| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dítě a pes v jedné domácnosti

 Příspěvky 110 z 60 [Dalších 50 >>]
Jindra Urlichová
  • 
4.10.2009 9:11:18
Mám psy hromadu let. Jestli jste přišla do styku se studiemi o alergenech, je lepší dítě nechat v tzv. čisté špíně. Zní to poněkud zajímavě, ale pokud budete mít byt vyglancovaný v maximální čistotě a dítě budete neustále omývat a držet v ,,izolaci,,od různých běžných nečistot, nemusí to pro něho být dobré a bude choulostivé. Pokud netrpí vrozenou alergií a je zdravé, vykašlete se na chlupy, já je mám taky všude. Byt udržuji v čistotě, ale chlupů se nezbavíte. Z koberce je nejlepší namočit žínku a hrnout chlupy, funguje to líp než vysavač.To samé z polstrovaných sedaček atd. Pokud budete nervozní, vycítí to váš pes a bude neklidný. Je to váš domov a pokud máte psa rádi, stotožněte se s tím. A pokud se to někomu nelíbí, tak ať k vám nechodí.
Jindra Urlichová
  • 
4.10.2009 8:58:41
Kláro, naprosto souhlasím,já žiji se psy skoro 30 let a život bez nich .......?? Děti vyrůstající se psy jsou podle mě pozitivnější. Moje vnoučata se batolila mezi štěňaty a fena je tak brala. Jde jen o důslednou výchovu psa a dítěte, pak nevidím žádný problém. Za ta léta naši psi nikomu neublížili a z dětí se mohou zbláznit a jelikož to jsou obři a batolí se kolem nich 1,5 r. vnouček, dávají hlavu stranou, aby mu neublížili svou velkou tlamou. Pokud vychováváte s láskou, důsledně a v klidu, je to nádhera.Moje heslo zní :,,jak chci aby se pes choval ke mě, chovám se já k němu,,.
21.1.2009 13:52:28
Jasně, že ano
18.1.2009 19:52:36
Dobrý den,

na internetu jsem narazila na tuto diskuzi. Já osobně hledám osobu, která rozumí agresivitě psů, nejlépe rotvajlerů.Máme problémy s naší fenou rotvajlera a chceme je vyřešit, ale samotným se nám to zatím nedaří. Našeho psa milejeme, ale bohužel, je agresivní vůči našemu synovi (10měsíců). Na výcvik chodila chvilku, pak jsem otěhola a nemohla na výcvik chodit, partner nestíhal kvůli práci. Pes umí poslechnout na slovo když se zvýší hlas. Ale co je malej, je to hrozné, bojím se, kdy zaútočí. Proto hledám na netu osobu, co by mi s touto problematikou poradila, dala rady. Jakmile se malej k feně blíží už vrčí, malej se jí nesmí dotknout. Jedinné v čem fena ustoupila je, že malej bere její míček a snaží se jí ho hodit, tudíž fena čeká, ale jakmile míček chytí, utíká pryč. A také jakmile vidí, že se kluk blíží k misce se žrádlem tak se otočí a jde pryč, najíst se jde později. Psa utratit nechci, ani vzdát se ho, proto se snažím najít pomoc nebo radu osobu co s tím má zkušenosti, aby poradila jak feně domluvit, že má malého akceptovat. Pokud by se tu někdo takový našel, budu ráda, když mě budete na emailu kontaktovat (evca84@seznam.cz).
12.10.2007 22:57:36
Zvířecí chlupy nemusí být všude, pokud nebudete pejska pouštět do všech místností. My máme třípokojový byt a k tomu tři pejsky (velká plemena) a tři kočičky. Nějak se to prostě časem semlelo. V červenci se nám narodila krásná holčička a samozřejmě jsme to museli řešit. Koupili jsme si prostě zábrany do dveří a pejsci mají k dispozici pouze kuchyň a chodbu a mají tam i pelech. Samozřejmě, že se chodí pomazlit do obýváku nebo probíhají po bytě, když jsme doma. Do ložnice a tam kde je oblečení je prostě přísný zákaz.
I tak se chlupů 100% nezbavím, takže každé ráno vysávám a vytírám. Ale můžu říct, že je to ten nejlepší způsob, co jsme mohli vymyslet.
Dobra, 2 deti
  • 
30.7.2007 0:26:51
Ahoj, myslim, ze dat injekci je nejrozumnejsi, hormony ma rozhazene ted, ta injekce ji je da do rovnovahy. Navic tahle falesna brezost by mohla vest k zanetum mlecnych zlaz, kdz]yz nema stene, ktere by ji ho pilo a pak byste skoncily nejlip na antibioticich a nejhur s operaci.
  • 
29.7.2007 21:41:27
Ahoj. Jsem v 35. týdnu těhotenství a mám doma skoro 3letou fenku labradora. Dá se říct, že je na mě hodně fixovaná, je to takový mazlík. Můj porod se pomalu blíží a Connie(fenka) se nedávno spustilo mléko. Chtěla jsem se zeptat, zda s tím někdo nemáte zkušenost. Volala jsem na veterinu a tam mi řekli, že někteří psi to vycítí a prožívají se svým pánem. Máme přijít na nějákou hormonální injekci, která jí zastaví mléko a oddálí menzes. Nejsem si jistá, zda chci Connie trápit injekcemi, které jí mohou rozházet hormony. Otázkou je, zda se netrápí už ted´, když cítí, že se blíží "změna", a sice příchod miminka. Porad´te prosím...
www.nero.estranky.cz
  • 
14.1.2007 20:06:03
Já cvičím psa sama ( bez toho , aby mi někdo z dospělých pomáhal ) od svých šesti let . Vždy jsem to v pohodě zvládala . . chodila jsem s ním i sama k veterináři ! Vždy jsem ho měla na starosti já a mamce jsem nedovolovala , aby ho cvičila . Nyní je mi 14 a již něco přes rok chodím na cvičiště . Všechno zvládáme a máme za sebou s psíkem řadu úspěchů v ruzných kynologických disciplínách .
  • 
13.1.2007 22:03:40
Já osobně si myslím , že dítě a pes k sobě neodmyslitelně patří .
Je mi 14 a mám dvě sestry ( Karolínku 3 roky a Marii 1 rok ) . . . máme psíka z útulku a děti přímo miluje . Vše je dáno výchovou . Existuje i psycholog psů ( pan Desenský ) a ten také dokáže agresivní psy převychovat . . . z agresivních psů mohou být domácí mazlíčci !
U mnoha úspěšné mládeže ( případně ted už dospělých lidí ) rodiče litují , že jim psa nekoupili dříve . Má 3 letá sestra se psy zacházet "umí" ( ano . . učila jsem jí cvičit psy a běhá i agility a dělá se psem dogdancing ) . Pes a dítě je dobrá kombinace . . . vím z vlastní zkušenosti .
www.nero.estranky.cz
petra
  • 
26.6.2006 20:09:04
koukejte na tu psi loznici, vcelku sranda http://www.vychytavky.eu/index.php?itemid=76
 Příspěvky 110 z 60 [Dalších 50 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.