| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nestihla jsem to!

 Příspěvky 110 z 58 [Dalších 48 >>]
Martin 2
  • 
2.6.2004 11:25:37
Přetvářka není nikdy nic pěkného. Vím, že asi není jednoduché se přetváře a dělat jako by nic. Spíše bych se zamyslel nad tou milenkou. Jsou muži různí a nen jen muži. Můžou být tací, kteří když mají všechnu tu pohodu tak jim to nedá a zahnou. Aby meli nějaké to vzrůšo. Prostě si nedovedou vážit toho co mají a je to sprosté. Pak mohou být tací, kteří nějakým způsobem nejsou ve vztahu spokojení. Někteří z nich to nechtějí říci, protože si jsou vědomi, že jejich odchod někomu ublíží a nejen pomůže. Jiní to prostě řknou a jdou. Vidí, že než aby žili v úplné, ale ne zcela funkční rodině je nemožné. Partneři by měli spolu hovořit a když se jednou spolu rozhodli žít, si věřit a sdělovat své pocity upřimně. Měli by se snažit jeden druheho nějak obohacovat a ne aby se stal jeden přítěží druheho, který vše kolem rodinného dění zajišťuje. Jak říká přísloví: Stokráte nic umořilo i osla. Takže já si myslím, že ta milenka je spíše důsledek něčeho než záminka k něčemu. Pokud se něco takového někdy stane tak vždycky mají na dané situaci podíl oba dva. Tedy muž i žena, manžel a manželka, aj.
každém případě se každému přihodí, že nebyl, kde měl být, protože .... Že ten důvpd zato nestál a zpět nic nevrátíme zpět je jasné. Ve svém zatím, krátkém životě jsem se setkal s několika moudry, které mi čas od času přijdou na um:
Kolega Pepa: Hledej na druhých ty dobré vlastnosti, špatných máme každý dost.
Kamarádka Libuška: Važ si svých rodičů a užij si jich dokud tu jsou, až tu nebudou to nedohoníš. To platí i ostatních blízkých.
Nejmenovaný: Nauč se přátelům naslouchat, ne vždy touží potom aby jsi jim radil a poučoval.
Přeji všem, kteří prožívají těžké chvíle ať mají šťastný konec a brzy to ošklivé přebólí. Vždycky může být hůř.
Slunce v duši a optimizmus na mysli. Martin 2
Simona Chalupová
  • 
13.4.2004 12:19:00
Asi chapu jak vám je ale tohle jsem nikdy nezažila ale přesto se mi tenhle článek líbil!
Beruška
  • 
13.4.2004 12:06:34
Je mi to líto taky se mi to přihodilo!!
Richard
  • 
3.3.2004 12:29:38
tugfjudtiítuýioýí díiřýiíhjouíožáfíéjuojo
P29
  • 
2.12.2003 16:02:20
Henri, mam pocit, ze ja jsem toho nestihla mnohem vic... Je to vice nez pul roku, co mi nahle a naprosto necekane odesla maminka - ta rana se nezaceli uz nikdy a neboli o nic min dnes, nez bolela pred pul rokem. Snad nasi blizci vedi, ze je milujeme, aspon se tim utesuju... Drz se!
iva
  • 
27.11.2003 11:23:22
Viz. Knížka Váš pes to ví, Rupert Sheldrake

V knize plné úchvatných příběhů a podnětných úvah světově proslulý biolog Rupert Sheldrake dokazuje, že mezi lidmi a zvířaty existuje silná vzájemná propojenost a že právě ta zvířata, která jsou nám nejbližší, nás mohou mnohému naučit o komunikaci, vnímání či přírodě. Kniha nabízí fascinující pohled na chování lidí a zvířat a vede nás ke zpochybnění hranic konvenčního vědeckého myšlení.
Lucimo
  • 
27.11.2003 11:02:26
K tomu jak je prase před zabíjačkou nervózní a pod... Prase byývá nervózní proto - alespoň já si myslím - že den před porážkou se mu nedává jíst, aby nemělo plná střeva a žaludek. Tudíž to zvíře to bere jako jistou újmu - trpí hlady a to se normálně nestává... A jak psala zrzeček - měli jsme jednoho čuníka se kterým jsem trávila hodně času a ten byl zvyklý, že když ho drbeš na zádech, tak se svalí a nastaví ti i břicho... Taky chodíval často ven z chlívku. Proto ho vůbec neudivilo, když v den D vyšel z chlívku ven, zavolali jsme ho do stodoly...
Sosan
  • 
26.11.2003 18:35:42
OK, ještě jednou se omlouvám. Nicméně, čtete-li příspěvky ve stromu a směřuje-li příslušná větev někam, kde se vám nelíbí, tak to dál nerozklikávám. To, co jsem zde řešil, byl jen život, který nás staví do takových situací. Vegetariánských diskusí jsem prošel mraky, ale ani jediný účastník v nich neměl pro mne potřebnou vědomost, kterou mi tady sdělila Zrzečka.
Soan
  • 
26.11.2003 16:26:05
Vytvořit doma peklo = vyhnání do náruče milenky. Předstírání je podvod deformující citové prožívání. Co bylo v takové chvíli menší zlo? Těžko říct. Oboje má svoje zdůvodnění a význam - neobviňujte se, nemůžete za to, co se stalo.
Agata
  • 
26.11.2003 15:36:34
Včera jsme si s dcerou povídali...co by, kdyby...vyčítá si, že poslední měsíc kdy s námi manžel byl k němu nebyla upřímná...prý předstírala lásku a necítila jí...a teď je jí to líto...prý na něj chtěla zakřičet...Jo, on totiž nebyl nemocnej, tak jak jsme mohli vědět, že odejde..i když, chemický procesy v mozku mu řádili...a je otázka, jestli by na tu služebku nejel, asi jel a je otázka, jestli by z ní jel rovnou domů, kdyby na něj zakřičela, že to ví, že jen předstíráme štástný domov, ale že víme, že od prosince má milenku a že se jen bojíme to otevřeně pojmenovat .. že o tom nechceme mluvit, aby až to skončí mohl důstojně a bez výčitek být s námi - prostě jsme to nevěděli a tak není potřeba nic lepit..on jí neřekl, že má milenku, ale dcera slyšela, jak s ní telefonuje... a já jí říkala nic mu neříkej a neptej se ho..a byla to přetvářka, když na něj volala jeď opatrně, mám tě ráda...ale co teď s tím ... Se vším se teprve srovnáváme.

Mám ráda Saint - Exuperyho a když se to dělo, četla jsem úryvaček z Malého prince - kdo zná - jo to o té růži...
Ale sem se spíše hodí z Citadely toto:
" Není nejdůležitější uložit tělo do země, ale jde o to abychom jak z puklé urny sebrali všechno dědictví, jehož opatrovníkem byl zemřelý, abychom ani zrnko neztratili. Je obtížné zachránit vše, dlouho to trvá, než jsme schopni poskytnout odkazu mrtvých u sebe přístřeší. Je třeba dlouho oplakávat, přemítat o jejich životě a vzpomínat jejich výročí."
 Příspěvky 110 z 58 [Dalších 48 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.