| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj životní příběh

 Příspěvky 110 z 73 [Dalších 63 >>]
Zdeninka roky poté
  • 
10.12.2012 11:05:21
Jo a ještě jednu novinku jsem se dozvěděla. Nebyli to sirky, vlastní otec na mě cosi vylil, aby se mě zbavil a matka mi pak schovávala jídlo v nemocnici..no dost dobrý začátek života :D
zdeninka. roky poté
  • 
10.12.2012 11:01:30
Děkuji všem za vaše slova, od doby, kdy jsem psala tento článek se stalo moc věcí a já bych se s vámi ráda podělila.
V roce 2006, kdy bylo naší dcerce půl roku od nás odešel manžel za 17ti letou slečnou. Zůstali jsme sami tři a tak je to vlastně dodnes(5 a půl let) Mezitím jsem našla muže "snů", který ale také pláchl a tak jsme sami. Před rokem a půl jsme málem skončili na ulici, když jsem přišla o práci a 9měsíců jsem byla na pracáku.Už už jsme měli jít do Azylového domu a usmálo se na nás štěstí. Dostala jsem práci. Jenže, aby to nebylo zas takové prima, šéf byl, no řekněme, arogantní a zlí člověk. A tak jsem se tam nervově zhroutila a od té doby se léčím na úzkosti a deprese. Holt se ten můj život musel někde podepsat. Zatím odmítám antidepresiva a c´docházím pravidelně na psychoterapie, tak uvidím.
JInak syn je velkou oporou, dcerka je zdravá. Máme se všichni moc rádi. Jen jsem unavená, moc unavená. Nemám nikoho na hlídání. Jsem na vše sama. Otec se o děti nestará, nevěnuje jim absolutně žádnou pozornost. Takže kolotoč práce-školka-škola je jen na mě a mně docházejí síly. No nějak se poperu. Ale řeknu vám, ten osud by mi taky mohl seslat něco už kapku lepšího tedy. Docela si se mnou pohrává řekla bych :D
Momentálně mám auto na odpis a bez auta se mi zhoršují psych stavy. Bus mi do práce jezdí špatně a nákupy, ranní školka..bez auta děsný. Ach jo, osude, pomoz a přihraj auto..
Tak jsem se vypsala a díky všem za čas to číst.
Hezký den
Zdeninka
11.8.2009 22:10:13
Tak jak to se mnou vypadá po roce? Jsem sama. Přítel odešel, tentokrát ne za jinou...aspoň něco. Zvykla jsem si na to být sama s dětmi. Muži jdou ted nějak mimo mě. Jsem ráda, že mám krásné zdravé děti-klepu na dřevo.~x~
Gabča 2 holčičky
  • 
30.12.2008 19:10:57
Teda to je síla.TeĎ tu normálně bulim.Strašně moc Ti držím palečky za to abys už měla v životě jen samé štěstíčko a plno lásky a krásné zdravé dětičky.
30.12.2008 0:15:13
Dobrý den Zdeni, jste neuvěřitelně silná a statečná... Přeji vám do nového roku a dalších let jen samé štěstí a zdraví. Držíme vám palce.
Kateřina + Kačka 2 roky
29.12.2008 21:49:42
Zdeninko článek jste napsala opravdu krásně, je to moc dojemné. Jste silná ženská. Máte můj obdiv.
Přeji Vám, aby tentokrát Váš vztah vyšel a Vaše děti našli ve Vašem současném příteli oporu. Držíme palce!!!
29.12.2008 19:04:15
Držím Vám palce, ať všechno zvládnete a jste v pohodě. Víte, věřím v život a v osud a mám pocit, že lidem, kterým se dějí takové podobné věci jako Vám, na které se valí jedna pohroma nebo nepříjemnost za druhou, chce ten život na něco upozornit. Už takové to staré pořekadlo říká - " Koho Bůh miluje - toho křížkem navštěvuje " Asi na tom něco bude. Člověk totiž až v takovýchto situacích poznává skutečné přátele, kvalitní lidi a dovede si vážit skutečně podstatných a důležitýh věcí. A možná právě na to Vás Váš život upozorňuje. Třeba si říkáte - jí se to píše, když není v mé kůži. Taky se mi stalo v životě několik nehezkých věcí - i já sama jsem se někdy nezachovala zrovna perfektně a jsou věci, které bych ráda ve svém chování vrátila zpátky. Jenže kdyby to tak nebylo, tak by si z toho člověk nemohl vzít poučení, nevěděl by, že tudy cesta nevede, že vede jinudy. Všechno zlé je k něčemu dobré. A jak říkal pan Werich - " Všechno se přečká. Tečka" Neobracejte se zpět, žijte přítomností a snažte se jí žít co nejlépe a s láskou - tak, abyste měla vždy čisté svědomí jak před ostatními, tak hlavně před sebou. Přeji Vám do Nověho roku hodně si a držím palce.~x~~s~
mami+mimi 19měs.
  • 
29.12.2008 10:46:29
Ahoj,to ti teda nezávidím,takové zvraty v životě,to by teda každý nevydýchal.Ale asi pak člověka už nemůže nic překvapit.S třemi dětmi si najít chlapa,to teda klobouk dolů..I když-znám paní,co zůstala sama s pěti dětmi,to já si vůbec nedovedu představit.Člověk aby se bál mít více dětí,protože nikdy neví,co mu osud přichystá.....tak se drž,přeju hodně štěstí..
29.12.2008 8:35:52
Dlouho jsem tu nebyla, jestli ještě chceš, napiš mi na zdeninka.k@centrum.cz a jak se daří dcerce?
29.12.2008 8:29:59
Ahoj všichni, děkuji za ohlas. Bohužel(bohudík?) si se mnou opět osud zahrál. V lednu 2007 si manžel našel mladší, no o dost mladší milenku než je on. Ihned zahodil vše, co jsme spolu prožili a šel za svým srdcem. Zůstala jsem s dětmi sama,rozvedená, bydlím po podnájmech, tatík se o děti moc nezajímá... Nicméně Eliška roste jako z vody, Péta se dobře učí, jsou zdravé - klepu na dřevo. Mám přítele, a bojím se to zakřiknout, ale myslím, že je to celkem vážná známost. Elinka mu řiká tati, on se tak cítí. No uvidíme, nějak jsem ztratila důvěru v muže, ale snažím se ;o)
Hlavně, at jsou děti zdravé a ostatní se už přežít dá...ted už to vím...
Mějte krásný život, hezké po svátcích a šťastný Nový i nový rok Vám přeju já a mé děti ~x~
 Příspěvky 110 z 73 [Dalších 63 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.