| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Moderní tatínkové

 Příspěvky 14 z 4 
Veronika
13.1.2011 11:07:18
Dobrý den,
píšu bakalářskou práci na téma Aktivní otcovství, kde se v praktické části věnuji mužům pečujícím o děti. Bylo by možné z některým z mužů o kterých se zminujete udělat rozhovor? Mám zkušenost že to trvá cca 15-20 minut. Pokud by byli ochotní se mnou spolupracovat, prosím at se ozvou na e-mail aktivniotcove@seznam.cz. Budu vdecna za kazdeho tatinka. Děkuji Veronika Ormaniecová
  • 
24.9.2005 9:35:03
V súčasnosti sa občas hovorí o mužoch a otcoch. Žiaľ najčastejšie iba z toho dôvodu, ako sa majú muži urýchlene stať ženami či matkami s mužským pohlavím. Po mužoch sa žiadá aby vyplnili prázdne miesto po karierizmom posadnutých ženách v domácich prácach. Žiada sa, aby muž bol ženou a žena mužom. Upozorňujem, že ani muž nemôže nahradiť funkciu ženy a tobouž žena nemôže nahradiť muža. Ideológia zotierania rozdielov medzi pohlaviami je najdegenerovanejšia a najgenocídnejšia ideológia. Zotieranie rozdielov medzi pohlaviami je nahrobny kameň civilizácie. Prijatie tejto myšlienky mužmi a nebránenie civilizácie mužmi dokazuje, že ich mozog zdegeneroval a preto je potrebné, aby ich geny boli vyselektované zo spoločnosti. K tomu účelu je feminacizmus ovela produktivnejší ako nacizmus po obdobie II.sv.vojny.
Simona+Julinka
  • 
27.10.2004 16:25:45
my máme moc hodného tatínka. Měla jsem štěstí. Byl se mnou u porodu. Kdyby byl se mnou býval nebyl asi bych na tomto světě už nebyla.
  • 
3.8.2001 18:56:26
Ano, velice se těším na to vyprávění, vaše článečky se mi moc líbí a přesto, že vím, jak je Amerika velká a různorodá, alespoň něco málo se tu o ní dovídám.
Mimochodem můj manžel byl s druhou dcerou na mateřské od jejích 6 týdnů do 4 let, bratranec se o dceru staral 3 roky a jedni kamarádi v Praze to vyřešili také tak a otec zde zvládl hned 2 synky. Takže i u nás se blýská na - pro tatínky - lepší časy.
Simona
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.