| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem rodila v továrně na děti

 Příspěvky 110 z 152 [Dalších 142 >>]
  • 
10.8.2010 17:28:17
Ano,mám stejný názor.Podolí je to nejhorší zařízení jakým jsem si prošla!!!!!!!!!!!!!Nedoporučuji nikomu aby jeho kroky vedly právě sem
Jana
Jarka, Filip 16/00
  • 
23.9.2005 12:26:08
Ahoj. Když jsem si přečetla tvůj zážitek, vzpomněla jsem si na svůj v Podolí. Kdyby jsi si přečetla názory na různá porodnická centra v ČR, tak by jsi tam našla ten můj. A na závěr chci jen říct, že teď čekám dvojčata a jediné, co vím, že do Podolí by mě nedostali ani párem volů a jdu k Apolináři kde při jaké koliv komplikaci ti bez potíží udělají císařský řez, než aby ohrozili život Tvůj nebo dítěte. Měj se lépe než na porodnim sále. S pozdravem Jarča
Lida
  • 
1.8.2005 17:11:11
Ono to neni tak jednoduche.
Mam trochu citlivejsi zaludek, podle lekarky to neni nic vazneho a neda se s tim nic delat, mam se proste vyvarovat jidel, ktera mi nedelaji dobre. OK, mam zajety jidelnicek, ktery mi dlouha leta vyhovuje. Jenze v tehotenstvi se mi traveni jeste vyrazne zhorsilo a nejednou jsem nemohla ani to, co normalne jim bez problemu - bile maso, jogurty, bile pecivo, lusteniny. Nakonec jsem skoncila na ovoci, syrove zelenine a olivovem oleji, obcas nejaka ta ryba, kdyz mi bylo lip; kdyz jsem si jednou k salatu dala PULKU vajicka, bylo mi druhy den strasne zle. Mela jsem samozrejme nedostatek zeleza, ale doprucovane tmave maso nebo dokonce celozrnne pecivo mi cini velke obtize i mimo tehotenstvi. Byla jsem nervozni, aby miminko dostalo, co potrebuje, protoze samotne zelezo, ktere mi lekarka predepsala, jsem taky nesnasela.
Takze ono nekdy muze byt problem i normalni zdrave jidlo.
Eva K 6tt
  • 
1.8.2005 14:07:17
Člověk se nemá řídit výsledky průzkumů, nikdy nejsou zahrnuty všechny možné faktory.

Já spíš nepovažuji za vhodné do sebe valit umělé vitamíny. Je samozřejmě něco jiného, když je prokázaný nedostatek železa apod. Ale snad není takový problém jíst celozrné pečivo, mléčné výrobky, zeleninu a ovoce a mořstké ryby. Trávení se zpomaluje, takže tělo toho využije více.
Eva
Milada.
12.6.2005 1:51:59
Mila Ivano, /ze by Ivano Slunce??/

ne, opravdu nejsem zmatena matka. mozna Vy jste zmatena sestra :-) Syn samozrejme salmonelu mel a mel ji 4 mesice a jak jsem psala minule, byl s ni i u more, chodil s ni i do skoly. Samozrejme ze si hajite svoje Podoli a ja Vam ho neberu :-) Synovi vsak bylo uz asi 7,5 roku, kdyz tu salmosku mel a v Podoli v porodnici se tou dobou opravdu nenachazel :-)))

Milada



Korytnačka :)2 dcerky a 1 kluk
11.6.2005 17:08:04
Ivano Slunce, zrovna jsme na Podolí pěla chválu :o).
Ivana Slunce
  • 
11.6.2005 16:24:37
Helčo z Podolí,z Ústavu pro péči o matku a dítě.Také pracuji v Podolí a nevycházím z údivu,co se tu dočítám.Na to,jak jsme špatní máme stále zcela plno a musíme pouštět maminky i když by chtěly zůstat,protože sál je plný porodivších maminek A ačkoliv máme 3 šestinedělí,každý den se potýkáme z nedostatkem místa.Domnívám se,že zrovna na oddělení P1 jsou nejhodnější a nejlepší sestřičky.Ale i na P4 a Na P2 také.Je pravda,že ne každému se člověk zavděčí,ale domnívám se,že kdo v dnešní době pracuje jako sestra ve zdravotnictví,za tak nízké platy,musí tuto práci milovat.A kdo tu práci nemá rád,brzy odejde n méně náročnou,ale o dost víc placenou jinou práci.Ať porodnice vzkvétá a ať se tam všem maminkám líbí.Vše krásné přeje Ivana
Ivana
  • 
11.6.2005 14:08:39
Salmonela je silně infekční a léčí se na infekčním!!!!Nevím,co měl Váš syn za nemoc,ale určitě to nebyla salmonela,to by ho paní doktorka poslala na infekční odd.Jste asi trochu zmatená matka,že?Stačí se podívat na medicínské stránky na internet.V Podolí nesmí být salmonela,to by bylo dost hrozné.Podolí je skutečně jedna z nejlepších porodnic v Česku,a možná i v evropě.Věřte mi,vím to.Ivana
Renda
  • 
30.5.2005 1:18:01
Musím říci, že já osobně si na Podolí stěžovat nemůžu. Jenže je to asi tím, že mi sama praskla voda, i když dost předčasně 6 týdnů před porodem. Ale spontálně jsem se pomalu otvírala a nakonec i spontálně porodila bez problémů. Na personál si nemůžu stěžovat, sestra žákyňka mi hodně pomohla s dýcháním, porodní asistentka se starala jak o mimi a doktor byl naprosto super. Přišel a ptal se, jestli něco nechci a nepotřebuju. Řekla jsem, že né, že chci porodit přirozenou cestou bez žádných oblbováků. NO později jsem trochu litovala, že jsem si hrála na hrdinku, ale musím říci, že se to dalo přežít.

Ale během těch osudných 30 hodin jsem tam zažila i věci, nad kterými zůstával rozum stát. Holkám, které už měli rodit což byl 42 týden, nevyvolávali porod. Prostě čekali. Další, která měla blbý odezvy srdíčka dítěte v klidu čekali na porod. Nakonec o půlnoci, když jí napíchli vodu a ta byla super zelená, tak ji ihned vzali na sál na císaře. Brečela mi v náručí a já ji utěšovala, že to bude v pořádku. Nakonec měla holčičku a naštěstí zdravou. Další holka si stěžovala, že u porodu měla nějakou megeru doktorku. Na Oddělení P3, což je rizikové jsem fakt nechápala. Když jsem porodila, tak si nás přehazovali jak horkej brambor. Prý nemají dostatek lůžek pro rodičky. Mají sice krásný nový sály, ale nemají dostatek pokojů.
eLeSka
18.5.2005 17:44:44
To Milada
Tak uz nas pustili do skolky. Hygiena nam dovolila uz dokonce po 2.negativnim testu,ale nakonec ji jeste srazila ryma a kasel, takze jsme to dotahli do konce i kde 3.negativnimu. Ted je uz ve skolce, ale rikal nam doktor, ze to nektery deti se snizenou imunitou (to Sara je) maji i rok a to pak hygiena resi individualne pokud jsou bez priznaku. Salmonelu pry ma v sobe spousta lidi, ale neprijde se na to, probehne to dvoudennima prujmama a myslime si, ze je to jen nejaka viroza a ono zatim ne.
 Příspěvky 110 z 152 [Dalších 142 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.