| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Homeopatie v těhotenství

 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]
Petra, Miki04.Simi08 a ?
12.9.2010 0:40:33
A mohla bych vedet, jak se ty kapky na slunecni alergii jmenujou? mame s tim dost velkem problemy a tak nechcem uz jezdit ani k mori, coz nje nakonec dost skoda...Predem diky moc
17.3.2010 17:25:08
Je to přesně tak!~o~ Tisíce děkovných dopisů, miliony uzdravení... Státníci, filosofové, papežové, umělci... všichni pějí ódy. Uzdravila dokonce i Hurvínka, Štaflíka a Špagetku a všech sedm trpaslíků včetně Sněhurky... Chcete ještě další důkazy?
12.3.2010 16:13:24
Zde: http://www.reflex.cz/Clanek35557.html
12.3.2010 16:10:26
Opravdu dobrého homeopata najdete zde:~6~
Sabina
  • 
22.7.2009 20:21:09
Dobrý den,píšete, že u dětí jde jen o placebo efekt, že stačí maminčino pohlazení a hned je lépe. Jak tedy vysvětlit rapidní uklidnění dýchacích cest při laryngitickém záchvatu po podání hom. kuliček Drosera, když selhaly všechny ostatní prostředky- čípek, Dithiaden, Fenistil. A to vše podané maminčinou rukou. Jak to, že tyto sladké kuličky rozpuštěné ve vodě působí a zklidní dítě kašlající ve spánku? Děkuji za případnou reakci. Sabina
Teraza Horáková
18.7.2008 23:22:29
Lydie, díky..... sama nevím, ale připadá mi, že jsme na podobné lodi a v kontaktu s vědci, kterým buď nevyšly klinické studie, nebo čekali víc.

Mně homeopatie v kombinaci s akupunkturou velmi pomohla, mému alergickému synovi taktéž.

Netvrdím, že zvládne vše, osobně jsem nevěděla kudy kam a tohle pro nás byla určitá startovní pozice, a srovnání, co lze zvládnout medicínou klasickou a způsoby jinými.

Co se týče zvířat, nemohu soudit.
Teraza Horáková
18.7.2008 23:19:16
A P.S. k výše Vámi zmíněnému placebo efektu. Byla jsem poměrně šokována, že po požití několika "kuliček čehosi" nejen, že se mi neulevilo, ale prožila jsem již podruhé své nejhorší životní chřipkové onemocnění, ne tragedie to nebyla, ale příjemné také ne, ne hned - začalo to druhý den a vypadalo to, jako by čas běžel pozpátku.

Kdybych se zeptala, nebo mi bylo vysvětleno, nebo někde četla, chápu, ale čekala jsem pomoc a druhý den jsem myslela, že padnu na ústa. Doslova. Až, když jsem to na další konzultaci sdělila lékaři, vysvětlil, že to byl účel a omluvil se.

V tomto případě tedy placebo nepřipouštím (nejsem jediná).
Lydie31
18.7.2008 23:14:09
naprosty souhlas
uplne mi je jedno jak tu homeopatii vedecky oduvodnite...
ME VYLECILA, to mi staci ke stesti (a bez jakkychkoli vedlejsich ucinku)
skoda, ze ty antibiotika a podobne "klasicke" leky na me ten placebo efekt nemeli, hm vazne skoda, nemusela bych se trapit 10 let nez jsem narazila nahodou na homeopatika.
Vice muj prispevek vyse.
Teraza Horáková
18.7.2008 23:13:33
Vážený pane doktore,

velmi by mne zajímalo, co Vás přimělo k "otočení kabátu?" Nic ve zlém, pouhá otázka.

Sama jsem homeopatii vyzkoušela, na mne fungoval lék, který mi byl podán regresivně, tzn. vrátila se chřipka, která údajně měla být zdrojem mých problémů. Po jejím odeznění se potíže vytratily.... to je ale můj subjektivní prožitek, dojem.

Odpovíte mi?
Lydie31
18.7.2008 23:09:30
pisete same blbosti
ja se 10 let potykala s chronickym zanetem celnich dutin a zadny normalni doktor me z toho nedostal
prijala jsem i opakovanou lecbu antibiotiky (z lekarny jsem vzdy odchazela s ohromnou taskou leku) a nikdy se to ani nezlepsilo! uz mi hrozili propichovanim, kdyz mi znama poradila homeopata
Ten homeopat mi dal kuru na dva mesice coz me absolutne nenadchlo, ja uz byla tak na dne, ze jsem chtela neco co bude fungovat okamzite, hned ted, uz jsem byla bolesti hlavy schopna jen spat a nebo brecet.
Presto jsem sla do lekarny a homeopatickou kuru nakoupila a zacla pouzivat, a svete div se! po 2 dnech se mi ulevilo a na konci kury uz zadna bolest, mohla jsem zase normalne zit! Hlavni soucast kury bylo samozrejme posileni imunity takze pred zimou jsem si pak jeste obcas naordinovala homeopatika a vse v poradku.
MUZETE MI TEDA LASKAVE VYSVETLIT, KDYZ TEDA TY HOMEOPATIKA NA ME MELI JEN PLACEBO EFEKT, PROC TA NORMALNI MEDICINA A ANTIBIOTIKA NA ME TEN PLACEBO EFEKT NEMELI???????
 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.