Jana Lanska, 5.mesic |
| • |
8.7.2001 16:37:51
Obdivuji maminku, která za přispěni tatínka, zvládla tak skvěle porodit sveho chlapečka.
Ráda jsem si přečetla, jak to chodí, protože až do této chvíle jsem neměla příležitost se na vše informovat. Ze všech stran slyším jen o hrozných bolestech a samých nepříjemných věcech spojených s porodem, že mi po přečtení Vašeho článku spadl kámen ze srdce. Samozřejmě budu mít obavy z neznámého, ale nebudu si připadat, že na mě čekají muka. Děkuji moc. Přeji hodně radosti s Adámkem!!! |
Kateřina 20,13.týden |
| • |
4.7.2001 11:56:48
Vim,ze je toto jiz rok stara zalezitost a tim bych chtela pogratulovat Adankovi k jeho 1.narozeninam,presto me tento clanek dojal az k slzam.Chci taky rodit v Krcske nemocnici a tak jsem az vzivala do Vasi role.
Preji krasne starosti s Adamkem. Kacka. |
Hanka, 2 dcerky 3,5 roku a 4 měsíce |
| • |
19.6.2000 23:31:04
Gratulujeme ke krásnému miminku. Nemohla jsem nevzpomenout na narození našich dvou koťátek. Hodně štěstí, užívejte si kojení, mazlení, tulení a spánku miminka, ať vám roste a dásní se na vás (až mu narostou zuby, může se i zazubit) a až za vámi začne otáčet hlavičku, ať ve vás vidí tu nejhezčí maminku a tatínka, stejně jako on je tím nejhezčím miminkem.
|
| • |
19.6.2000 13:04:27
Ahoj Káčo,
blahopřeji Vám k tak krásnému klukovi a přeji Vám hodně pohody. Zuzka |
Michaela, 1 dítě, druhé na cestě |
| • |
19.6.2000 10:13:43
Děkuji moc za podrobnou reportáž z porodního sálu. Blahopřeji ke krásnému broučkovi i k tomu, jak relativně lehce přišel na svět. Ono je to asi taky o tom, jak k věci přistupuje rodička a jak jsem si z Katky udělala dojem, bere věci sportovně. Jenom pořád nemůžu pochopit tu hrůzu z klystýru. Ne že bych si ho nechávala dělat pro zvláštní blaho, ale vzhledem k jiným útrapám porodu mi tohle jako žádná újma nepřipadalo, tak mi prosím vysvětlete, co na tom tedy je tak hrozného.
|
| • |
19.6.2000 9:36:26
Díky za článek - hlavně za podrobnosti. Jsem prvorodička, tak hltám každou info o průběhu porodu. Potěšila mne zmínka o existenci přípravku za 9,60Kč....
Ještě jednou díky. Bůh vám žehnej. Pavla |
Michaela, 10. týden těhotenství |
| • |
19.6.2000 9:36:17
Milá Katko, děkuji. V lednu čekáme s manželem svého prvního špunta a vidím, že všechno může jít krásně i v pohodě, záleží, jak to asi člověk bere. Jinak z fotky koukám, že svého malého človíčka máš opravdu moc šikulu, takže ať Vám, rodičové, jen kvete! A těším se na další povídání, věřím, že Tě neomrzí psát aspoň někdy dál. Našla jsem tohle Tvé povídání a psaní předtím, než jsem otěhotněla a mám z něj radost, je úžasně inspirativní a docela mně uklidňuje (že i dnes jde spousta věcí přirozeně). Mějte se moc hezky.
|
Ivana, dcera 3 roky |
| • |
18.6.2000 23:08:45
Milá Káčo, závidím ti takový lehký porod. Já mám o něco jiné zážitky, zato to, co nastalo potom, se ani nedá popsat. Možná ani tobě to dost dobře nešlo, ale mohla bys to zkusit. Zajímá mě, například, jaká byla tvá první slova k Adámkovi, co jsi mu řekla jako první? A jaký jsi měla pocit? Líbil se ti? A co Skoky? Hladil tě při porodu, nebo na tebe mluvil, a co ti říkal? Už se těším, ahoj Ivana.
|
| • |
18.6.2000 9:12:16
Ahoj Káčo,Skoky a Adámku,
ze všeho nejdříve gratuluji Vám všem k úžasnému výkonu..a že teda je!Už jsem se nemohla dočkat dalšího vyprávění a Vašich zážítků..při jejich čtení jsem měla "husí kůži"a porod jsem prožívala s Vámi a měla jsem co dělat,aby mi nevyhrkly slzy!Děkuji za všechno a přeju hodně zdraví,štěstí,pohody a i nadále (pro mnohé závidění hodný)přístup k životu,jsem ráda,že lidi jako existují..a navíc mají tak krásné a nové-jako je Váš Adámek!!!P.S.Musím se příznat,že jsem tipovala holčičku,ale chlapů není nikdy dost!Mějte se hezky Denisa |
Hanka, bezdětná |
| • |
16.6.2000 22:45:24
Tak tedy tomu říkám kus chlapa! To přeci nemůže být novorozenec. Podle toho, jak krásně spinká, to ale vypadá, že to bude andílek a maminku a tatínka taky nechá chvilku odpočinout. A Káčo, jaké byly reakce příbuzných a známých?
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.