| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jednou o mužské a ženské logice

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 37 [Dalších 17 >>]
Martina, 7 letá dcera
  • 
16.10.2006 14:02:01
Tohle stalo mockrát, místo nových zimních bot pro mě, jsem měla celtu na stanování( mimochodem byla použita jen jednou),pak místo zimní bundy expresovač na kávu a tak podobně.Moje schopnost vydýchat podobné nákupy by la vyzkoušena mnohokrát a většinou jsem to vydýchala.Až na jednou.To poté co manžel vybral skoro celou hotovost na účtu a "zapoměl" mi o tom říct.Už ani nevím co s nimi vlastně udělal.Stalo se totiž to, že jsem přijela cestou do práce k benzínce, natankovala plnou nádrž, u pokladny dala pokladnímu svou kartu ( v penežence obnos tak asi na 2 lízátka) a pokladní mi oznámil, že je karta odmítnuta pro nedostatek na účtu.Nejdřív hrůza, že někdo vybral náš účet, pak ta příšerná ostuda u pumpy.Tenkrát jsem to opravdu nevydýchala,můj manžel dostal skutečně velkou"držkovou" a od toho dne šla moje výplata na můj nový účet.
Čekatel na smazání
16.10.2006 9:30:16
Ivco vidis a zrovna vrtacka je ta nejpraktictejsi vec co muzete doma mit.
15.10.2006 17:35:50
Příběh mne pobavil, a tak dám k dobru svůj, minulý pátek šel manžel jako každý pátek na pinpong, cestou míjí zeleninu, tak jsem ho během doby, co si balil věci do sportovní tašky, poctila přednáškou o sobotním obědě a vylíčila mu jej v růžových barvách, smažený květák má manžel moc rád. Během přednášky jsem mu 2x zdůraznila, že musí květák koupit on, má to po cestě a já se ven nedostanu, protože Ondra má horečku, ještě když byl mezi dveřmi tak jsem na něj volala... aby nezapomněl koupit ten květák. V deset hodin večer se dostavil z tréninku a v ruce nesl ......... smeták, ..... musela jsem chvíli počkat, až přestanu vidět rudě (naštěstí mne manžel takto testuje dost často)tak jsem se rozesmála a pak jsem zeptala, jestli ho chce obalovaný nebo s vajíčky
14.10.2006 21:09:06
ivo, tak to mě nikdy nenapadlo, ale vlastně máš pravdu:)
zrovna minulý měsíc jsem "nutně potřebovala" nádherný náhrdelník, padla celá mateřská:( jednou to bude třeba pěkná starožitnost, která v mezičase zkrášluje můj krk:) dík za radu, jak vysvětlovat mé nákupy manželovi:)
14.10.2006 19:11:35
Tak to já jsem slyšela o geniální ženě, co měla za manžela, jak to slušně říct, no, vulgární prase. Jednou přišel domů na oběd. Manželka mu naservírovala polévku. Nechutnala mu, a tak jiostentativně i s talířem vyhodil otevřeným oknem na zahradu. Manželka na to vůbec nic neřekla, s naprastým klidem naaranžovlala na talíř švstkové knedlíky (manželovo nejoblíbenější jídlo), posypala cukrem a tvarohem, polila máslíčkem....došla k oknu, elegantně je vyhodila ven a parvila sladkým hlasem:"ale tos měl říct hned, miláčku, že budeš dnes obědvat na zahradě!"

POkud někdo tuto ženu znáte nebo to právě čte sama geniální žena, omlouvám se za zaveřejnění tohoto příběhu, ani už nevím, od koho jsem to slyšela, ale přije mi líto s nikým se o to nepodělit...
Matyldaa
14.10.2006 12:04:21
Manžel mi jednou vyprávěl o svém spolubydlícím z koleje. Tento spolubydlící byl velký nadšenec do cyklistiky a stavěl si nové kolo. Peněz moc neměl, byl sám s mámou samoživitelkou. Ta mu taky jednou dala peníze at´si koupí kabát. Kabát samozřejmě nekoupil, koupil nové špice na kolo a na otazku mého tenkrát ještě budoucího manžela proč si nekoupil kabát odpověděl "když já ke kabátům nemám vztah".
14.10.2006 10:07:53
Tedy klobouk dolů,před klidem a moudrostí tchýně..já osobně bych asi ječela...což není OK a hlavně to nevede k žádnému řešení.Ale ovládnout se a zachovat klid..bude zima jemu né mě...to opravdu smekám :-)
lucka
  • 
13.10.2006 19:11:51
to jo,
jednou mama poslala tatu a segru koupit na ni botky a oni prisli vysmati s fotakem - tenkrat v 75. cestou jeste prej stihli zajit k babicce. Kolikrat nam pri nakupu koupil bonbony ikdyz mama potrebovala treba praci prasek - koupil nejakou zabku(prej byla levnejsi tak aby mu vysly prachy) Vsimli jste si ze v mnoha rodinach jeden drzi kasu a druhej ma smulu, dotava treba presne penize na nakupy, kapesne nebo na svacinu...? nekde to lae funguje, ja bych to nechtela delat. My u nas mame kazdej stejny prava na penize, ale o velkych vecech jako nabytek, investice apod. se vzdycky domlouvame. manzel si koupi co potrebuje a ja taky. Pro malou nakupuju vetsinou ja, ale jeji tatka obcas taky neco prinese, ale obcas si mysli, ze kupuju zbytecnosti. On kdyz s ni jde ven tak prinesou klaciky, kaminky, balonek apod. a pak tatka rika - vidis jak je ta mala stastna s temahle vecma? ani tolik hracek nepotrebuje

Olina
  • 
13.10.2006 18:00:10
Sama bych se za ni nestyděla. Ale s těma známkama se to má tak, že dneska ta sbírka Vašeho dědy může mít už docela pěknou cenu. Jestli jste ji neprodali nějakému šizuňkovi, co si přijel, prohlédl ji a dal Vám za ni 5 tisíc.
Pokud by děda dal tu tisícovku za něco slušného, co šlo lety nahoru, může jít dneska diskuse o ženské a mužské logice do háje.
Ale historka je to pěkná.
Klára
  • 
13.10.2006 16:59:35
"Miláčku,fakt bys měla trošku zhubnout."
"Až po tobě, zlatíčko,až po tobě." Co dodat? No, už takový poznámky o mé váze nemá.Mimochodem, taťka přibral v těhotenství víc než já.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 37 [Dalších 17 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.