| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nemlčte

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 482 [Dalších 442 >>]
Psychouš
6.6.2005 23:00:40
Nezlob se, ale myslím, že nechápeš o čem jsem mluvil.
Teri
  • 
6.6.2005 21:14:31
Nechápu, proč nabádáte, aby lidé protestovali proti jednomu z nejkvalitnějších plátků na trhu. Když Vás to tak pohoršuje, tak si reagujte sám, ale nechápu, proč s tím obtěžujete ostatní???
Milada.
6.6.2005 16:31:01
Dano,

Frantisek Drtikol ze by? :-)) A v ktery diskuzi ze jsi mi co adresovala? :-))
A casu mam furu, tim se netrap.

Milada

PS: Priste tu prosim tolik nekric a vymackni si Caps Lock :-)
Janis
  • 
6.6.2005 16:26:44
Dano, se svou anglictinou zustan radeji u cestiny...
  • 
6.6.2005 16:16:34
PO PRECTENI CELE DISKUZE SE NESTACIM DIVIT KAM AZ TO DOTAHNE FOTKA JEDNOHO (NEKOLIK) SULDY.

ASI BYCH JAK MNOZI REKLI NECHTELA VIDET NAHOTU NA KAZDEM KROKU, ALE PROBOHA TAKOVY CIRATY KVULI "BIMBASOVI"???

NEJEN VERIM, ALE JSEM SI 100% JISTA, ZE NASIM DETEM UBLIZUJI JINE VECI, DOKONCE I "MORALNI", VIC NEZ PAR VARLAT.

JAK JIZ JSEM V JINE DISKUZI NAPSALA: MILADA JE DRTIKOL; TA SPRDNE HNED KAZDYHO, ALE NECHTE BYT, VAZENI, PRAVDU MA, ROZUM V HRSTI TAKY A VYGOOGLI KDE CO. JEN NEVIM, KDE NA TO BERE CAS.

DANA
  • 
6.6.2005 15:52:53
BOHUNKO SE ZDRAVYM ROZUMEM, ZUSTAÑ U PROFILE...:-) A S NAMA ZLEJMA A SPATNEJMA SE ANI NEBAV.
gabriela brezinova
  • 
6.6.2005 12:06:57
pane Radime,nechte se vysetriti,nase 2 leta dcera toto vidi pravidelne 2x denne,kdyz jde tatinek z koupelny, nebo se prevlika,dokonce mu rekla, ze ma moc krasneho sulajska... .tak supky dupky k doktorovi...
Vendula
  • 
6.6.2005 11:46:58
Boha jeho Honzo, Jano Marie a další jen ti praví věřící... Někde jsem četla citát, že na náboženství umřelo víc lidí než ve všech válkách dohromady. Nebylo tam specifikováno, že to bylo náboženství katolické, ale bohužel katolíci jsou ze všech náboženství "nejprofláknutější". Sice jsem chodila do komunistické školy a učila se co se bolševikům hodilo do krámu, ale o procesech s čarodějnicemi jsme se neučili. O husitech ano, sem tam zmínka o křižáckých válkách. Bulvár nečtu - psalo se někdy v Blesku o tom, jak se křižáci na svých taženích chovali? Ovšem při čtení Kladiva na čarodějnice jsem si říkala - tak tohle Bůh dovolil?
S hnutím Prolife, potažmo s panem Ucháčem či Honzou (teď si nedovedu vybavit, kam ho zařadit, ale do Prolife určitě) je radno bojovat stejně jako s větrnými mlýny. Plná ústa keců o zabíjení nevinných, ale když jim položíte otázku, proč nebojují proti týrání dětí, hladomoru dětí v těch nejchudších zemích, proti válkám... utlučou vás argumenty, že je to pro jejich hnutí irelevantní. Anebo ve válkách nejsou zmařeny tisíce nevinných životů? Anebo narozené děti utýrané rodiči či pěstouny mají menší hodnotu než ty nenarozené, že proti tomu Prolife bojovat nebude? Tak ať jde na kolo s těmi svými pokryteckými žvásty.
Co se týče Reflexu, mám ho doma, děti se nad ním nepohoršily ani se netváří, že z nich budou úchylové, nemám zkušené oko, takže jsem zaznamenala jen penisy a nikoli souložící dvojici. Myslím si, že Reflex občas šokuje (ostatně není to jeho první "šokující" obálka), ale myslím si, že nemá zapotřebí dělat si tímto způsobem reklamu, narozdíl od jiných časopisů ho lidi kupovat budou i bez reklamy ať už jakkoli pochybné či seriózní. Neříkám, že bych byla z penisů odvázaná, ale připadají mi inteligentnější než "úžasné" palcové titulky v Blesku či ve Spy - a kydání hnoje na lidi. Z toho je mi víc na zvracení než ze všech ulítlých obálek Reflexu dohromady, protože můžou nadělat víc škody než když naše oko spočine na odhaleném pohlavním orgánu. Howgh
Šáry
  • 
5.6.2005 23:32:18
Gaabo,

ano, prodává, ale záleží na míře vkusu toho kterého vydavatele, jak daleko je ještě ochoten zajít, aby se čtenářům patřičně "podbídl". Klasickou ukázkou je Blesk nebo "rádobyseriózní" MF Dnes, který je v podstatě taky skoro bulvár, jenomže ten Blesk to aspoň přizná.
Ham
  • 
5.6.2005 23:16:47
Debata se poradne rozjela, tak pridam svuj nazor:
1. Reflex BYVAL dobry casopis. Byvaly casy, ze jsem ho precetl od a do z. Dokonce jsem ho mel predplacen. Uroven sla ale se zmenou redakce dolu, takze si ho uz koupim jen vyjimecne.
2. Obalky Reflexu jsou delany nechutne podbizive. Vetsinou utoci na zvedavost obecenstva a ne jeho nizsi pudy. Tato obalka nijak nevybocuje z reflexiho standardu.
3. Dilo na teto obalce me nijak neurazi, beru ho jako umeni, ale na obalku NEPATRI.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 482 [Dalších 442 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.