| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodinná fotografie

 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]
Milada.
20.11.2004 9:47:33
Tedy,

na zdravotni nezavadnost/zavadnost blesku u deti nejsem schopna odpovedet.

Kazdopadne jsem ten obsahly clanek precetla a dneska uz bych se tim rozhodne neridila. Clanek je 4 roky stary a vyvoj digitalni i klasicke fotografie tak pokrocil, ze spousta uvadenych faktu v nem jiz neni pravdivy (napr. uz jen uvadeny fakt, ze klasicka fotografie je drazsi nez digitalni). Spousta linku ze clanku uz nechodi, napr. Fotopruvodce je nyni tady: http://www.fotopruvodce.cz/ - pokud je to ovsem vubec ten puvodni ze clanku. Ja bych dneska doporucila uplne jina diskuzni fora a weby o foceni.

No a nakonec uz jen napisi, ze pres kousek clanku je reklama na ostrovpokladu.cz a nejde vypnout :-(

Milada
  • 
20.11.2004 8:59:15
Otazka do plena - ten kto vie odpovie:
Moze batolatu uskodit "priamy zasah" bleskom do otvorenych/zatvorenych oci? Ani mi teraz nejde o technicku stranku (cervene oci) ako o zdravotnu (poskodenie sietnice a pod).
Vdaka za odpoved.
  • 
28.6.2000 23:19:30
Taky jsem slyšela, že by se novorozeně nemělo fotit s bleskem. Nicméně jsem před dvěma lety fotila z automatu s bleskem asi ze dvou až tří metrů a nebyl problém. Citlifost filmu byla 200 DIN. Fotky se povedly a můžu je poskytnout na ukázku.
  • 
8.6.2000 15:31:00
Na podzim budeme mít mimnko,a protože bych si ráda "udělala" pár fotek už v porodnici, zjišťovala jsem si co je potřeba. Bohužel jsem slyšela spoustu názorů a teď nevím, co si z nich vybrat. Prý se nesmí fotit s bleskem - manžel ale říkal, že náš foťák neumí vypnout blesk, citlivost má být prý 800 nevím čeho. To vypadá, že budeme muset pořídit nový foťák. Jsem bezradná, poradí mi někdo?
  • 
5.6.2000 23:07:08
Fotky jsou perfektní, miminko nádherné a stránky také. Kdybych měla dávat známku tak určitě jedničku. Mohu poprosit o radu? Fotím dlouho, fotky si myslím mám celkem slušné, ale protože jsme před naozením holčičky pořídili kameru, a u počítače sedím každý večer (internet, grafika, tvorba WWW, prostě co je potřeba a na co je nálada a možnosti) chtěla bych rozšířit jeho možnosti i o zpracovávání našich videozáznamů. Je mi celkem jasné že potřebuji videokartu a nějaký software, ale neznám z mého okolí nikoho, kdo by se v tom opravdu vyznal. Můžete poradit, doporučit jakou kartu jaký software atd. Díky.....
  • 
18.5.2000 19:44:44
Jo, to je dobry napad. Ja sice videokameru nemam, ale urcite to muze mit radu vyhod - lze vybrat nejlepsi z mnoha fazi pohybu. U digitalniho videa jiste neni problem (maji uz docela dobre rozliseni asi 1megapixel), analogove by asi bylo treba pres videokartu prevest do pocitace, zpracovat a vytisknout.
jan
Míra, takyfotograf
  • 
15.5.2000 14:34:40
Jak se dá vyrobit foto z videozáznamu ?

Jestli je na to potřeba nějaké zvláštní zařízení, tak je to většině lidí nedostupné a tudíž je rada témeř nepotřebná.

Dík za odpověď,

M.
  • 
14.5.2000 21:40:05
rád se poučím, jak dělat dobré fotky. Mám jeden nápad, který se mi osvědčil. Snímat dítko na video a pak si z toho vystříhat jen pár nejlepších záběrů. Zkuste posoudit (www.odetka.cz/anna) viz fotogalerie 2, strana 3
  • 
14.5.2000 10:54:28
Dekuji za povzbuzeni. Nevim ovsem, co lze takto na dalku naucit. Pokusim se sdelit sve zkusenosti a snad to nekomu pomuze.
Jen aby bylo vice casu na psani.
Dobre svetlo
Jan
  • 
14.5.2000 10:51:06
No, z financniho hlediska to neni prilis uspokojive mit jen dve krasne fotky z filmu (zalezi ovsem jak je dlouhy, na 12, 24 ci 36 snimku). Ja ovsem nemam o moc vetsi viteznost. Fotky, co se mi nelibi si vetsinou nezvetsuji ani si je nenecham delat, proste na ne nemyslim a raduju se z tech dobrych. Ty si treba udelam vicekrat, rozdam je, udelam velike a zaramuju a podobne. Lepsi jedna opravdu dobra fotka na zdi nez 100 spatnych v krabici.
Jan
 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.