| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se baví rodičové, když je dítě na prázdninách

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 
3.8.2009 11:53:25
Hm, tak toho se já asi nedočkám. Když jsem byla malá, tak jsme s bráchou byli každé prázdniny u babičky na vesnici. Bohužel moje mamka na to asi zapomněla a když mi poprvé po 2,5 letech v pátek řekla, že si vezmou Klárku v sobotu na odpoledne a pojedou na výlet (ještě s holkama od bráhcy), tak jsem se strašně těšila. jenže v sobotu ráno sms, že výlet se ruší. Což mě ani nepřekvapuje. Jak to bude s hlídáním o prázdninách fakt nevím, asi si budu muset najít paní na hlídání. I když mám jednu babičku v důchodu a druhou 5 min. od baráku.
Babsi+2
3.8.2009 11:11:43
Kdepak, my taky malovali, ale jen tři dny. Pak jsme jeli na rande na přehradu za druhým dědou, spali jsme u něj a do půl čtvrté honili myš (a chytli!). Jak jsme vypadali ráno si dovedete představit. Hlídací babička pak měla pocit, že jsme ve dne malovali a v noci...a chtěla děti hlídat další den, abychom se mohli dospat.
3.8.2009 10:26:20
nápodobně ~t~ ono je taky složitější udat všechny tři děti najednou, každého někam jinam, aby nedošlo k předčasnému vyčerpání hlídacího subjektu. Právě teď jsem udala starší dva kousky mojí milované mamince, kterou trávit čas s našimi raubíři naplňuje a těší.... nejmladší se pomalu chystá do postýlky a mě za chvíli čeká asi hodinka osamění, kdy budu jenom sama se sebou. Kacířsky se přiznávám, že vzpomínat nebudu~z~ Ale ony děti rychle rostou a za chvíli nás nebudou potřebovat, už teď máme s manželem naplánováno, co všechno budeme dělat, až naše kvítka vyprovodíme do života a řeknu vám, že budeme mít, co dělat~k~
Ráchel, 3 děti
3.8.2009 9:08:26
já si teda užívám čas bez dětí bez toho, že bych pořád přemýšlela, jak by se jim líbilo to či ono... asi je to tím, že už mám tři a volného času si fakt vážím.
3.8.2009 9:07:51
Úplně mě to dojalo... U nás máme tyto prázdniny vždy jen jednodenní ( zkuste rozmístit 3 děti najednou :-)), ale užíváme si je s manželem taky naplno. Dokonce už zvládám občas mluvit i oněčem jiném než o našich ratolestech. A večer se na ně zas těším a jsme spokojená rodinka. Jako dobití baterek je to skvělá věc. Najednou zjistíte, co je na světě jiných věcí kromě kanálů, větráků, košů na odpadky a prodejen potravin ( rohlík, lízátko ;-)) Díky za milý článek poránu.
3.8.2009 8:59:56
I tak se dá prožít týden volna. To jenom my jsme malovali barák. :-)))))))
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.