• |
1.4.2006 12:30:49
Zdravim, rada bych touto cestou pozadala o recept na anglicky vanocni puding. Moji dva synove byli loni v Anglii, kde tento zazrak ochutnali a pozaduji po mne, abych jim ho upekla.
Dekuji |
katka |
• |
21.6.2005 2:01:50
"...s tema polivkama to take neni jednoduche. Anglicani nejedi vyvary, a dale jsou zvykli na polivky ktere jsou rozmixovane, takze bramboracku mozna, ale rozmixovat v mixeru (tak jako kdyz miminka neumela kousat), a nejlepe si tam jeste nalit smetanu."
JO JO JO A JESTE JEDNOU JO :-) anlgican bez smetany ani ranu: jahody se smetanou, polivku se smetanou, strudl se smetanou fiky, se smetanou broskve se smetanou..... |
L+2 |
• |
18.5.2005 17:49:13
LucieG
a take ma asi rad dva mlade steaky najednou...... |
LucieG. |
• |
18.5.2005 17:42:56
Kdopak by rad maso jako podesev...
|
Lida+2 |
• |
18.5.2005 17:38:15
LucieG,
a pravdepodobne i "mlade masicko"..... |
LucieG. |
• |
18.5.2005 17:36:05
Lido,
reznici v CR porad jeste existuji (kvalitni), chce to jen vedet, kam jit. Zrovna tak, jako tady. I tady se kvalitni maso najde spis u mistnich rezniku nez v supermarketu. Sainsbury"s jsem zminila pro tu prihodu se zeleninou, ale jinak je vzdycky lepsi kupovat maso u reznika a ryby u rybare. Zrovna tak jako boty u sevce:o) Nevim, jestli je Ian na skolacky, ale kazdopadne ma zrejme rad dobre propecene maso:o))) |
L+2 |
• |
18.5.2005 17:31:26
LucieG
ja sice do Cech moc casto nejezdim, ale kdyz jsem tam naposledy byla, tak jsem shanela nejake dobre maso. Vetsina masa byla v supermarketu balickovanych, ale opravdu "dobre maso" jsem jen tezko shanela.(Kam zmizely reznici?!?) Mozna jsem ale jako "masozravkyne" (Iane, je ti spatne?) prilis narocna, a i v UK chodim do specialnich obchodu, pokud chci opravdu dobre maso, Sainsbury zas tak skvele neni, to Weitrose nebo M&S je trochu lepsi. Ale i supermarkety jako Sainsbury maji porad daleko vetsi vyber kvalitnejsi potravin ve srovnani s CR. A take jiz velky vyber organickych potravin, i kdyz nejsem uplne zarputily zastance organickeho zbozi. Davam prednost cerstvosti. PS: Ale argenticky steak mi opravdu nechutna, to maso je priliz tezke a "hutne" Myslis, ze Ian ma rad skolacky? |
L+2 |
• |
18.5.2005 17:31:22
LucieG
ja sice do Cech moc casto nejezdim, ale kdyz jsem tam naposledy byla, tak jsem shanela nejake dobre maso. Vetsina masa byla v supermarketu balickovanych, ale opravdu "dobre maso" jsem jen tezko shanela.(Kam zmizely reznici?!?) Mozna jsem ale jako "masozravkyne" (Iane, je ti spatne?) prilis narocna, a i v UK chodim do specialnich obchodu, pokud chci opravdu dobre maso, Sainsbury zas tak skvele neni, to Weitrose nebo M&S je trochu lepsi. Ale i supermarkety jako Sainsbury maji porad daleko vetsi vyber kvalitnejsi potravin ve srovnani s CR. A take jiz velky vyber organickych potravin, i kdyz nejsem uplne zarputily zastance organickeho zbozi. Davam prednost cerstvosti. PS: Ale argenticky steak mi opravdu nechutna, to maso je priliz tezke a "hutne" Myslis, ze Ian ma rad skolacky? |
L+2 |
• |
18.5.2005 17:30:58
LucieG
ja sice do Cech moc casto nejezdim, ale kdyz jsem tam naposledy byla, tak jsem shanela nejake dobre maso. Vetsina masa byla v supermarketu balickovanych, ale opravdu "dobre maso" jsem jen tezko shanela.(Kam zmizely reznici?!?) Mozna jsem ale jako "masozravkyne" (Iane, je to spatne?) prilis narocna, a i v UK chodim do specialnich obchodu, pokud chci opravdu dobre maso, Sainsbury zas tak skvele neni, to Weitrose nebo M&S je trochu lepsi. Ale i supermarkety jako Sainsbury maji porad daleko vetsi vyber kvalitnejsi potravin ve srovnani s CR. A take jiz velky vyber organickych potravin, i kdyz nejsem uplne zarputily zastance organickeho zbozi. Davam prednost cerstvosti. PS: Ale argenticky steak mi opravdu nechutna, to maso je priliz tezke a "hutne" Myslis, ze Ian ma rad skolacky? |
LucieG. |
• |
18.5.2005 17:09:08
Lido,
nevim, jak dlouho jsi nebyla v CR, ale kvalita potravin vseobecne se hodne zlepsila. To se tyka i masa. Rekneme - maso, ktere jsi mohla drive dostat jen od sousedu-farmaru, se nyni prodava v obchodech. Ja nejsem az takovy expert, ale muj manzel a jeho rodina si na dobre hovezi vylozene potrpi. A i par dalsich kamaradu ci znamych. No, ja se priucila rychle. Podle jejich (i meho) soudu je zdaleka nejlepsi hovezi prave argentinske (ma i svetovou povest...., na hodne jidelnich listcich se najde "argentinsky steak"), Mexiko ujde, CR je skvely, Francie ci Spanelsko rovnez (az po Argentine:-)), o anglickem hovezim jsem dosud neslysela nic dobreho..., my v UK kupujeme vyhradne to argentinske, i kdyz je DRAZSI! Kazdopadne takovy steak z ceske svickove (prave!), je hned v zavesu za nim. Pokud Ian bude cist nasi diskusi, bude mu asi pekne blbe...:-) Tak jen co se tyce zeleniny jeste dodam, ze velka cast sortimentu - mrkev, cibule, cesnek, brokolice, papriky, rajcata atd. (i organicke) prodavane v UK pochazi ze Spanelska...a neni to tak davno, co me rozesmala cedulka u nekolika druhu v Sainsbury"s, kde se pravilo, ze z duvodu spatneho pocasi ve Spanelsku se bohuzel nepovedlo vypestovat a dodat danou zeleninu... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.