| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Přední čeští odborníci nesouhlasí s plošným očkováním proti rakovině děložního čípku

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 193 [Dalších 173 >>]
Jana
  • 
20.11.2006 10:04:23
:) Mate naprostou pravdu, dojizdim, protoze jsem spokojena. Navic mam v Havirove celou rodinu, takze spojuji prijemne s uzitecnym (a nutnym).
Lenka
  • 
18.11.2006 14:15:20
protože muž může mít genitální bradavici i jinde než na penisu, např. na šourku, leckdy i tak malou, že o ní vůbec neví (koneckonců v chlupech se to ztratí, že). A právě z téhle genitální bradavice se mohou šířit HPV, kterými se žena nakazí.

Kromě toho, i v situaci, že žena má styky s muži jen s kondomem, jednoho dne se rozhodne mít dítě a muž ten kondom prostě bude muset sundat (respektive vůbec ho nenasadí), takže se žena stejně nakazí...

Myslím, že by měli očkovat i chlapy - povinně, a to již v dětském věku.
Lil, Ella1 rok
  • 
17.11.2006 19:21:48
omlouvám se za dvojí příspěvek. Nejsem technicky zdatná a nebyla si jistá odesláním prvého.
:)
Lil, Ella1 rok
  • 
17.11.2006 19:20:04
Ahoj holky,
očkování může mít také svá rizika. Více v knize Mudr. Gerharda Buchwalda: Očkování-obchod se strachem.
Já sama jsem za svoje pracovní působení poznala obrovské množství původně zdravích dětí, které po určitém typu vakcinace, nebo po nakumulování škodlivých látek z velkého množství očkování dostali obrnu, autismus, či byli jinak mentálně poškozeny.(jsem speciální pedagog)
Sama jsem očkování svojí dcerky odložila o 2 roky. Osobně ani nevěřím na funkčnost vakcín. Pročetla jsem i mnoho zahraničních studií a čísla jsou děsivá....to jen tak k zamyšlení...
mějte se hezky
Lil
Lil, Ella1 rok
  • 
17.11.2006 11:46:30
Ahoj hokly s mimčama,
pokud Vás to zajímá, tak očkování může nést také svá rizika. Vůbec nejsem zastáncem plošného, povinného očkování. Jestlipak víte, že s vakcínou se do tělíček vašich dětátek dostává vždy i hliník, či rtuť jako její nosič?
Mám bohužel velice smutnou zkušenost s očkováním (naštěstí ne osobní).
Pracuji jako speciální pedagog v zahraničí a velké množství rodin hlásí, že u jejich zdravého dítěte se vyvinul autismus, obrna, či jiné poškození právě po očkování. Já sama jsem se rozhodla odložit všechna očkování do 2. roku věku mojí holčičky. Mám k tomu své důvody a moje mateřská intuice jasně říká NE.
Pokud Vás zajímá více, můžete si přečist knihu: Očkování, obchod se strachem
od německého lékaře Garharda Buchvalda

Já osobně nejsem obecně pro ani proti, každý by to pro své dítě měl rozhodnout sám. Navíc myslím, že je třeba změnit celkově životní styl a hodnoty celé společnosti. Nemůžeme se přece donekonečná bránit jen očkováním, musíme pro to něco udělat taky samy.
Mějte se hezky
Lil
Dana
  • 
16.11.2006 10:56:51
Mám takového doma.Naštěstí.
Katka
  • 
15.11.2006 1:59:20
Teda s tou rychlostí v těhotenství jsi mě docela vyděsila...Mně byla první cytologie dělaná v 2004 starým doktorem a až při nedávných potížích u nového jsem se dozvěděla, že už tenkrát jsem měla PAPII. Letos v létě mi bylo zjištěno CIN2 (tedy PAPIII)a po dvou měsících a přeléčení zánětu CIN3 - karcinom in situ. Takže jsem šla hned na konizaci a za 14dní znovu, kvůli komplikacím. Test na HPV mi nedělali, ale prý u tohohle výsledku je pravděpodobnost nakažení nad 90%. Naštěstí z histologie přišel výsledek "pouze" CIN1. No ale do dalších stěrů (po třech měsících) nesmím otěhotnět. Jesli budou dobrý, tak se na to hned vrhneme :o), protože jsme chtěli už v létě a tohle nám tak nějak kazí plány :)) Jen mám teda strach, jestli se to v těhotenství zase nerozjede.... :o/
Lenka
  • 
14.11.2006 22:16:42
Jaký si to uděláte... Ale představte si, že existují chlapi, kteří jsou schopní se o domácnost postarat-)
JK
  • 
12.11.2006 1:50:36
Kondom přenosu HPV nezabrání!!!
Dana
  • 
10.11.2006 20:57:35
Záměrně jsem ten problém nechtěla postavit takhle, ale ano, je to tak, rozhodují o nás muži, svět je stále zařízen pro ně. A pokud by mi snad chtěl někdo předhazovat, že ženy ani o vysoké posty nestojí, tak ano, souhlasím, asi ne, protože by za ně nikdo nevypral a neuvařil a nemohly by být se svými dětmi. A to jim za tu oběť nestojí.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 193 [Dalších 173 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.