| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodinná fotografie

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 
  • 
12.5.2000 9:29:37
Po přečtení prvního dílu seriálu jsem si řekl něco v tom smyslu jako bezva nápad, něco zajímavého se zde dozvím apod. A těšil jsem se na pokračování, které bude jistě ještě zajímavější než první díl. Ale ouha, čas běží a běží a pokračování nikde (alespoň ne zde)! Nevím, jak často chce autor nebo redaktor seriál doplňovat, ale současná "rychlost" neslibuje nic příznivého - pokud se snad nějaké pokračování tímto tempem objeví, je dost pravděpodobné, že se nesetká s přílišnou "čteností". Pokud se s pokračováním čeká na to, jak se vyjádří čtenáři, nepřipadá mi to příliš vhodné, i já jsem s hodnocením čekal až na přečtení několika dílů. Ještě jednou však zdůrazňuji - opravdu dobrý nápad a první díl kvalitně zpracovaný. Jen tak dál (a už aby to bylo :-). Miloš
  • 
5.5.2000 21:56:42
Pokuste se více popsat svůj problém. Zda jsou fotografie neostré, nebo jsou nepřirozené barvy, či co se Vám na nich nelíbí.
  • 
14.4.2000 23:16:14
Díky moc, moc ráda fotim ty moje treperendy, je fajn, že se najde někdo kdo poradí jak fotit, aby ty fotečky byly prostě úžasný. Držim palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heda, dcera 4 a p;l
  • 
14.4.2000 12:26:20
Taky moc fotím, ale někdy bych z celého filmu nechala tak jednu dvě fotky. Povídání, jak to dělat lépe si budu číst ráda.
  • 
13.4.2000 7:58:46
Už se těším, co mě naučíte. Taky máme doma krabice fotek, ale jen pár z nich opravdu "stojí za to". Myslím, že fotoškola je moc dobrý nápad, já osbobně budu pravidelným čtenářem této nové rubriky.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.