| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Slovní týrání

 Příspěvky 110 z 162 [Dalších 152 >>]
15.2.2010 12:01:38
Nemístné je dítě fackovat.Na zadek ano, ale do obličeje..?
gabor
8.2.2010 12:51:53
Ahoj, mohu poradit jen z vlastní zkušenosti jediné - ignorovat, na urážlivé sms a emaily nereagovat, jako kdybyste je nikdy nedostala - nevracet se k nimu v dalším hovoru atd. pokud toto napadání tvůj ex provádí po telefonu, prostě zavěste. já takhle pokládala tel třeba i 10x za večer (asi než se vyčerpal :o)), a po pár týdnech přestal. naše další komunikace už byla čistě organizační - v kolik pro kluky přijede atd. Nedoporučovala bych komunikovat skrze syny - za prvé je to může stavit do nepříjemné situace, kdy by měli "stranit" jednomu z rodičů, za druhé na vás dopadá světlo slabosti a neschopnosti své problémy řešit. hodně zdaru,Gabi
  • 
20.9.2006 21:04:40
casto slíchavam od mamky takove ty slova jako debil magor spratek a podobne nemuzu si k ni dovolit ani pul slova ani nechci protoze mi to pride neslusne a hrube vuci svym rodicum ale casto nevim jak dal kdyz me matka slovne ponizuje a chce abych doma delala vsecko ... urazi me to uvazovala sem i parkrat o sebevrazde ale takhle to dal nejde .. porad si jen rikam : az mi bude 18 odstehuju se a budu zit vlastni zivot podle sebe : diky ze ste si to precetli sem rada ze to muzu napsat i kdyz nevim skym si o tom mam psat a poradit se ,, dekuji naschledanou
Jitka
  • 
1.9.2005 16:53:20
chtěla jsem napsat nemístné...je to opravdu velice přehnaný výraz
Jitka
  • 
1.9.2005 16:51:58
Ještě k Olině,myslím si,že jéžíšmarjá je docela namístné!
Rodiče by se neměli zcela podřizovat dítěti.Měli by si uchovat alespon nějaké své zájmy..a facka?Proč né!Když nezabírá sálodlouhé vysvětlování,tak je to leší,než křičení na dítě,nervy..takhle šup a je to:-)a u nás to teda zabírá.Dítě nijak netýrám,bičem ho švihat nehodlám.
Pa
Olina
  • 
1.9.2005 16:33:45
Ty fackuješ pětiletý dítě!?! Jsem tady jediná kdo si myslí, že mezi fackou a jedním plácnutím holou rukou na zadek v kalhotách je rozdíl!? Co budeš dělat, až ji bude 15? Mlátit ji bičem?
  • 
1.9.2005 15:26:56
Ono na tom ,škoda rána, která padne vedle něco bude. Dcera je jedináček, měli jsme ji dost pozdě a taky to občas zkusí. Vysvětlování nezabralo, facka ano - je klid.
24.8.2005 16:17:48
My se k sobe doma chovame opravdu hezky, nadavky naprosto neexistuji, nehadame se, nejak neni zadny duvod, presto nas syn nadavky casto rika...navic pochopil, ze nezalezi na slove, ale na tom, jak se vyslovi, takze mi treba rekne: Ty kytko jedna...ale rekne to tak, ze je to nadavka. To jsme mu samozrejme vysvetlovali, takze i za tu kytku ma trest (jde do sveho pokoje, protoze s nekym, kdo mluvi osklive, nechceme byt v jedne mistnosti). Obcas je to dost sranda, kdyz se na nas nastve (protoze jsme mu neco nedovolili) a my vidime, jak ocima projizdi okoli, pak se na nejake veci zastavi a pouzije ji jako nadavku...

Eva K
  • 
24.8.2005 15:04:21
Souhlasím s tvým názorem, snad jí to přiblíží pocity svých brášků. Svádět to na pubertu určitě není v pořádku, omlouvat chyby našich dětí "on má teď takové období" je jen berlička pro rodiče.
Asi bych se zamyslela, jestli si tím dcera neventiluje něco jiného, např. žárlivost na mladší sourozence, nízké seběvědomí a potřebu na sebe upozornit. Může to dělat nevědomky a pak není řešení ji "trestat" odepřením nákupů.
Eva
 Příspěvky 110 z 162 [Dalších 152 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.