| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ráj na vaší zahradě

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 70 [Dalších 40 >>]
Tatchud 29 let, syn 2roky+5měsíců
  • 
30.8.2008 9:39:51
Pro mě poplácávání po zadku nic přijatelnýho není - vždyť jsem tam dost jasně napsal, že to nedělám (a nedělám to proto, že je to primitivní pozdrav hulvátů - naopak doma tenhle přátelskej pozdrav praktikuji poměrně často, páč se to manželce líbí - a to opravdu, spíš by považovala skoro za urážku kdybych to neudělal protože má pěknej zadek a ona to bere jako bych jí ho chválil). Asi jsem očividně uvedl blbej příklad, ale neměl jsem čas přemýšlet nad stupidními americkými žalobami typu: popálila jsem si hubu o kafe protože tam nebylo napsaný, že když se voda uvaří, tak je horká - chci 10 mil dolarů, nebo: na mikrovlnce nebylo napsaný, že se tam nesmí sušit kočka - chci 50mil dolarů za kočku atd. atd. Z celýho mýho názoru o tom proč jsou dneska rodiče opatrnějí než ty naši (a taky žiju, stejně tak jako mí vrstevníci, které rodiče dle dnešních norem "zanedbávali" stejně jako mne), jste se chytli jen tý "prdele", která byla jen jako rychlej příklad. Nic jsem tady nebagatelizoval - to se taky za chvíli můžu dozvědět, že tvrdím že znásilnění není nic hroznýho, protože od toho ji každá má. Máloco mě nadzdvihne, ale pokud jasně napíšu, že to nedělám, tak to nedělám ať už to je povolený, legální, módní, legrační nebo trestný. Až se tu bude řešit otázka poplácávání ženských po prdeli, tak se k tomu vyjádřím - teď jsem ale psal úplně o něčem jiném. Psal jsem o tom, že styl výchovy dětí probíhající před cca 30ti lety, by podle dnešních norem přihlížejícím k hromadě úchyláků a dementních rodičů týrajících své děti, byl dneska prakticky nemožný. Pokud se totiž na vás doktorka při objevení každé modřiny dívá pomalu jak na hrdelního zločince tak je to v pořádku pokud jste tu modřinu udělali dítěti Vy. Ale náš prcek vypadá jak po nakládačce pořád - otlučený lokty, kolena, nohy samá modřina ruce to samý - pokud bychom měli doktorku, která nás dobře nezná, tak nevím nevím jak bych to vysvětloval.
A vy se ze všeho toho chytnete jen tý prdele.
29.8.2008 19:36:20
Super,už se těším na noční hruR^R^ Dvojčatům je 6apůl tak to jim připravím nějakou hezky strašidelnou:-):-)
29.8.2008 18:25:41
Libiku,

když mě někdo obtěžuje na základě pohlaví - a že jsem si blbých narážek taky vyslechla - tak mu to oplatím, resp. mu tu narážku odpinknu. A nevím, co jinýho bych s tím měla dělat - udat ho? Ztráta času. Teoretizovat se mi nad tím nechce - nějak tak koukám, že když člověk narazí na kre!éna, teorie marná.


29.8.2008 18:05:43
Dobře, tak připust, že je zvláštní dávat ceresy a že ne každej je na to stavěnej.

(já jsem se setkala vesměs se slušným sexismem, takže by mi nikdo na prdel nesáhnul, ale blbých narážek jsem si vyslechla mraky, za to se facky nesázej a že by to bylo příjemný, to asi jak komu, dle mého je to obtěžování na základě pohlaví)~j~
29.8.2008 16:38:11
Libiku,

mám sice ,,kůzlecí" věk, ale na zadek mi sahal i oslizlý kolega a dala jsem mu takový ceres, že se mi do konce práce vyhýbal. Za slušné nebo civilizované to nepovažuji, leč jinak než okamžitě to neřeším.
Co se týče bližších lidí, tak tam je to trochu o něčem jiném, ale to bych tu dost nerada rozebírala.
P.S: Ať žije ironie, Libiku, co?:OD Porody apod. jdou momentálně mimo mě a taky se k nim nevyjadřuju, ale na tohle má člověk názor i jako kůzle:)
29.8.2008 16:23:53
Lizzie,

pokud tě v tvém kůzlecím věku baví, když ti chlapci sahaj na prdelku a ty jim můžeš za to provádět vylomeniny, tak si to užij, nicméně pokládam za výsostně civilizované, aby se alespoň připustilo, že to není normální, běžné a že má dotyčná ujíždět na vylomeninách, když jí někdo svírá hýždě.

Předpoklad, že je normální dát v dospělém věku někomu facku je naprosto absurdní, proč bych to jako měla dělat?

katka+katka
  • 
29.8.2008 15:34:31
Kačku jsme do domácích prací zapojili pomalu ihned, co začala alespoň trošku chápat a myslím, že je to dobře
Ale pokud jde o poplácání po zadku, tak to mi teda vadí, hodně zvlášť starších mužů na tom nevidí nic divného, ale je to nepříjemné a to dost. Navíc pokud by mě někdo poplácal po zadku, dostal by jednu ode mě, jednu od manžela a pokud by měl alespoň trošku svéprávnou ženu asi i jednu od ní.
29.8.2008 15:33:01
Libiku,

když mi sáhne na zadek cizí chlap/kluk dostane facku jak Brno nebo mu provedu nějakou vylomeninu.
Když má takové tendence kámoš, drapnu ho za vlasy případně mu to oplatím.
Tečka.
madelaine
29.8.2008 15:13:46
Tatchude, možná by sis mohl zkusit uvědomit jednu věc. U týrání a sexuálního obtěžování není vůbec směrodatné, jak to vnímáš ty, ale jak to cítí oběť. Proto je v USA veškeré obtěžování kvůli pohlaví, rase, barvě pleti, etnickému původu, národnosti, náboženství, věku, zdravotnímu postižení nebo v některých případech i kvůli jiným specifickým charakteristikám, například sexuální orientaci, chráněno zákonem.

A já si myslím, že je to tak dobře. Nevím, jaké zkostnatělé staré panny máš na mysli, ale věřím, že naprosté většině sociálních pracovnic jde o dobro dítěte, ne o buzeraci rodičů. Samozřejmě, vyjímky se najdou i tady, bohužel, tak jako všude.

29.8.2008 15:11:16
Právě jde o to, že si někdo dovolí někoho plácat po zadku a společnost v tom vidí banalitu.

proč bych v případě, že jsem introvertní klidné povahy měla někomu dávat facku? navíc u nás se to pojímá tak, jakože "Pepa je pěknej kaňour, tuhle mu Maruš musela dát facku jako Brno, sviňákovi starýmu", nicméně je v tom díl obdivu a nezamezí to tomu, aby dotyčnej chmaták zase někam nedal dráp. Navíc bych tě chtěla vidět, jak jí vsadíš vašemu generálnímu řediteli.

Šahání na prdel je omezování dotyčné(ho) a snad se o tom nebudou přít ženský, proboha.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 70 [Dalších 40 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.