| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Krize, stres a jak se chránit

 Příspěvky 19 z 9 
  • 
2.6.2009 17:50:32
Ahojte, já teda můžu jako super druh relaxace doporučit polárium. Pro ty, co nevědí o co jde, jde o tzv. ledovou saunu, tedy to, kdy se vystavíte na krátkou dobu mrazivým teplotám. Dostala jsem poukaz na polárium jako dárek od přítele(koho by to zajímalo, tak našel to na www.zlutaraketa.cz) a byl to úžasný zážitek. Pomohlo mi to jak tělesně, tak duševně..
Lucinka..
  • 
26.6.2007 13:06:24
dobrý den, trpím častým stresem, pořád se něčeho bojím..a z toho se mi točí hlawa...mám málo magnesia..nízký tlak....co by ste mi mohli poradit prosím?W 18 letech se potřebuju prostě nějak wyléčit..:(
bvhhc
  • 
23.3.2007 11:27:48
hkhiohjuihzkh njbhj hjmbvjighbjk,.-246
4.1.2007 23:21:02
Měla jsem dlouhodobě stres,přes 2 roky, protože manžel pil a byl agresivní (sice pouze slovně,ale nadávky a ponižování mojí rodiny stačí...). A před rokem mě začaly zlobit nastálo potíže se zády s bederní částí. Pokaždé absolvuji rehabilitace ,je na chvilku pokoj,ale pak se mi to opět tř.po 2 měsících vrátí...... .rehabil.lékař mi říkal,že to mám zřejmě z dlouhodobého stresu.... . Chtěla bych se naučit být nad věcí, i když te´d manžel seká dobrotu.Protože příčina jeho stresu a tudíž návazně pití, je tchýně,která vydírá a psychicky týrá své okolí.A nejvíce ty nejbližší.A manžel to těžce nese,že má takovou matku...a proto se občas zlobí na ty, kdo jsou spokojení a šťastní, což je zase moje rodina..... Poraďtě prosím, co dělat,abych byla vždy nad věcí a nenechala se rozhodit nátlakem a nálety takových lidí..... Děkuji za radu. Lenak R.
k.k.
  • 
17.10.2006 16:06:06
Je možné se někoho zeptat na možnosti léčby stresu při lehkém astma
Andy,bez dětí
  • 
2.9.2006 20:51:39
Se souvislostí stres a nemoci souhlasím, vždycky, když jsem se dostala do složité situace, dostala jsem zánět zubů (8-ček), teď mám dvě venku a je klid:...jediné poučení, které jsem si z toho vzala, je, že bych asi měla zůstávat více nad věcí...všem přeju pohodu a schopnost vážit si toho, co mají!
7.9.2004 21:54:31
Myslím, že ani jeden z tvých blízkých lidí by si nepřál, abys byla z jejich smrti tak dlouho smutná. Čím víc lidí kolem sebe bude šířit světlo a lásku, tím méně bude všech těch hrůzných nemocí. Jen si představ teď tu situaci lidí v Rusku. Přišli třeba o několik dětí... Jako matka musíš být statečná, ne zapomenout, ale vzpomínat vesele, ono to tvé trápení totiž není vůbec k ničemu, jen ti ubližuje a pomalu pomalu může ničit i tvé tělo.Zkus se každé ráno vzbudit s tím, že ten den je nejhezčí ze všech, které jsi prožila, pohlaď svojí holčičku a popřej jí úsměv. To je vlastně jediné, co může člověk udělat.Milovat ty kolem sebe. Nejsem věřící, ale mám za sebou hodně ošklivé věci a dnes jsem šťastná z každé hezké chvilky se svými dětmi, z každého setkání s milým člověkem, z hezkého slova. Buď silná, kolem je spousta lidí, kteří tě potřebují a také mají rádi. Posílám ti virtuální pohlazení.
martina, jedna dcera
  • 
7.9.2004 16:24:14
ano i já můžu potvrdit, zdraví a psychika spolu souvisí... Před dvěma lety jsem ztratila maminku zemřela na rakovinu plic. Moc mi chybí a celé naší rodině bylo ji 62 let. Je sice pravda, ze dost a dlouho, ale jak říkal primář na plicním oddělení byli lidé s tou samou chorobou a polovina jich nikdy nekouřila. A jsme zase u toho byla v pernamentním stresu vlastně celý život... Za rok mi odešla moje nejlepší kamarádka na rakovinu mozku. Znaly jsme se od základní školy taky tragedie . Už to v listopadu bude rok a já se stím pořád nemůžu vyrovnat ! Moc mi chybí ikdyž vím, že s tím nic neudělám. Pořád mám divný pocity, nic mě nebaví a pocit, že se nemám na co těšit. Já vím mám krásnou zdravou dceru a hodného manžela, ale nějak se v tom pořád plácám.... život je někdy moc nespravedlivý a těžký... možná jste zažili taky něco podobnýho...

M.
  • 
23.5.2003 20:14:08
To, co zde píštete o stresu a o jeho dopadu na lidské zdraví je pravda pravdoucí. Osobně si myslím, že když je člověk šťastný, spokojený a nic mu nechybí, je zdravý i fyzicky. Ono to spolu hodně souvisí.
 Příspěvky 19 z 9 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.