| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Další spasitelé na obzoru?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 73 [Dalších 53 >>]
tv
  • 
4.10.2007 11:34:36
A kolik jsi dostala zaplaceno ty, ty spasitelko vševědoucí?? PPP a vůbec všichni jim podobní, SP atd. jsou placeni z kapes každého občana tohoto státu, a kde jsou vidět výsledky? že těchto problémů přibývá?? opravdu skvělé výsledky. Možná proto tady útočíš, protože těžko vidíš úspěch někoho jiného s lepšími výsledky než jsou tvoje za celý život.. nejsi taky náhodou nějaký pánbíčkář??
Lidi, být Vámi, tak si zjistím kdo je zač především ursi, do Basicu se můžete podívat, ale ursi asi raději zůstane v ústraní..
tv
  • 
4.10.2007 11:22:27
ursi, trochu žiješ v americe, kde má svého psychologa snad i pes.. kolik jich máš ty??
tv
  • 
4.10.2007 11:17:55
Jak víte, že dělali propagaci sektě? pochybuju, že si to čt neprověřila. Kdyby tam souvislost našli nikdy by to neodvysílali..
tv
  • 
4.10.2007 11:08:21
Souhlasím, at sem píšou i nespokojení, at vím jak to je. Ale špatné věci sem píšou jen ti, kdo tam nikdy nebyli.. spíš mi příde, že paní ursi je jediná, která dostala tučný honorář za to, aby sem psala takové bludy. a podle informací které sem předhodila bych se nedivil, kdyby byla placená přímo redakcí, at si sáhne na své svědomí a napíše svoje výsledky-nevýsledky jako SP. Byl jsem se tam podívat a pustli mě i do výuky. Nikde žádné kříže ani modlitby.. rodiče čekali ve vedlejší místnosti a kdykoli se můžou do výuky podívat.. Byly tam i nějaké učitelky a odcházely celkem nadšené..
  • 
1.10.2007 13:01:39
Měla jsem možnost nahlédnout pod pokličku studijního centra (jako zájemce o otevření pobočky),kdo by měl zájem o přesnější informace, ať napíše na uvedený mail.
Rodičům, kteří mají zájem o doučování dětí, poradím jako kvalifikovaná učitelka s praxí jediné - zamyslete se. Pokud svému dítěti, které má nějaké výukové obtíže, najmete kvalifikovaného pedagoga s praxí (ověřeného) a bude se vašemu dítěti věnovat po stejnou dobu jako ve studijním centru Basic (obvykle 2x týdně 1-2 hodiny) pod vaším dohledem a za zřejmě i menší honorář, dosáhne stejných ne-li lepších výsledků jako děti rodičů, kteří údajně těchto výsledků dosahují (a je to i logicky možné) a dělají dobrou reklamu studijnímu centru Basic.
Např.: Nedávno jsem doučovala dívenku, která se ze tří čtyřek a nepočítaně trojek v pololetí 5.třídy dostala na tři dvojky a jednu trojku (z angličtiny, kterou jsem nedoučovala) na konci 5.třídy. Učila jsem ji 2x týdně 1,5 hodiny tři a půl měsíce.
K otázce scientologické církve, to co jsem viděla, prohlédla si a přečetla o studijním centru BASIC (i jejich vlastní materiály), se mi zdálo tak silně provázané s touto církví, že by byl opravdu div, že by neměli nic společného.
Taťka
30.9.2007 20:24:18
Dobrý den.
Nevím,kdo jste ani jaké jsou vaše důkazy, ale pokud nemáte žádné své prožité důkazy a předhazujete jen něco vzdáleného a pomotaného, tak lituji, ale o labilitě a vzdělanosti takového rodiče si v duchu jen můžu myslit své. Paní Ursi to snad myslí dobře, bohužel však neslyší na volání z druhé strany. Vy sem jen něco napíšete a hned si myslíte, že jste pan Úžasný. Byl bych pro aby sem psali i nespokojení návštěvníci Basicu.
Taťka 2, 3, 4 ....
  • 
29.9.2007 3:00:43
Myslím, že kdo dosud neprokoukl způsoby komunikace výše popisovaného centra Basic a jejich spokojených "taťků" a "maminek", asi nikdy neprokoukne ;-)
Ursi, odvedla jsi velký kus práce, a to dobrovolně a zcela zadarmo. Díky! Bohužel na druhé straně je firma, která si měsíčně vydělá na "důvěřivosti" klientů spoustu peněz a je jejich pracovní náplní přesvědčovat nás o tom, že jsou skvělí, báječní atd... .
Je to blbý ale bude to tak, i kdybychom popsali stovky stránek podložených argumenty a natočenými videosnímky, že je to škoda času a peněz, stejně se vždycky najde nějaká maminka či tatínek, kteří věří na zázraky a chtěj jim věřit:-( O labilitě a vzdělanosti těchto rodičů si v duchu jen můžeme myslit své ;-)
Taťka
28.9.2007 19:32:14
Zajímám se o jakékoli informace, takže i o vaše, ale musím znovu říci,že v Basicu na mě nikdo nevivíjel žádný nátlak, neoběvili se ani žádné církevní propagační materiály. Skutečně jsem tam vyděl přicházet lidi jen na pokuk a hovořil jsem i s budoucími učitelkamy.
ursi
  • 
28.9.2007 15:58:36
nebo taky http://www.ceskaskola.cz/Poradna/SubChild.asp?Qst=45944&EXPS=%22BASIC%2A%22
  • 
28.9.2007 11:16:28
Že nevíte, na co jsem přišla? Všechny příspěvky pějící chválu na Basic jsou psány z jedné IP adresy!:)))))))
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 73 [Dalších 53 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.