| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Čím chci být, až budu velká

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 188 [Dalších 168 >>]
Alžběta, 3 děti
  • 
3.11.2009 16:43:16
deprese neměj. já ani neměla pocit, že se na mateřské vzdělávám, byla jsem doma 12 let.... ale bylo to tak. kdysi jsem si koupila pc, zaujaly mě pc hry ( pařič jsem doteď), pak jsem začala pomáhat v kroužku svého syna, kamarád mi pro ně udělal stránky (sportovní oddíl) a já se tím začala kousat..... první foto jsem dělala 4 hodiny :o).... k tomu nějaká ta excelová tabulka... a pak, cca po 6 letech, období doma skončilo, protože kamarádka mě poslala na konkurz do jedné firmy. mě, vyučenou švadlenu bez maturity. měla jsem tam jen jít a něco udělat na pc. přišla jsem, dostala test a světe div se, jako jediná ho udělala. a excel. tabulky mě už 2 roky živí a to docela slušně. miluju pc... třeba taky máš v sobě nějaký ten um, který podceňuješ, který vlastně ani nevíš, že máš. já jsem měla pocit, že nic na pc neumím, že na uživení to není, ale nebylo to tak. když vidím, s jakými dovednostmi k nám do kanceláře přichází někteří zájemci o práci, mám sebevědomí až na půdu :o)
2.11.2009 20:27:36
Milá Bellano,
myslím, že byste mohla zkusit jednoduché.Pomocí svých pocitů se řídit.Tedy -kam jít. Co je " to dobré pro mě". Kde je tedy ta cesta pro mě?? Opakuji - jen podle svých pocitů - kladných - poznáte- SEBE - a to, co POTŘEBUJETE. Co tedy potřebuje vlastně vaše duchovní já, či jak nazvat vaši duši. Nejsem vůbec v nějaké sektě, či církvi, či co. Jsem psycholožka, která má letitou praxi státní a léta i soukromou v Brně, Komíně, Podlesí 13, to´t adresa.Není to důležité, jen pro identifikaci.
Velice mě ten Váš příběh zaujal. Určitě jste vnímavá osoba, které jde o " pravdivý život se svým vnitřním založením" . To Vám schvaluji, ať je to to založení jakékoliv. Je lepší si to vše o sobě uvědomit, než předestírat. Každý ale máme obrany proti tomu, v nás ne moc dobrému. Je to obvyklé, my psychologové v tom lépe jen čteme.Vy, co přijdete, jen lépe nám napovídáte. Jedinečně!!!
tak bych se snažila s nějakým psychologem přijít věci na ten " vtip" - kde je prostě " zakopaný pes".Zdravim
  • 
1.11.2009 22:09:18
Tak krasny clanek uz jsem dlouho necetla.Je to,jako byste mi mluvila z duse.Mam stejny problem.Jsem take vystudovana ucitelka.Nikdy jsem si nemyslela,ze tuto profesi budu vykonavat,ale od te doby,co mam deti,vim,ze to je to,co chci delat.Oazkou je,jak uspeji,ale nemusim byt nutne ucitelkou na ZS.Premyslim i o MS.Treba je to i rada pro Vas.Vzdyt s "pedakem" je spousta moznosti.Nebo nekde v jinem institutu.
1.11.2009 20:38:55
Knihu jsem napsala, ale davy fanoušků nám na zahradě fakt nestanují ~t~ I když pravda, u nás na vsi mě teď zná každý ~z~
1.11.2009 15:03:53
Ano, presne tak. Suhlasim, aj ked mne sa uz ako-tak podarilo najst, co by som chcela robit. Pred rokom som po 5 rokoch materskej nastupila na doktorandske studium. Uvidim ako to cele dopadne, ale zatial ma to bavi. Drzim prsty a urcite pis, pis, pis. Je to super!~;)
Káča, v očekávání
  • 
1.11.2009 11:54:33
Poté, co jsem před asi třemi měsíci objevila váš první článek, setřela slzy a snesla pár nakopnutí od potomka číhajícího v břiše, který kupodivu nebyl nadšen těmi záchvaty smíchu, kterými jsem ho díky vašemu článku počastovala (je to vaše vina, ale na druhou stranu - možná byl rozjařený), vaše články aktivně vyhledávám a těším se s nimi. Proto prosím, prosím, prosím - napište knihu, jednoznačně nebudu jediná, kdo si jí koupí, budete zahrnuta obdivem a světskými statky a do kolonek budete moci blazeovaně až samolibě psát "spisovatelka s davy obdivovatelů"! Díky za články!!! (Návrh určitě ne originální - nedívala jsem se, kolikrát už v téhle diskuzi zazněl - ale zato sobecky upřímný :-) )
myš
  • 
1.11.2009 9:37:58
Ale jo, v některých případech to tak je, ale nic neplatí pro všechny. Tvrdit, že všichni musí vědět, co chtějí v životě dělat a mít nějaký cíl nebo sen je nereálné. Ne každý to ví a přijde na to a ne vždy se dá říct, že se prostě jen nesnažili.
je.rr.y
1.11.2009 9:11:48
Bellano, díky moc. Tvoje příběhy mě vždycky moc pobaví. Poznávám se v nich, jenom nemám ten dar, abych to tak vtipně napsala. Prosím, piš, dál!
1.11.2009 8:21:48
Jsem na tom podobně. Zaměstnavatel taktéž zkrachoval už při mém 1. dítku a já nevím, kam se vrtnu. S rozdílem, že malé budou 3 už za měsíc. ~n~
Mirka
  • 
31.10.2009 20:44:41
A co farmaceutický asistent, dá studovat jako denní i dálkově, končíš s titulem DIS a pak pracuješ v lékárně?
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 188 [Dalších 168 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.