| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kráva, soudruzi a slzy v očích…

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 441 [Dalších 421 >>]
jary
  • 
25.4.2009 8:23:03
Tvůj manžel je teda chudák. No hlavně, až budeš potřebovat nějakou pomoc, snad mu vysvětlíš, co může a co ne - třeba až Ti jednou vyletí plotýnka nebo tak něco.
Tatínci mívají jen jiný způsob, potomkům se nestane zpravidla nic. Oni taky mají rozum. Ale když se k nim někdo chová jako Ty, není divu, že třeba občas spáchají nějaký úlet.
Anebo sis teda špatně vybrala, že mu nemůžeš děti s klidem svěřit, pak tedy upřímnou soustrast.
jary
  • 
25.4.2009 8:18:34
Další vymatlaná, co srovnává nehodovost vybrané skupiny běžkařů s dopravou.
Zásadní rozdíl: osaměly běžkař na poli si úraz může způsobit leda sám, ale protože je šikovný, je tam rovina, zná to tam, jede si svým tempem, je pravděpodobnosti nehody limita jdoucí k nule.
V dopravě můžeš být sebelepší řidič a stačí jeden d.bil někde jinde a máš vystaráno.
Srovnáváš jabka s hruškama, a snažíš se něco dokazovat na nesprávné premise.

jary
  • 
25.4.2009 8:15:18
Evidentně ale bez úspěch, když se vám rozjíždí nohy, když zastavíte a válíte se pak na krovkách.
jary
  • 
25.4.2009 8:13:45
V hlavě to nemáš v pořádku Ty! Nepleť se do matematiky, statistiky a logiky, když o tom nemáš ani páru a postrádáš i zdravý selský! Pestřenčin manžel není rozmazlenej měšťák, co na běžkách nevyjede kopec, a není debil, aby na nich jezdil po sjezdovce dolů - mimochodem, musela by být namrzlá nebo přelidněná, aby to pro něj a mimi bylo nebezpečný.
To, že vezeš mimi autem je daleko nebezpečnější, protože to, že se s někým drcneš, je pravděpodobný docela dost. Riziko, že se mu při tom něco stane, je mnohem větší, než že nějaký horal slítne na rovince na běžkách. A kdyby, instinktivně spadne tak, že dítěti se nic nestane. Neznám nikoho, kdo by se vyplác´ na hrudník. Natož na běžkách. Natož na rovince. Seš asi úplně vygumovaná. Jezdi autem a mysli si, že tu budeš do 70 a nikdy nebudeš mít havárku. Stačí jeden d.bil v protisměru, před Tebou, za Tebou....
A kolik znáš tragických úrazů z běžek? Já snad ani jeden. Ale z autodopravy zatraceně hodně.
jary
  • 
25.4.2009 7:59:14
Kde se vzalo v druhé větě "až po sem je to v pořádku"????? Když byla zdravá matka, proč jí dávali něco na urychlení porodu? Doma by jí nikdo nic takového nepodával, mohlo to proběhout v pohodě.
jary
  • 
25.4.2009 7:48:27
Rozslapnuta fekalie na bote bude rozhodne mene infekcni a mene nebezpecna nez kdyz si sestra neumeje ruce po pouziti wc, pokud ta sestra jen trochu kasle na hygienu. Taky nevis, s kym si podala ruku, na koho a na co sahla, nez sahla na Tvoje dite.
A necti ty zpravy z Blesku tolik, aby Ti dite umrelo na cerny kasel, to uz by muselo byt.
A jestli Tys mela doma pred porodem potrebu nejak vic uklizet, a mela-li si na to tolik sil, tak ses asi trochu divna a nemas doma dalsi deti, ktery by Ti ten poradek trochu upravili.
jary
  • 
25.4.2009 7:43:39
Hygiena v nemocnicich? To si delas p.del! Kdyz pacient dostane infekci na pooperacni!!!! JIPce!
Podotykam, za toto rozjelo takovou serii, ze po nekolika tydnech zemrel!
maja
  • 
25.4.2009 7:29:49
Jestli Ty chceš žít na trávě, prosím. My ne. Chceme maso, mlíko všecko. Protože lidi, co pijou mlíko, jí maso, jsou zdraví. Kdo nejí maso, je anemickej a kdo nejí tučný, má artrozu. Zdravi lidi ji vsechno. Nejis syry a jogurty a tvaroh? Cim krmis maly deti? Clovek je vsezravec.
Rena + 2 piskoti
  • 
23.4.2009 0:00:17
Myslim si ze nazor mame podobny, tzn. ze je potreba k malickym pristupovat citlive a postupne je se vsim seznamovat. Ale kady clovek ma jinak nasteveno co je to "postupne". :) Co se penez tyka, ano zapomela jsem je zaradit mezi ty kde je nejvice "breberek". Napr. na USA dolarech je udajne i nejvice kokainu. V Australii mame nejjedovejsi pavouky i hady. K nim je treba pripocist velmi jedovate zaby, sladkovodni i morske krokodyly i zraloky. Urcite se jeste v busi nebo na pousti neco nebezpecneho najde. Mame tu veselo :) Pavouku je tu hodne, clovek si ale zvykne. Ja pavouky nesnasela a ted je beru jako neco co k Aus patri. Vetsinou, tady ve meste, to jsou pavouci neskodni, ale je tu i jeden, ktery neni jedovaty, ale jeho kousnuti zpusobuje radu problemu a pokud to neni hned osetreno, muzou byt zdravotni problemy az radu let. Zrovna pred 2 dny jsme ho meli v baraku. Deti se brzo uci ze tenhle pavouk je "nebezpecny". Kazda zeme ma svou krasu a sve nebezpeci. :)
myš
  • 
21.4.2009 21:17:12
Ani přenášet v obyváku ho nemusíš, můžeš si pořídit vozejček jako mají v porodnicích a vozit ho tak ~t~ .
To je jen takový nápad pro přehnaně ustrašené maminy, co mají pocit, že někdo ohrožuje na životě dítě vozením ho 2O min na běžkách po poli.
Mnohem rizikovější je třeba jízda na kole s dítětem v sedačce, jízda autem s miminem po českých silnicích atd., nechápu, že někdo má ppotřebu takhle moc řešit situaci o které skoro nic neví.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 441 [Dalších 421 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.