| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je to o citlivosti

 Příspěvky 110 z 103 [Dalších 93 >>]
  • 
23.12.2004 14:01:56
V roce 2003 jsem měl těžkou motonehodu.Krvácení do mozka,utržená noha,ochrnuté ruce a mnoho dalších zranění.Dnes mi dali plný inv.důchod a průkazku 1.stupně.Protože jsem prý ještě mlád,nemám nárok ani na značku invalidy do auta.Chodím s ortopedickými botami,o holi a s bolestmi,mám kratší nohu a v půlce těla kovové tyče.Ruce mám částečně ochrnuté a i když se o sebe postarám,necítím se zdráv.
Mohu získat značku invalidy do auta?Nikdo mi dnes sám od sebe neporadí.Stát je rozkraden a vláda šetří na mrzákách.
Díky Honza z Liberce
Lariss
  • 
21.8.2004 15:09:06
Tak si myslím, že by si Petra měla přečíst ten článek jestě jednou a pozorně!!!!!! Je vážně úplně mimo mísu!!!!! A dokonce už mě to i vytáčí!!!!!!
Lariss
  • 
21.8.2004 14:51:26
Vazena Petro, myslím si také, že Vaše reakce jsou moralistické. Zajímalo by mě, jestli ten Váš známý pán byl takový odjakživa nebo se stím smířil až v pokročilém věku, kdy už mu moc života nezbývá a chce si ho aspoň tak užít. Úplně souhlasím s Danielou. Ono to totiž není o tom, že by postižení nedokázala přijmout (kdyby ne, tak už je Lukášek dávno v ústavu), ale o tom, že nedokáže přijmout postoj okolí. A to je myslím ta podstata!
Petra
19.8.2004 11:17:57
jo aha, tak já to blbě pochopila, ty přezdívky jsi adresovala Pavlíně, už se mi rozsvítilo :-)

P.S. abych nezapomněla, děkuju za tvůj názor a výtku.
Petra
19.8.2004 11:00:20
Crystal, já to nemyslela zle, já jen, že mě tady kdosi považuje jako černou ovci, tak aby ti taky nenadávali spolu se mnou, moc se ke mě nehlas. Táhne se se mnou minulost :-). Kvůli tomu ti totiž ta anonymka Pavlína vynadala. Já jsem tady dýl a teď už bych své příspěvky psala jinak, ale psala bych pořád o tom stejném co dřív...

Mně se jednou stalo, že někdo napsal pod mým jménem příspěvky a mně se na první pohled líbily, tak jsem to nezačala okamžitě ječet, že to nepíšu já. Brala jsem je jako pomoc od někoho, kdo se mě chce zastat, když se tady na mě sesypali. Jenže pak jsem zjistila, že ty cizí příspěvky jsou v jádře opačné než moje, jen navenek líbivě napsaný. Tak proto myslím, že je dobrý psát jen za sebe a nepsat jestli je zde někdo se sympatickými názory nebo ne, je to tady všechno jen vnější dojem a každého pohnutka uvnitř může být jiná. Jinak co se týče těch přezdívek, taky jsem tu postupně pod víc jmény, snažím se utéct před těma útokama a rolí předem odsouzeného psance. Já jsem nepsala otázku tobě, jestli se tady vyskytuješ pod několika jmény, naopak tě plně chápu a respektuju, napsala jsem to sedmdesáté Pavlíně. Asi se taky na tebe někde sesypali, že jo? Tak se měj hezky a já jdu odsud, dnes dáváme pryč počítač, he he, tak už sem nebudu ani koukat natož psát.
Zuzana
19.8.2004 1:07:47
Nevyjadřovala jsem se ke všemu, co kde hlásáš, chtěla jsem jen vyjádřit souhlas s některými tvými názory v téhle konkrétní diskusi (a nepovažovala jsem zkrátka za nutné prohledávat celý server a hledat, co jsi kde řekla jindy...)

chjo, člověk si dovolí slušně napsat svůj názor a div že ho neuklovou...
Lupinka
  • 
19.8.2004 0:58:43
naozaj som nepochopila, preco na nu stale utocite, ved nic zleho nespravila, tak co jej nedate pokoj, preboha?! nemyslite, ze toho uz bolo dost?
ste strasne hasteriva zenska, pavlina... zamyslite sa.

a k nickom - vsimla som si, ze vela zien odtialto chodi na iny server pre zeny, kde maju ine nicky - aj vy sa isto skryvate pod inymi nickmi, tak preco tuna pre to na ine utocite? nevsimla som si, ze by kto zistoval, pod akymi nickmi sa ten ci ony skryva, a vykrikoval to tuna...
nemate nic ine na pracu, ako sa skriepit v internetovych diskusiach?
Zuzana
18.8.2004 20:18:00
No jasně, ale v téhle diskusi jsem registrovaná jako Crystal. Můj nick odjinud už tu zřejmě má registrovaný někdo jiný... A co? No tak mě znáš z jiného serveru, a co jako? Nechápu, proč mi to musíš dávat najevo. Zřejmě ti musím dost ležet v žaludku, když vyvíjíš takovou snahu. Ale já se za svoje názory nestydím a předně nikoho neurážím. Chápu, že se ti moje názory nemusejí líbit, ale i to se dá říci slušně a bez agrese.
Mimochodem - bylo by zajímavé vědět, pod jakými všemi nicky se skrývá Pavlína70... :-))) že jsem tady (ani jinde) na Pavlínu70 ještě nenarazila...
že by ses bála vyjevit svou skutečnou identitu? Pročpak?

Kdybys byla duševně o.k., neměla bys potřebu prolézat internetové diskuse a anonymně urážet lidi.
Petra
7.8.2004 7:26:26
ledaže bys zde vystupovala pod různými jmény?
Petra
7.8.2004 7:25:45
Sedmdesátá Pavlíno, to je divný, že tady všechno znáš, tvoje jméno Pavlína 70 jsem v diskuzích nikdy neviděla....
 Příspěvky 110 z 103 [Dalších 93 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.