| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

 Příspěvky 14 z 4 
Svatka, 27 let, desetiměsíční dcera
  • 
5.7.2000 23:00:40
Milá Hanko, Zdenko a Markéto,
myslím, že poruchy štítné žlázy jsou různé, ale ne každá musí mít za následek neplodnost. Já sama navštěvuji už pět let endokrinologii kvůli zvětšené štítné žláze. Podle výsledků vyšetření chodím na kontroly každých šest měsíců, případně častěji.
Pan doktor se mě při každé návštěvě ptal, zda plánuji těhotenství. Když jsem odpověděla, že ano, řekl mi, že pokud zjistím, že jsem těhotná, mám přijít hned bez objednání, aby štítnou žlázu v těhotenství sledoval a začal provádět vyšetření co nejdříve.
Otěhotněla jsem hned a na endokrinologii jsem v těhotenství chodila každý měsíc.
V termínu se mi narodila krásná zdravá holčička.
Mějte se hezky a ať vám slouží zdraví.
Svatka
  • 
12.6.2000 12:32:33
Milá Markéto, myslím, že by bylo dobré zajít si rozhodně na vyšetření, zvláště pokud víš, že máš se ŠŽ konkrétní problémy. Já osobně se preventivně nalévám denně 1dcl Vincentky (fuj ;-) abych měla dostatek jódu (alespoň abych tak pokryla denní dávku) a tím si zajistila správnou funkci štítné žlázy. Dobré je jíst také dost ryby.
Markéta, svobodná 21let
  • 
12.6.2000 12:29:39
Mám také problémy se štítnou žlázou. Mám už se tedy bát, že nebudu mít nikdy děti? Co mám třeba navrhnout svému lékaři. Jak dlouho před početím, mám lékaře upozornit, aby mi udělal nějaké speciální vyšetření a jaké? Jaké je vlastně nebezpečí v těhotenství u poruch štítné žlázy. Je pak dítě nějak ovlivněno ??? Prosím odpovězte. Děkuji
Hana 22let
  • 
12.6.2000 12:04:58
Po přečtení Vašeho článku mám strach, že až se se svým manželem rozhodneme pro dítě, že nebudu mít šanci anebo velké problémy otěhotnět. Co mám dělat už teď? Má s tímto problémem někdo zkušenost?
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.