| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nevhodné pořady pro děti budou na obrazovce už od 20 hodin?

 Příspěvky 110 z 24 [Dalších 14 >>]
9.6.2015 5:57:42
Já to Mar taky vysvětluju. Když běží youtube, volá "Mami, ueklama, vypmi to!"
Jenže se ROZHODNĚ nedomnívám, že to v předškolním věku pberou. Reklama je zatraceně rafinovaná záležitost, mnohem rafinovanější, než většina z nás a určitě víc, než předškolní dítě.
Já bych to nepodceňovala. Jistě, seznámit, vysvětlit.. Ale pozdějc.
katka+synek2007
8.6.2015 23:03:41
Ono vůbec dívat se v MŠ na cokoliv mi přijde strašný, tam přece patří úplně jíné aktivity. V MŠ u nás na vsi jsou naštěstí osvícené učitelky, které toto vědí.
katka+synek2007
8.6.2015 22:59:36
Souhlas. My teda televizi máme, jelikož manžel by bez ní nepřežil :-(. Ty reklamy jsme si vysvětlili už v předškolním věku ve stylu, že nabízejí hlouposti aby si to hloupí lidi kupovali. To je podle mě možná ještě lepší, protože s reklamou se dítě stejně setká všude. UJinak televizi jako zvukovou kulisu nedávám vůbec, pobyt v domácnosti, kde to tak funguje je mi vysloveně nepříjemný a pokud tam přijdu jako návštěva, cítím se běžící televizí dotčena.
Kolemjdoucí
  • 
8.6.2015 18:31:37
jak se dá hlasovat PROTI téhle petici?
Patricie
  • 
8.6.2015 17:59:32
Jukněte ...

http://www.petice24.com/zrueni_krimi_upoutavek_v_tv_a_sjednoceni_nasilnych_filmserial

třeba to vyjde...díky všem
Kočanská
  • 
8.6.2015 13:07:27
S Tomem a Jerrym to také moc nechápu, to je prostě taková klasika.

Ale Karkulka ta mi dává zabrat. Já to prostě v originálu dětem nemůžu vyprávět. Dětem jsem řekla, jak je originál, ale také jsem jim řekla, že já to takhle vyprávět nebudu a řeknu jim moji verzi. U nás se vlk veze k panu doktorovi, který ho zachrání a napraví a vlk nakonec začne pěstovat bylinky a je všemi oblíben :-)

Nebo pohádky od Andersena, to jsou úplné horory, ale to asi všichni víme.

Omlouvám se za příspěvek úplně mimo téma nevhodné pořady už od 20 hodin.
Moje děti se koukají někdy na pěkné blbosti - teď třeba na Disney Violetta - krvák to není, ale soap opera pro děti jako vyšitá. Už jsem jim k tomu také musela opatrně říci, že takhle to mezi klukama a holkama ve skutečnosti není a ať neočekávají, že s nimi jednou jejich kluk bude vést hovory jako Leon :-)

Hezký den všem
8.6.2015 8:50:23
Proč bys nebyla nadšená lesní školkou? To je nejlepší, co vůbec může bejt...
susu
  • 
8.6.2015 7:28:01
Místo zakazování Tomy a Jerryho je lepší dítku prostě říct, že to tak ve skutečnosti není možné.
  • 
7.6.2015 23:37:47
Mimochodem s lesní školkou bych moc nadšená nebyla, mám hrůzu z toho, aby lesní školky někde mimo zástavbu, nebyly v ohrožení, ale jinak co se týká pořadů v televizi, tak to je skutečně docela hrůza, co děti vidí celý den, např. od 10 hod. do 10 hod. Je mi líto, kam jsme to dopracovali, je mi líto, že jsme od revoluce čekali jakousi demokracii, ale to co tu je, v té malé ČR, včetně programů v televizi, je hanba a hlavně je to skoro zrůdné, co mohou od malička děti vidět v televizi. RRTV je tady na kočku, mnohdy jsem upozorňovala na pořady v televizi s obrovským násilím - nic se nezměnilo.Skutečně je snad lepší v rodinách s malými a školními dětmi televizi úplně vypustit.
7.6.2015 17:58:10
Aleno, v tom s Tebou, samozřejmě, souhlasím. Asi to i posuzuju jinak, protože v době, kdy mé dítě chodilo do školky (v cizině), tak se jim rozhodně televize nepouštěla. Takže to měl jen doma a pod dozorem. Je pravda, že dřív děti lítaly venku a normálně si hrály. Synovi jsem od mala četla a hodně jsem si s ním povídala, takže tam opravdu nějaký Tom a Jerry nemohli uškodit.
 Příspěvky 110 z 24 [Dalších 14 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.