| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jsem podruhé vdaná…

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 188 [Dalších 168 >>]
citronek
  • 
16.6.2008 9:37:31
Huhu,nezlob se na mě,ale dala jsem si tu práci a přečetla všechny tvé reakce. A méně pozitivního člověka,jsem nikdy neviděla.
TAkže bud jsi natolik zklamaná životem,že máš potřebu ho otravovat i ostatním anebo potřebuješ být pořád v opozici,aby sis dokázala,že všichni ostatní jsou ""tupci"" (omlouvám se všem přítomným)a jen tvůj názor je nejlepší.
Tohle,pokud sis nevšimla,je diskuze o normálním životě běžných lidí.Žádné filozofické úvahy,statistické tabulky(které ty vyžaduješ) apod.
janickaj
  • 
15.6.2008 21:45:43
Mandelinko,
já si vůbec nemyslím,jsi blázen,právě naopak.Já jsem se vdávala po 6 měsících známosti, protože jsme čekali syna.Sice nám to nevydrželo,ale nemyslím si,že to bylo tím,že jsme se brali brzo. držím palce at vám to vydrzí
15.6.2008 21:09:14
milá mandelinko! I já svého (zatím prvního a doufám, že tomu tak zůstane) manžela potkala v den jeho narozenin v lednu a v květnu - což je 4. měsíc od seznámení jsme se zasnoubili - svatba byla v září,hosté z jeho strany mě poznali až v náš den a jeho matka byla dokonce proti sňatku, jelikož můj muž je o 12let starší a bála se abych ho neopustila, přeci jenom mi bylo 21 :o)
Zrovinka včera jsme se bavili s mým mužem o tom, jak někteří lidé se berou po pěti letech a do roka se rozvádí a někdo se bere v po pár měsíční známosti a jsou spolu celý život....
Anna
  • 
15.6.2008 20:14:36
Já mám podobnou zkušenost a rozhodně souhlasím s tím, že to člověk prostě ví - já chodila s prvním manželem 5 let, pak jsme se vzali a 5 let jsme spolu žili, ale šlo to od deseti k pěti. Po rozvodu jsem poznala mého druhého manžela a po týdnu jsem k němu cítila tak neuvěřitelně vřelou náklonost a pocit, který rozhodně nemohu porovnat s bláznivou zamilovaností nějaké šestnáctky, věděla jsem, že tenhle muž mě baví a baví mě s ním být neustále. Dnes , když se po cca 3 letech našeho vztahu ohlednu, mám pocit, že se je to mezi námi čím dál lepší, zdá se to až neuvěřitelné. Přála bych to všem, hodně štěstí ....
Jíťa
  • 
15.6.2008 19:56:11
Jenom by mě zajímalo, jestli už někdo z vás byl skutečně tak vážně nemocný, že by byl odkázaný na pomoc toho druhého v tak intimních věcech, jako je utírání zadku, nebo jiná pomoc při na wc, případně i nechat se vykoupat od partnera aj?

Pokud se vám už teď protiví normální tělesné projevy, tak jak chcete být partnerovi oporou v podobné situaci?
15.6.2008 19:33:28
Pokud miluješ člověka a ne jen svůj obraz o něm, tak se holt musíš smířit s tím, že někdy močí, kadí, prdí, krká, někdy mu smrdí z pusy, někdy se potí a občas se třeba i ožere a je trapnej. Já neříkám, že je NUTNÝ před sebou tyhle věci dělat, ale z mého úhlu pohledu je přirozený je dělat. Ovšem, samozřejmě - každému, co jeho jest. ;)
15.6.2008 19:10:48
mluvis mi z duse,naprosto s Tebou souhlasim.
15.6.2008 19:09:14
taky jsem podruhe vdana,z prvniho manzelstvi mam 21-leteho syna,nyni s druhym manzelem 5-leteho.
Rozvedla jsem se dost pozde-po 15-ti letech,takze hledani partnera bylo o to obtiznejsi,ze clovek uz nebeha po diskotekach,nechodi do skoly ani na trenink.Moznosti k seznameni nejsou,v praci jsem nikoho nechtela.Potkali jsme se na internetu,po mesici chozeni jsme vedeli,ze se chceme vzit,do roka byla svatba a dite.Jsme spolu uz 6let,velmi stastni,kazde rano dekuji osudu,ze mi ho prihral do cesty.
15.6.2008 18:38:31
Mám to podobné. Taky jsem podruhé vdaná.
S prvním manželem jsem se znala od 10 let, v 18 jsem s ním začala chodit a v necelých 20 jsem si ho vzala. Po 11 letech jsme se rozvedli. Důvod? Vůbec jsme se k sobě nehodili... Žena má jiné představy o životě v devatenácti a jiné v pětadvaceti, třiceti. Manžel se taky hodně změnil, bohužel v ničem k lepšímu. Dcera ho moc nezajímala, já vůbec, zato pivo nabývalo na důležitosti...
Půl roku po rozvodu jsem poznala svého druhého manžela, za 4 a půl měsíce jsme se vzali. Nepochybovala jsem, že ho znám líp než exmanžela za 11 let! Po dvou letech se nám narodil syn, kterému teď budou 4 roky... takže už i tu první krizi, která se obvykle po pár letech dostavuje, jsme nějak bez úhony přečkali. :)
Nemyslím si, že délka vztahu před manželstvím je přímo úměrná tomu, jak se partneři SKUTEČNĚ poznají. Někdy stačí týden, kdy je Vám opravdu zle a víte, s kým máte tu čest (nebo tu smůlu).
  • 
15.6.2008 15:44:55
Ahojki,rozhodně nejsi blázen,moje první manželství s bohémem mě vyškolilo,vydělat peníze,starat se o barak,na mateřské nás živili všichni ostatní,jen ne on-protože duchovní strava a hodnoty byly přednější,no,ale ty jsem do hrnce nedala a nic neuvařila,šla jsem do práce,vyhrabala se z dluhů a všichni si klepali na čelo proč s ním jsem..jak říká kamarádka Věra-vše má svůj okamžik zlomu..ten nastal a já věděla,že s ním už nebudu...povedlo se...byla jsem se synem,odpoči¨ívala,jen tak oddychové známosti..pohoda...ON přišel ke mě po internetu...trvalo 3 roky než jsme byly spolu..ale není problém chodit do práce,posadit dítě na nočník..je mi 40 a jsem opravdu šťastná..a nebyla to lehká cesta...vážím si jeho pracovitosti,ochoty přemýšlet o všem co mu říkám,schopnost dohodnout se....držím Ti palečky..někdy to klapne až na podruhé...L
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 188 [Dalších 168 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.