mu ho,ale na vic sem se nezmohla.Chlap se rychle vytratil.
 Příspěvky 110 z 79 [Dalších 69 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.