| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Recepty na zdravé dobroty pro děti

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2126 z 26 
remus
2.12.2009 13:12:22
Máme stejný názor, ale já bych to ani nenazývala skrytou reklamou, ale rovnou propagací, takový fujtajbl jako Rama a článek je na hlavní stránce, tak to je mazec!~Rv
Tulka
2.12.2009 12:44:43
taky koukám,samá Rama,základ zdraví.No,dětem ji fakt nedávám,s tuky to nepřeháním,ale nedám dopustit na máslo.Asi to lidi kupujou čím dál míň,tak se s tím vytasili tady.S díky odmítám~w~
Jiřka a diblíci
  • 
2.12.2009 12:30:37
ehm.. nic proti nezávislosti ale tohle nejsou zdravé recepty, ale recepty kvůli většímu prodeji ramy, je to z mého pohledu účelový článek a skrytá reklama na nás neskrytě pokukuje...

a jen tak mmch - rama fakt nepatří mezi zdravé tuky.. stačí se kouknout pořádně na složení..

zeleninové čitpsy se dají péct nasucho, nebo olivovém či jiném alternativním oleji. pak jsou zdravější.. s margarínem jakýmkoli fakt ne :(
adelaide k.
2.12.2009 11:45:15
Deniso, taky mě to "šťouchlo do oka" :-) Zas jeden naprosto nezávislý článeček ~j~~j~~j~~j~
helena + veverčátka
2.12.2009 11:40:03
Nechutná mi to. Zkoušela jsem to v anglii, ale bohužel.. To bych radši tu zeleninu nakrájela a udělala čerstvý salát míchaný s ovocem a to by děti jedly určitě. Taková mrkev s jablíčkem či hruškou je ňamka a trošku celeru se tam také ztratí.
Jinak my a naši známí máme děti ještě celkem malé, takže tam je to spíš o tom, nacpat do nich při tom blbnutí cokoliv. :-)
DENISA
2.12.2009 11:30:51
Rama Creme Bonjour? Kdo platil tuto reklamu?
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2126 z 26 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.