Alešák |
8.8.2010 13:38:32
Dobrý den, artyčok je převážně znám, jako zelenina v kuchyni. Ale co takhle si z jeho natě připravit čaj? Jeho pití se doporučuje po operacích s ledvinami, čistí metabolismus a snižuje choresterol. Podívejte se na http://www.prodejbylin.cz/artycok_nat/index.html
|
• |
19.9.2009 14:29:59
Dobrý den, moc pěkný článek.
Jsem milovnicí artyčoků.Dozvěděla jsem se z Vašeho článku o artyčoku co jsem neznala. Maličkost jen nevím, kde získat semena. Přesto děkuji za článek Iva |
• |
10.3.2006 18:59:29
dobry den,
ja bydlim v Italii,kde jso artycoky jednou z hodne pouzivanych druhu zeleniny,pouzivaji se i na pizzu,ale ty nejlepe upravene jsou smazene! italove si na nich pochutnavaji pri svatku artycoku,stavi z nich pri te prilezitosti sochy,nejtezsi je ale jejich priprava pred varenim,musi se odtranit tvrde listky,coz vyzaduje znacnou zrucnost,potom se daji smazit na oliv.oleji do mekka,s malym strocekm cesneku a trochou petrzele..vinikajici jsou nakladane v oleji... |
ALI-BABA |
2.7.2004 20:50:18
Mila pani Vero, artycoky pestovat nebudu, ale rada bych si je nekdy koupila a udelala z nich manzilkovi nejakou dobrotu. Jak je upravujete vy? Mockrat dekuju.
|
2.6.2004 10:05:14
Milá paní Věro, vytiskla jsem si Váš článek o této zajímavé rostlině, vložím si jej do svých moudrých zahradnických knih a někdy se určitě pokusím artyčoky pěstovat. Moc Vás zdravím a těší mě, že "Rodina" má tak skvělou dopisovatelku. Hodně zdraví a krásné léto. Iva od Znojma, ČR
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.