|
7.10.2012 21:11:00
Naprosto souhlasím... Vařit s dítětem v šátku? Vytírat? Co když něco vystříkne, uklouznu po mokré podlaze? Nosit ano, ale ne pořád... Nehledě na to, že z toho bolí záda a celkové zvýšení váhy víc zatěžuje klouby... Mám Manducu a stejně nosit v ní desetikilové dítě je zátěž... A myslím, že mateřství není o tom být 24 hodin s dítětem na krku...
|
jana |
|
28.9.2011 11:39:05
Why Cry -proč dítě pláče
|
jana |
|
28.9.2011 11:38:14
Nebo si muzete koupit rovnou pristroj ktery to pozna podle frekvence detskeho place a hned vite co mu je, stejne tak jako u monitoru dechu a dalsich modernich veci. vice tady http://www.whycry.cz/
|
|
|
27.8.2009 16:22:46
Vážení rodičové - nově otevřená specializovaná ON - LINE ambulance ultrazvukové diagnostiky v Brně. Více informací je na
dc-flipper.cz |
|
10.4.2009 11:49:28
Jsem ráda, že má taky někdo neplačící miminko a že je to stejně normální jako plačící (i když jsme zažili i děsné řevy první holčičky a libujeme si, jak je ta druhá sladká - má měsíc, narodila se o 3 týdny dřív a spíše fňuká než pláče). Ráda bych si přečetla další názory rodičů neplačících miminek, zejména, jak se vyvvíjely a jaký typ se z nich vyklubal. Mně se zdá, že jde hlavně o menší dráždivost a vyladěnější vnitřní prostředí (i když koliky jistě přijdou, až se začne přikrmovat). Děkuji. AH
|
|
|
22.7.2008 23:43:23
Na druhou stranu Jani, já taky dávám malou spát až když se ji chce (13 měsíců má jak už jsem psala). protože snaha ji uspat v 8 je zbytečná, prostě spát nebude.Chodí okolo půl 10 - 10 hodiny spát a spí do 8- 9 rána, vyhovuje nám to oběma.Takže v něčem za tebou stojím v něčem ne.Ale až bude o něco starší a bude mít rozum z toho, že by mělo jít spát, tak ji budu snažit dávát spát dříve a přibližně ve stejnou hodinu (po přečtení pohádky, na to se těším
).myslím, že by nemusel být problém.Ale nemyslím, že by jste ji zase tak musely kamenovat |
|
|
22.7.2008 23:23:09
Jani, já s vámi souhlasím, že by mělo dítě umět si i pohrát samo, neříkám jako malé mimi, to ne, to prostě není schopné pochopit proč máma není.Ale třeba u ročního , to je jiné.já mám 13 ti měsíční dceru, pomazlím se sní,pohraju si, dělám kravinky atd..ale nechá mě uvařit třeba, dám ji do chodítka, vytáhne rohlík ať si papá nebo ji vytáhne vařečky na hraní a prostě si malá musí hrát sama.většinou mě nechá v pohodě uvařit (samozřejmě když je počůraná nebo má hlad, tak se ji jdu věnovat), ale to, že ji nenosím přo vaření na rukách neznamená , že ji nemám ráda.Takové případy taky znám, matka si naučí děcko nosit na rukách a pak bečí pořád.já se malé věnuju hodně, jsme pořád spolu, ale když prostě musím něco udělat tak má svoje hračky, v pohodě sníuklidím celý byt, sice k ní musím odbíhat, když má hlad nebo je protivná, ale vždy si uklidím až do konce.myslím, že to máme dobře zařízené doma, malá je spokojená a my taky (samozřejmě, že někdy má své dny a nic neudělám
) |
|
|
11.3.2008 20:42:17
Mám tři děti.Nejstarší taky málo plakal. A teď už umí číst i psát velká písmena a pozná některé číslice.Ve třech letech uměl šest barev včetně některých odstínů.Vše se naučil sám.Jediná věc kterou neumí je se sám zabavit.ZA rok půjde do školy.Prostřední byl uřvánek a vyžadoval větší pozornost.Sám se zabaví,ale je ve všem jakoby pozadu.Barvy se naučil před měsícem a ještě si je plete a to je mu 3,5roku.Podle doktorky to měl umět už před půl rokem. A třetí je 7 týdnů a bečí nejraději večer a někdy i v noci. Babička té podvečerní době říká,doba mezi beránkem a vlkem.Děti jsou prostě už utahané a nemohou usnout.Tak jako dospělí,když je přetažený.Taky nemůže usnout i když se strašně ospalý a unavený.
|
|
|
6.1.2008 5:51:44
Souhlasím s tím, že je to těžké býti v postílce a nikdo vám nerozumí. Dočetla jsem se ale že v Austrálii paní Priscilla Dustan přišla na to co novorozenci říkají. Pokud ale nereagujeme na zvuky, tak oni je přestanou používat a pak už se snimi opravdu nedomluvíte. Ona tvrdí že vlastně všechny děti používají na začátku stejný "slovník". "Neh" znamená dej mi jíst."Heh" znamená potřebuji čistou plínku. " Eh" znamená chci si říhnout. "Eairh " mám bolení bříška (prdíky) :o). "Owh" chce se mi spát. Od chvíle kdy jsme začali poslouchat malá je mnohem klidnější. Někdy se sice stane, že říká všechno najednou, ale většinou tomu tak i je.Že potřebuje to i ono :o) No zkuste to.
Budete překvapeni, že ty zvuky vlastně znáte. |
svetlana |
| • |
23.10.2007 11:52:33
ahoj, koliku jsme si užívali opravdu skoro tři měsíce a bylo to opravdu šílené. Myslela jsem si že se taky zbláznim. Nepomáhalo nic, Sab Simplex akorát zachutnal ale to bylo vše. Chovala jsem malýho ve vaku a to občas pomohlo, ale nejvíc pomohlo když mi ležel na břiše na mém těle a já s nim v leže houpala, tak se vyspinkal a nekroutil se. Koliku měl i přes to, že já se vyhýbala všemu co by mu mohlo ublížit a stejně jí měl. Naštěstí to prostě opravdu po třech měsících přešlo, hodně síly a vydrž.
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.