| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Žijí s námi bigoši

 Příspěvky 110 z 177 [Dalších 167 >>]
marketkau
24.6.2010 23:19:45
Pokud si pamatuju "to je hustý" jsme používali v pubertě i my (je mi 31 let), jen jsem na to už zapomněla. Nedávno s tím ale přišel ze školky můj čtyřletý synek ~:-D a používá to doooost často... Ze začátku mi to přišlo strašně směšný. Když po něm chci aby si šel umýt ruce, převléknout se, najíst se, uklidit hračky apod. a jemu se to zrovinka v tu chvíli nehodí, děsně se na mě zamračí a prohlásí: "dobře, neka!" a ukáže ~Rv (rovněž s tím přišel ze školky)... Tak nevím s čím přijde v pubertě, který se mmch už teď děsím... ~a~
Sama jsem pubertu tak nějak vynechala, tak nevím na co se mám připravit. Když mi bylo 13 a mladší sestře 10 let umřela nám máma, takže na pubertu nebyl čas, o všechno jsem se musela postarat...
21.6.2010 12:00:11
Myslím, že názory se prostě vyjadřovat smí :-)
Já bych taky prskala, kdyby syn začal poslouchat Maxim Turbulenc, Kabát a podobné kapely, které já považuji za výsměch hudbě. Je to jen o názoru a vkusu...
maja
  • 
14.9.2009 14:55:07
Leo, u nás je to nemlich to samé...hrůza....jen máme starší holku, mladšího kluka a ještě jsme nedošli na kontroly drog. Jak to vydržet...to by mě teda taky zajímalo.
Rene
  • 
14.7.2009 21:03:18
Bigoš- Bjegajuščij čelavjek-Behajúci muž
  • 
20.11.2007 21:58:09
Taky máme doma dva puboše a je to někdy fakt ,,hustý a drsný,, fakt moc těžké se zdržet řešení vyhrocené situace.Se starším (16) to mlátí už dlouho a dost, začalo to nejdřív vztekáním, nadávaním nám a vzdorem vůči nám.Jak jsme strašní jak po něm chceme nemožné věci (učit se do školy..) a že se odstěhuje k babičče...pokračovalo to úplným propadáním v devítce a nešlo to s ním nijak ani po dobrém ani po zlém.Z kluka z vyznamenáním se stalo propadající dítě v devítce, kdy mu šlo o život.Vzali jsme všechnu sílu s manželem a tlačili na něj jak to jen šlo, nakonec udělal i přímačky a dostal se na vysněnou střední školu, ale puberta pokračuje i když už to není takové jak loni.Doma i ve škole nás postihuje ,,pomatení mysli,, (tak to nazýváme my doma) a to taky řešíme, tím, že se bavit budeme až se vyspí.Je to fakt furt dokola a chce to asi ještě nějaký ten rok vydržet...ten mladší(13) to odkoukal a ještě to zdokonaluje a vylepšuje, zatím jsme jen hrozní rodiče, nic mu nedovolíme, proč je kontrolujeme (alkohol a drogy zatím snad nic, cigarety jsme odebrali a naše přednášky typu nevážíte si svého zdraví..jim moc nevoní). Je to děs běs pro všechny zúčastněné.Snad to přežijeme my i oni ve zdraví.
danka, kluk 10, holka 13
  • 
15.3.2007 11:04:22
Tak to je přesný, to mně dokonce tu tašku vytrhne z ruky s výkřikem, já to vybalím, taška padá na zem uprostřed cesty z předsíně do kuchyně ve chvíli, kdy zjistí, že tam táhnu jen takové trapnosti jako olej, brambory, chleba.... A dcera má přesně na dveřích do pokoje ceduli: Zákaz vstupu a zvláště pro členy rodiny dodržujte. A je pravda, že je snad lepší do jejího pokoje nechodit. Vždy jsme na mrtvici. Přežijme:))))
Kulicka
  • 
11.11.2006 19:46:42
to sem cela ja....
Lenka Nová, tři dospívající dcery
  • 
11.8.2006 19:08:10
nikdo tady nebude nadávat na beat box!!!
Ifka, pubertální dvojčata
  • 
20.2.2006 19:05:22
Já své drahoušky zavedla k zubní hygienistce, která jim i s pěkně názornými obrázky vysvětlila, jak vypadá dáseň uhnívající parodontózou. Oba drahoušci si teď sami rádi, pečlivě a poměrně pravidelně opracovávají chrup.
Petra a Jan , 17 a 21 let
  • 
4.1.2006 19:28:11
Tento článek mi silně připomněl domov...Myslím že mluvím z duše mé maminky, když napíšu, že u nás to není jiné, sice málé rozdíly jsou ,ale jinak je to naprosto stejné..Jídlo je také nejlepší to ,co se nevaří, neořívá, které je prostě hned ke konzumaci, když nic takového neí, tak radši nejíme :o)..Můj brat také praktikuje metodu péče o vzhled, a oblečení si vymění z donucení jednou za týden...Mě ossobně se tohleto nejspíš vyhlo a hned jsme z dětství skočila někam dál za tyhlety výlevy...Občas někdy mám svůj puberťácký den, ale spíš se chovám jako mlady dospělý..MAmina říká, že je ráda, že její malý dospělý pohlídá toho jejího velkého puberťáka..:o)
 Příspěvky 110 z 177 [Dalších 167 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.