Karel |
| • |
9.3.2009 21:33:52
Mrknete na kamedis.cz- zdravotní kosmetika s výbornými výsledky Kopsa Karel
|
Karel |
| • |
9.3.2009 21:32:00
|
karel |
| • |
9.3.2009 21:29:56
|
Karel |
| • |
9.3.2009 21:25:25
|
kili |
| • |
26.2.2009 11:44:18
napište na kili@seznam.cz
|
Lucie |
| • |
26.2.2009 10:54:49
Dobrý den,
máme 4 měsíčního chlapečka a taky trpí atop.ekzémem, nejdříve to měl jen na obličeji, ale teď už to má všude. Vyzkoušeli jsme všechno možné (různé mastičky od různých kožních), zatím plně kojím, takže jsem hodně omezila i stravu, ale má to čím dál horší...nemůžu ho nechávat samotného spávat, sice spává v rukavičkách, ale těma si některé místa hodně rozedírá...Už nevím, čím ho mazat a co jíst...Nechceme, aby se to ještě víc rozjiždělo, proto zkoušíme všechno možné a od vás uvítáme též nějakou radu!!! Pokud jsem správně pochopila, psali jste p. Zuzaně, že se s tím dá něco dělat...Vím, je to běh na dlouhou trať a chce to trpělivost, ale chceme tomu co nejvíc zabránit, je nám ho děsně líto:-( Děkuji za pomoc! Kdyžtak bych Vám pak napsala e-mail adresu. |
Vanda |
| • |
22.2.2009 9:24:26
To je zajímavá otázka. Odpoveď nevím, ale naše 3. dítě ekzém zatím nemá
. Je fakt, že jsem cosi zkusila a tuto zkušenost se pokusím popsat:Sklon k atopii se dědí - dítě má půl genetické informace od mámy a půl od táty. Já jsem atopik, obě větší děti byly "klasické" příklady nepotacení se (tj. k mému údivu jakoby jim příroda zcela zazdila tátu, který je zdravý jako ryba ) Kašlavé, ekzematické, často choré. Po letech přišel na svět ještě syn. V mezidobí už jsem věděla, že když jím bezlepkově, přírodně, jen minimum masa..., tak ekzém nemám. V tom jsem pochopitelně pokračovala i v těhotenství s tím, že mne to vyvíjející se dítě strašlivě nutilo jíst ryby - bez krabičky olejovek denně, kusu uzené makrely, filého z tresky na másle to prostě nešlo. Přišel na svět opravdu statný jedinec. Do dvou let byl na bezlepkové stravě. Nevím, je-li to k něčemu, ale tak jsem to někde četla. Zatím je v pohodě. Bez ekzému a marodí opravdu výjimečně. Všichni jsme bez ekzému, ale u nás to opravdu znamená disciplínu v jídle. Rýže se zeleninou, zelenina s jáhlama, žádné exotické ovoce, ne moc mlíka, masa jen občas malý kousek. Prostě taková jaterní dieta. Mnohé celostní systémy spatřují příčinu kožních chorob v nedobrém metabolismu. Jakože játra a ledviny nestíhají očišťovat tělo, tak si toto pomáhá přes kůži, případně sliznice. Takže se snažíme neházet "do kotlů" nic zbytečného navíc, každý paralen si 7x rozmyslím . Podstatné je, že odpadlo mazání se "zázraky", odpírání si plavání v chlorované vodě. |
Kamila |
| • |
18.2.2009 12:38:33
Dobrý den,
já jsem si diagnózu atopický ekzem vyslechla teprve předevčírem, takže toho o léčbě ještě moc nevím. Pročítala jsem si příspěvky a dělala poznámky o různých promašťovacích příspěvcích. Chtěla jsem se zeptat, proč k promašťování nikdo nezmiňuje B-panthen mast? Je nevhodná? Díky předem za odpověď. |
kili |
| • |
17.2.2009 14:18:32
Napsala jste předtím, že Vaše dítě má ekzem skoro vsude a neskutecne trpi, zachvaty svedeni jsou priserne a to ve dne i v noci. Kvuli ekzemu temer nespi a my s nim. Myslím si, že by se tomu trochu pomoci dalo. Jste ale odtud daleko, jestli chcete, napište na kili@seznam.cz
|
Zuzana |
| • |
17.2.2009 13:36:08
Memu synovi je 3,5 roku a jsme z Brna. Atop ma uz od 3 mesicu a tak od 20 mesicu se vyrazne zhorsil.
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.