| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Četnost UTZ vyšetření

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
14.5.2001 22:24:11
Milá paní Moniko
Vidím,že prožíváte starosti spojené s výčitkami a to není v těhotenství dobré.
Pokuď budete chtít, obraťe se na mne, pošlu Vám zdarma homeopatický lék "UTZ 5 MHz vaginal C 30" z anglické homeopatické lékárny Helios, který dokáže antidotovat na energetické úrovni to, co vás trápí. Je to homeopatický lék vyrobený na základě energetického působení 5 MHz vaginální UTZ sondy, která se používá na začátku těhotenství. Nemá aboslutně zádné vedlejší účinky jako jakýkoliv jiný homeopatický lék a nemůže vám nijak ublížit. Používáme ho s úspěchem pro tyto případy již cca 4 roky.

Aleš Sušický
klasický homeopat
  • 
10.5.2001 13:54:21
Jsem jedna z těch, které čekají narození svého prvního potomka s velkou netrpělivostí. Na každou další návštěvu svého p. doktora se vždy velmi těším; hlavním důvodem je, že své miminko zase uvidím a ujistím se, že je vše v pořádku - srdíčko bije, miminko se hýbá a já si mohu oddechnout, že vše postupuje dobře a bez potíží. Minulou návštěvu jsem absolvovala i s manželem a asi si dokážete představit, jakou pýchu v něm vyvolal pohled na něco, co je z pola i jeho zásluhou.
  • 
26.3.2001 17:32:40
Jano, s tímhle musím než souhlasit.
Je spousta věcí
na které by si nastávající maminka měla dávat pozor. Ultrazvuk se dělá a pokud by se kdekoli zjistilo, že má tak špatný vliv, že se děti rodí postižené, tak by to mělo za následek bombu, která by byla hodně moc diskutovaná. Myslím si, že raději podstoupím to, že toto vyšetření není
"zdravé" než to, abych porodila chudáčka, který z celého života nemá prakticky nic. Trápila bych se já, celá rodina a ještě dítě. To bych nesnesla.
Hrozně moc se na svoje miminko těším a dávám pozor na to co jím, ale nic se nemá přehánět a všecho s mírou. Nesměla bych jíst vůbec nic, protože ve všem se najde něco co není zdravé a dobré pro miminko. Řekla bych, že takové strašení a dělání z komára velblouda škodí těm maličkým daleko víc jak celý ultrazvuk, protože maminky jsou potom vynervované a to je myslím daleko horší. Mému lékaři 100% důvěřuji a když uzná za vhodné udělat ultrazvukové vyšetření, tak se mu podrobím. Já jsem toto vyšetření prodělala už 4x, včetně toho, které potvrzuje těhotenství. Nevěřím, že by mi lékař toto vyšetření dělal víckrát než má hrazeno, nebo že by si neřekl o platbu - a to se nestalo, pokud by nebyl přesvědčen o tom, že je to opravdu důležité.


 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.