| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kozí dovolená

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 145 [Dalších 125 >>]
Milada.
3.9.2006 15:22:14
Lenko,

to ja zase zase DIVIM! Jejich stranky jsem si precetla. Reklamu si udelali velmi peknou, ale VETSINA autoru ZDE publikujicich je schopno i na stale stejne dotazy U SVEHO CLANKU!!! dokola odpovidat. To oni prosim pekne NE. Udelali reklamu a sup pryc :-(
2.9.2006 14:40:04
Milá mamko, já zase nechápu váš komentář, že to musel být horor, že litujete mé děti, protože nic chudinky nezažijí. Já si naopak myslím, že zážitků budou mít dost a dost. A možná víc než ty, které budou týden ležet u hotelového bazénu nebo na pláži.

Žijeme na malé vesničce a přesto je naše puberťačka mezi vrstevníky už teď hvězdou, protože takovohle dovču nikdo jiný nezažil. Každý druhý byl u moře, v kempu u rybníka. Dokonce se jí i ptali, jestli je příští rok vezmeme s sebou. :o) I to o něčem svědčí, vždyť tady jsou zvířata běžnou součástí života, s tím i ta práce. A přesto to náctileté láká.

Moře se nezříkám, lenošení také ne, ale zatím tohle je náš šálek kávy. Kozí dovča prostě vede. Nikomu to nenutím, nikomu neříkám, že je to lepší. Je to zkrátka jiné a nám to vyhovuje.

A milá mamčo, představ si, plánujeme další až na to daleké Slovensko :o), spát se bude ve stanech, mýt se budeme ve společných sprchách budou-li nějaké a jídlo vařit v ešusu. Zatím máme jen jeden pro všechny. Nechceš na nás poslat sociálku :o))

Mamka
  • 
1.9.2006 16:50:38
Taková dovolená by byla za trest, nejela bych do takového prostředí ani za hodně peněz.A pracovat o dovolebé, no to nééééééééééééééééééééééééé.Nechápu autorku a je mi líto jejich dětí, to musí být horor.Ty asi nepoznají hotel s polopenzí a hrátky v jezeře, moři, rybníku atd.
31.8.2006 21:36:17
tak o téhle věcičce snad ani nebudu informovat mého manžela. Jel by hned. On o takovýhle činnosti totiž neustále sní (možná mu zařídím díky internetu nějakou takovou dovču :-))On se totiž v práci moc nenadře a panelák je taky nuda. Pro panelákové děti to je jedna z nejlepších dovolených (alespoń syn si přírody opravdu užívá velmi rád-je úplně jiný než doma, tak nějak šťastnější-a komfort, který sice já oželím, ale těším se na něj, mu vůbec neschází, naopak jeho zatím svazuje a venku je tak volný...), ale já bych tam byla pracovně na nic-s dětma-no stejně jsem na tohle lenoch :-)
Moc díky za typ a odkaz na stránky.
29.8.2006 20:49:13
skvělé, úžasné a úplně nejlepší!!!
Když si vzpomenu, co jsem jen měla letos za vymýšlení, kam pojedeme na dovču. Chtěla jsem někam, kde by si to užila jak dvouletá Maruška, tak i já a manžel. Vybrala jsem kemp na Sázavě, ale nějak se mi to nelíbilo.
Bydlíme v paneláku... Vítáme každou možnost vypadnout někam do přírody, pryč z města. Já jsem bydlívala v domečku a miluju vesnici. Můj muž je z města a činžáku, ale má taky rád přírodu. Statečně ručně kosou kosí naši zahradu (vznešeně řečeno, kousíček země kde bude možná jednou stát náš domeček, ale trávu je potřeba posekat) a dává pozor na rajčata a jahody, které se snažím pěstovat. Chci mozoly, potřebuju aktivní dovolenou, při které mohu vybít energii. Jsem na MD, s dcerkou nějakou energii vybiju, ale to není ta, co potřebuju. Potřebuju fyzickou zátěž a pot na čele (přiměřeně samozřejmě:-), žiju 10 let v paneláku a moje fyzička je veškerá žádná.). Takže se fakt chystám, že vyrazíme.
Snad to bude brzo, škoda, že už je taková zima.
Katka,kluci 4 a 7
  • 
29.8.2006 15:58:44
Myslím,že by lépe zapadla do stáda trošku větších sudokopytníků....:)
Zdenka (Matěj, 2 roky)
  • 
29.8.2006 12:30:41
Lenko, proberte se. Pohadala jste se dnes s nekym nebo mate proste blby den a potrebu nekomu ublizovat? Proc je Sarka trapna? Clanek je fajn, ukazuje jinou alternativu dovolene, neco, co pro male deti muze byt uzasnym zazitkem, velkou srandou. Nezaznamenala jsem tam nic trapneho a urazejiciho, zkratka nenasla jsem zadny duvod, proc by to nemohlo byt na hlavni strane. Jestli Vam dovolena v byvalem chleve mezi kozami a pavouky prijde ujeta, tak budiz - vzdyt Vas nikdo nenuti ji absolvovat. To ze Vam ale neco prijde divne prece neni duvod k tomu toho, komu to pripada fajn, urazet.
Vykaslete se na to, Lenko. Jestli to neni Vase gusto, tak to nechte plavat a kouknete se na neco jineho, co Vam vice sedne, ale neurazejte zbytecne nekoho, o kom nic nevite. Zloby a hnusu je mezi nami vsemi dost, zkuste byt na lidi spis prijemna - lide pak budou prijemni na Vas.
Preju Vam pohodovy den a at v sobe najdete dostatek tolerance k druhym.
Zdenka
29.8.2006 12:11:42
Meluzíno, nemohla bys mi taky poslat kontakt? MOOOOC DEEEKUUUJI.
Lenka
  • 
29.8.2006 11:25:14
Ty se asi líp vyjadřovat neumíš co? Vůbec nechápu proč jsi to dávala jako článek na hlavní stranu. Nic to neříká, zkrátka článek k ničemu.
28.8.2006 8:06:09
Milá Lenko, je to možné, ale právě vás bych na takovou dovču poslala. Docela byste mezi ty kozénky zapadla :o)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 145 [Dalších 125 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.