| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Marihuana má velká rizika

 Příspěvky 110 z 253 [Dalších 243 >>]
12.5.2011 23:01:42
Martine, díky že jste to napsal za mě.
martin jiuce
12.5.2011 21:12:16
jeden gram a ste opravdu mimo provoz ale prirovnal bych to tak k 0,75 l vodky! budte obektivni a mejte nakou miru proboha
martin jiuce
12.5.2011 21:10:50
Nejdřív nutno říct ze se koureni marihuany nejak nezastavam a nepodporuji ho!!
Avsak kdyz jsem cetl tento clanek hruzou se mi postavily vlasy na hlave. Tolik nepodlozenych, nepravdivich a zavadejicich informaci v 1 clanku vydavajicimu se za seriozni clanek sem v zivote nevidel!! 1. ucinek marihuany na vznik schyzofrenie nebyl NIKDY v seriozni vedecke studii potvrzen! 2. zavislost na marihuane neexistuje fyzicka tzn ze telo samo prijem thc vyzaduje ale pouze psycycka a to jen velmi mirna, prirovnava se k zavislosti na cokolade, nezakazeme cokoladu?? 3. to co je psano o akutnim odvykacim stavu je jeden z nejvecich zvastu ktery jsem kdy slysel. 4.pruchzi drogy dalsi z mytu o marihuane, na zaklade pruzkumu konzumentu marihuany se zjistilo ze pouze 1 ze 104 uzivatelu marihuany uziva i heroin, tzv pruchzi drogou je alkohol! zavisli na tvrdych drogach pochazi z alkoholu! a to je prosim fakt!! 5. oslabeni imunity, ano asi to nejzdravejsi vec neni ale zas spouste lidem to pomaha, pane doktore setkal ste se nekdy s roztrousenou sklerozou v pokrocilem stadiu?? asi nee. temto lidem to "nehorazne" pomaha, proc by to na lidi zdrave melo pusobit jinak? ovsem ma to i spoustu rizik... 6. ano mate pravdu v tom ze marihuanovy kour obsakuje o trochu vic skodlivyn nez tabakovy, ne o moc avsak je nasavan hloubeji do plic a deledrzen=veci poskozeni plic ale neni zas vyjimka kurak ktery vykouri krabicku denne, vecina uzivatelu marihuany ji denne neuziva. 7. thc v tele lidi pri dopravni nehode?? i lidi bez thc bouraji pane doktore, to byste mohl vedet :) 8. predavkovani thc a mrtvice? :D todleme opravdu polozilo v Usa delali serii pokusu a nikdy senepovedlo predavkovat ani mys, natoz cloveka, jen pro info smrtelna davka thc pro cloveka je 15000 jointu za 20 minut coz je tak nejak nemozne. 9. zhorseni videni a odhad vzdalenosti po 1 jointu za 24 hod.? budme realisti, na todle muzete nachytak maximalne 5lete dite! ani u alkoholu to tak neni a ten ma 24hodin po poziti daleko veci ucinky nez marihuana 10. souhlasim s poslednim odstavcem
ZHRNUTI: ano marihuana je skodliva ale vas clanek je na urovni serveru S.....cz jez se zajima o celebrity! absolutne vedecky nepodlozene informace pravdepodobne vygooglene na internetu. Amateristicky clanek. Hluboke sklamani.
Nicolle
28.7.2010 11:34:49
to je pěkná blbost :-) tráva je stupidní a nechápu jak ji někdo může srovnávat s alkoholem :-) když si dám 2 skleničky, tak můžu fungovat, ale i po lahvince s kamarádkou, ale kdyby jsme stáhly jeden gram trávy tak jsme na několik hodin mimo provoz, tlemíme se jak idiotky a realita cestuje kolem nás... hlavně víno nepijeme v pracovní době ani ve škole, ale zhulenec si klidně řídí a daně... to už klidně můžeme říct, že kokain je přece to stejné co alkohol, nebo mochomůrka? Jste idioti, ale jen si hulte ~:-D je to spon sranda koukat na Ty vaše vyhulené tupé ksichty :-)
Nicolle
28.7.2010 11:23:09
hoj, no s tím se asi nic moc dělat nedá, ale může jít dcera do jíné školy, nebo si toho prostě nevšímat. Někdo z toho vyroste a ten kdo z toho nevyroste to dělat nepřestane.~4~~4~
kili
  • 
16.5.2010 22:31:04
:-)) geniální konspirace :-))

Boris c
  • 
16.5.2010 22:22:02
Jen pro upřesnění,
existují studie, podle níž by legální prodej marhuany v ČR snížil příjem státu. Aby konzument dosáhl stejného účinku ve srovnání s alkoholem, potřebuje podstatně méně "množství". To by pak muselo být zatíženo borovskou spotřební daní (aby se příjmy nesnížili), že by bylo prakticky neprodejné (každý by to pěstoval sám, nebo kupoval na černo).

To je mimi jiné i jdene z důvodů, proč legalizace marihuany není reálná. Ono je to logické. Pokud připustíme, pro zjednoduchost, že alkohol a tráva mají stejné negativní dopady na společnost, pak je logičtější akceptovat to, z čeho má společnost výhodu v podobě daní...
Banánek
  • 
20.5.2009 21:04:32
Tak ty ses teda hustej kámo.
Na každýho to působí jinak a jestli ty po pár jointech máš problém s vyjadřováním, tak stím radši fakt sekni, jinak z tebe bude uplnej hňup.
Simona
  • 
12.5.2009 13:47:04
Chtěla bych všechny kluky a holky varovat. Můj synovec hulil trávu asi od svých 15 let. V březnu mu bylo 18 a před týdnem ho odvezli do Bohnic. Totální stihománie. Je tam mezi magorama, kde ho dopují tlumícími práškami. Moc bych všem co trávu vezmou do pusy přála, aby si tam udělali exkurzi na 15 minut. Zaručila bych Vám, že už byste to do tý pusy nevzali ! Chodící mrtvoly s nepřítomným výrazem ve tváři a totálně vygumovanými mozky. Jestli chcete dopadnout stejně, pak prosím, Vy máte ještě na výběr - můj synovec už NE !
Ilam
  • 
28.12.2007 20:10:59
"A když už o tom mluvim tak tohle není kec! Že legalizace trávy je vážná věc, když zákony legalizaci neumožňujou, legalizuj srdcem, legalizuj hlavou!
Nikdo nemá nikomu právo zakazovat, ten pocit, kterej nemohl nikdy poznat!
Ten kdo jen cigára hulí a alkáč kalí, nikdy nepochopí že každý množství je málý!
Pošli mi jointa a pošli ho směle politiky s jejich zákonama pošli do prdele, stejně ty zákony nemůžou mít úctu mou, když je píšou lidi co kradou a lžou!"

>>>>>>>>>>>>>http://www.youtube.com/watch?v=H9Z5QTo6Ty4<<<<<<<<<<<<<<<<

 Příspěvky 110 z 253 [Dalších 243 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.