| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se baví rodičové, když je dítě na prázdninách

 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]
9.8.2009 7:47:13
jenze babicky nejsou povinne hlidat nam deti.To je treba si uvedomit.Maji narok na klid,vzdyt svoje uz maji odchovano.Ja mam dve babicky,ale dite si radej hlidam sama.Stejne bych mela vyhrady k jejich pristupu.
Petula
  • 
5.8.2009 19:31:44
Jsem na tom stejne. Moje mama je nemocna a tchyne je hodne zamesstnana. Jsem zvedava, zda me deti (7let, 3roky) nekdy vezme. Deti maji sice krasne prazdniny (ja se snazim pro ne vymyslet pestry program), ale pro me jsou prazdniny smutne a dost narocne. Hlavne na psychiku. P.
babi_
5.8.2009 12:53:51
Ani ne tak proto, že můžeme vyrazit po večerech či o víkendu sami ven, ale že naopak můžeme být sami DOMA :-)))
Na děti myslím v jejich delší nepřítomnosti jen přiměřeně - jako jestli jim nehrozí evakuace tábora při záplavách, a kdy že se to vlastně vrací, abychom je nezapomněli vyzvednout... Jsou ovšem již náctiletí.
4.8.2009 20:03:18
Jůůů, dobrý nápad jak se "zbavit" tří dětí najednou:o)

Jen teda my to věkově nestihnem:o(

Ale super článek, je fakt, že mi je ted smutno i vždy po tom jednom, co je na prázdninách a to mi doma další dva řádí.
  • 
4.8.2009 14:50:15
nedá mi nenapísať, lebo mi to pripomína moju situáciu - ja mám 5 ročného syna a moja mama mi ani raz nenavrhla, že si ho zoberie cez prázdniny...........(ja keď som bola malá, tiež sme chodili cez prázdniny k babke, aj k tete)tiež sa bojím toho, keď nastúpi do školy a budú mať oveľa viac prázdnin ako v škôlke......
Lída+2
3.8.2009 13:30:27
Insulo neplakej...jsme se zbavila místo 7 dní dětí na 5týdnů za rok po 11 letech si užíváme fakt klidu bez dětí.....není nad to zaplatit dva tábory~t~, když oni toužili maminka nic nenamítala..stejně jí zaměstnavatel zbavil dovči~Rv

a malovali jsme celý byt~f~ a večer padli po úklidu mrtvý do postele....~t~
3.8.2009 13:23:29
.. to proste nejni ono

Mi jezdime s manzelem kazdou zimu lyzovat bez deti do Alp, zatim to beru tak, ze jsou na to male - ale vetsi uz letos vyrazi s nami
to byva fajn dovolena, ale byvam pak zbyte jako pes.
Letos jsem byla jeste v pondeli do vecera v praci, po prijezdu domu zabalila sebe, manzela, deti k babicce a rano hura na autobus, kde cekal manzel po 24h sluzbe. Cesta do Italie busem, 4 dny lyzovani, posledni den hned po lyzovani cesta domu a v Cechach prijezd ve 3 h rano a rovnou do prace, doma vybalit, vyprat a dalsi dny zase do prace.

V lete si doprejeme 3 dny na divoke vode taky bez deti, a stejny frmol

jinak vikendy bez deti mivame pres skolni rok (tedy vikendy ne, jen sobotni vecery, v pripade, ze jdeme v nedeli oba dva do prace, a deti odvezeme k babicce...

A stejne se uz tesim na casy, kdy budou moc na vsechny aktivity s nami :-D
Tvoje horší já
3.8.2009 12:16:28
My jsme ještě nikdy tři najednou neumístili. ~:-D~:-D~:-D
Nyota
  • 
3.8.2009 11:58:08
My máme hlídací babičku jen jednu a moc daleko. Většinou to vypadá tak, že k nám s dědou přijedou, sedmou si v obýváku a já je celý den obskakuju, vařím, posluhuju a oni si povídají s mým mužem, jejich synem a samozřejmě si hrajou s dětma, ale ven je třeba nikdy nevezmou, protože přece přijeli na návštěvu, takže sami s manželem nikdy nejsme. Nejdřív mě to mrzelo, ale v posledním roce jsme se naučili s manželem ulevovat jeden druhýmu. Třeba chodíme do kina na střídačku na stejný filmy a pak si o nich povídáme večer u skleničky vína, když děti usnou. Vím, že to zní šíleně, ale i večer o samotě v kině někdy dost pomůže. Nebo manžel přijede v poledne domů z šichty na oběd a při tom se pomilujeme a pak zas jede. To ale jde jenom když je starší dcera ve školce a mladší syn spí po obědě. Ale zatím to vychází. Nekdy už se moc těším, až vyrazím třeba někam ven, ale když k tomu dojde, najednou jsem radši s dětma doma. Bez nich mě to venku nebaví. Takže vím, že už to nikdy nebude jako v době "před dětmi". S nima je to stejně větší legrace.
Ikonie
3.8.2009 11:56:32
Tak já si chtěla udělat odpočinkový alespoň víkend. Sen-děti budou od pátku u tchýně, my si zajdeme do kina, přes den někam do vody, bublinky...Večer procházka, ráno dlouho spát a v neděli odpo si zajedeme pro odpočinuté děti.
Realita-v sobotu ráno jsme se s dětmi vydali do aquaparku. Mladší protivný, cestou domů usnul v autě. Přičítal jsem to únavě z vody a brzkého stávání. Zastávkou u tchýně nejdou děti nadšení. k jejich zděšení je tam necháváme!! (o víkendu věděli, ale...). Ze sluníčka jsme spálení, takže žádné intimčo se nekoná, v kině se nehraje nic, co bychom chtěli vidět.
Ráno vstáváme o půl dvanácté. O hodinu později zvoní mobil, že mladší hodně kašle. Za chvíli volá starší dítko, že už u babi a dědy být nechtějí, že se jim po nás straaaaaaašně stýská. O hodinu později se pověsí na naše spálená ramena a chtějí oooookamžitě domů...
A dnes? Malý má antibiotika a musí ležet v posteli...

AŤ ŽIJE ODPOČINKOVÝ VÍKEND...
 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.