| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku "Nadstandardní" těhotenství

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 76 [Dalších 46 >>]
23.3.2007 15:51:04
Ten tzv. NADSTANDART znám. Také jsme byla u jedné "super Dr.", tam jsme platila snad za vše co jsme mohla. Např. za těhuprůkazku 500,- Kč a za přítomnost přítele u UTZ 100,- Kč atd.... No prostě snad za všechno, co mi v těhotenství dělali. Když jsme se ptala co mě očekává za vyšetření a tak... bylo mi sdělěno, že klasické, které mají všechny a nic víc. Poté jsme se dozvěděla, že mi neudělala důležitý UTZ na vývojové vady a šla pryč. Nyní jsem u jiné Dr. Macuchové v Gyn Femu a jsme spokojená. Prostě vše OK, ochotná, vše vysvětlí atd....
Přeju všem ať mají jen samé dobré zkušenosti a ať nikdy nenarazí na takové debily doktory!!!
Kitys
Ema
  • 
23.3.2007 15:19:34
Ahoj, já taky u gynekologa platila a to registrační poplatek 1000,- kč. péče byla průměrná. Pak jem se přestěhovala do Pardubic a našla si tu nového gynekologa, za darmo. nebyl špatný do doby než jsem byla těhotná. Ne jen, že se nepozastavil nad tím, že chodím do práce na 13h. a přicházím do styku s mnohdy i nemocnýmy zvýřaty. Ale hlavně když jsem přišla na to že jsem těhotná tak byl na dovolené a zastupovala ho nějaká paní doktorka,které se hned na začátku něco nelíbilo poslala p. Dr. zprávu aby mne poslal na UZ. Dr. nadtím mávl rukou, že se moc stará. Ve dvanáctém týdnu jsem začala krvácet a měla křeče v podbřišku a teplotu. Když jsem k němu vyděšená přišla, téměř se na mě nepodíval a oznámil mi, že se to stává a že se diví že jsem s tak banální věcí hned za ním hnala. Za pár hodi už byly bolesti nesnesitelné a tak mě manžel naložil do auta a odvezl do nemocnice. Hned brzo ráno jsem šla na sál. Přišla jsem né jen o miminko, ale na půl roku i o své zdraví. Okamžitě po opuštění nemocnice jsem si našla nového gynekologa sice za ním jezdím do vedlejšího města, ale rozhodně to za to stojí. Mám zdravou holčičku a doufám, že brzy bude mít sourozence. Ema
Zuzana
  • 
23.3.2007 14:03:37
Nevím, co očekává ten, kdo si platí nadstandard, za výhody. Od pojišťovny mám pravidelné prohlídky zdarma, momentálně 3 ultrazvuky za těhotentství taky zdarma, pravidelné kontroly v těhu též. Když mám jakýkoliv problém, tak jsem dle závažnosti co nejrychleji objednána a vše se řeší s tím, že mám obvykle na výběr z několika možností, nebo je mi vysvětleno, proč doktorka volila právě tuto možnost. Ordinace je pěkná, moderní, holt musím jezdit přes celé město cca 45 minut. Nevím, co bych měla čekat víc a nikdy by mě nenapadlo u doktora platit (zvlášť, když nevím, za co).
23.3.2007 12:55:38
také jsem slyšela o negativním vlivu UZV na plod, navíc si myslím, že se to těm malým mrňousům v bříšku vůbec nelíbí - na Marušku během operace mířili sondou, aby jí udrželi na levé straně a nepletla se jim tam ... Jinak s tou lékárnou jsi se trefila do černého - měla jsem v rámci "nadstandardu" možnost si recept vyzvednout v lékárně přímo v LD, kde měli i "nadstandardní" ceny (v lékárně o blok vedle stála o 40,-Kč méně):-(
23.3.2007 12:41:05
máš opravdu štěstí, věř, že takový přístup u lékaře není samozřejmostí (bohužel). Tvůj pan doktor mi připomíná mojí nynější doktorku, byla jsem u ní teď v pondělí a hned se vrhala do čekárny na manžela a Majdu:-) Nelituj času, který trávíš cestováním, určitě to za to stojí.
Bri
23.3.2007 12:35:18
Jojo, a máte to dokonce i s fotkou:-)
23.3.2007 12:31:28
já ti také mohu vřele doporučit GynFem - máš to přímo u nosu :-) (já tam jezdím z P7 Holešovic a stojí mi to za to), chodím k Mudr. Macúchové, ale je jich tam víc, tak si můžeš i vybrat, jestli raději doktora, nebo doktorku:-) Jsem s péčí vážně moc spokojená, je zcela zdarma a přístup i prostředí velmi přátelské:-)
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08
23.3.2007 11:54:35
... samotný odběr vody byl bezbolestný a necítila jsem se po něm ... špatně :) oprava
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08
23.3.2007 11:52:26
Přidávám se k napsání vlastního postřehu s "nadstandartem". Musím moc pochválit doktory i ostatní personál v Gennetu Praha, kde jsme byli na detailním ultrazvuku a odběru plodové vody v těhotenství. Byla jsem velmi mile překvapena jejich přístupem, který byl opravdu nadstardantní a byl zadarmo. Jednání od recepční u vchodu po doktora, který mě vyšetřoval (dr. Kulovaný ??). V době, kdy jsem byla objednaná, jsme téměř hned byli na řadě, nečekali jsme, nebylo zde moc lidí, byl tu klid a nic mi nepřipomínalo tísnivou atmosféru nemocnic a ordinací, mají tam hezké moderní prostředí, které na moji psychiku působilo moc dobře. Samotný ULZ i odběr mi lékař dobře popsal a vysvětlil, samotný odběr vody byl bezbolestný a necítila jsem se po něm. Skoro jsem si říkala, že je to luxus být doma týden na neschopence, když mi nic není, ale alespoň jsem si hezky odpočinula.
Proč ale hlavně píšu: výsledky z odběru jsme měli do 48 hodin, dělali nám tzv. rychlý test, a byl zdarma! Slyšela jsem, že se někde za rychlé výsledky platí, tak tady ne. Samozřejmě do 14 dní pak ještě došli kompletní výsledky mému gynekologovi.
Můžu jenom doporučit!
Lisa + 3
  • 
23.3.2007 10:53:11
Ahoj, ve Strašnicích máš GynFem, www.gynfem.cz. Já chodím k MUDr Motyčkovi, velmi doporučuji, porodili jsme spolu 3 děti, pak znám ještě MUDr Slámovou, taky fajn. Na těch stránkách je na ně kontakt, myslím že péče je to velmi dobrá.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 76 [Dalších 46 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.