| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak hubnout s rozumem

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 27 [Dalších 7 >>]
  • 
27.7.2009 22:29:47
Dobrý večer četla jsem vaš článe o hubnuti zaujal mě.Jsem ted čerstvě po porodu,před tehotenstvím jsem měla velky problem zhodit prakticky jsem jedla málo a váha šla na horu pak zustala nepomohlo mi nic.Tak jsem čekala co bude po porodu,ja vim ze jsem po porodu jen dva měsíce ještě brzo zhazovat ale chtěla by jsem něco vyzkoušet.Předem diky za radu Musilová
1.6.2009 16:58:58
Nejde o to, jestli jsem si všimla nebo nevšimla a upřímně řečeno mi to ani nevadí. Já vím svoje a proto jsem to napsala všude, kde to může přijít ke správným lidem. A to, že je to reklama, to klidně přiznám, protože jak jinak než reklamou doporučit něco, s čím se chcete podělit?Jak jsem psala, věřte, nevěřte, to je vaše věc.
adelaide k.
1.6.2009 15:44:42
Berushko, možná sis nevšimla jak se tvoje nenápadně reklamní příspěvky objevily vtipně za sebou ~b~

Takové milé kouzlo nechtěného ~j~
1.6.2009 15:38:22
No, tady má někdo zase špatné zkušenosti s přípravkama. Nemusíš mi věřit, pokud nechceš, ale já jsem to zkusila na sobě a jak jsem psala. Jde to. Není to kosmická rychlost a není to nijak závratný, ale jde to. Ne třeba po jedné lahvičce, a ne třeba pojednom přípravku. Já osobně užívám dva a budu kupovat třetí, protože jsem s tím spokojená. Navíc, kromně hubnutí mi to pomáhá s alergií a atop. ekzuémem. Nikomu nenutím, aby mi věřil.
1.6.2009 15:28:32
A´t žije Berrusenka za pár stovek obdržíte lektvar co vás zbaví nejen kileček navíc, ale i svých zdravotních neduhů.....fakt to funguje!To je díííílo, bez cvičení a úpravy jídelníčku se nemusíte Berushence vůbec dámy ozývat!
1.6.2009 15:16:22
Ahojky,
Po porodu jsem hledala způsob, jak shodit přebytečná kila a dostat se na původní váhu a zároveň, jak zvýšit tvorbu mléka pro malého.
No, narazila jsem na skvělý přípravek, který mi pomohl při obojem. Navíc, firma, která jej vyrábí je česká a je to čistě přírodní a bylinný produkt. Navíc pročišťuje organismus a pak jsem velice přivítala, že tahle firma vyrábí i další produkty na atop. ekzém, na cholesterol, tlak, cukrovku, alergie, trávicí trakt, vylučovací systém, játra, ledviny, posiluje imunitu a spoustu dalšího. Moc jsem tomu nevěřila, ale vyzkoušela jsem to na sobě a překvapivě mi to zafungovalo i na moji alergii, kterou mám od dětství. POkud budete mít zájem, tak se mi klidně ozvěte a já poskytnu více informací.
Petra
  • 
6.4.2009 19:59:50
S tímto článkem naprosto souhlasím. PhDr. Málková je jedna z našich největších odbornic na zdravé hubnutí. Také pracuji v oblasti zdravého hubnutí a vím, že jediný způsob zhubnutí a trvalého udržení váhy je postupná úprava životního stylu (vyrovnaný příjem a výdej kalorií, vhodná pohybová aktivita). Pokud má někdo zájem, koukněte na mé stránky www.poradnaprovyzivu.cz. Nabízím i poradenství přes internet.
30.10.2006 19:57:55
Zkuste se podívat na stranky www.hubnete.cz/food
Koupil jsem program od firmy herbalife a vyskoušel ho na sobě a své mamce.ja to bral na regulaci vahy a na zažívaní a jsem velmi spokojeny.A moje mamka behem prvního tydne užívání shodila 3kg :)
27.4.2006 9:25:55
dobry den chtela bych poprosit jestly nekdo ma dobrou radu jak zhubnout nejak kila predem dekuji
  • 
24.4.2006 7:24:14
Dobrý den je mi 14 let a nevím co z toho si mám vybrat když trpím nadváhou už pěkně dlouho už několik diet jsem zkoušela a vždycky sem je zase vzdala protože sem na tom byla psychicky hodně špatně prosím poradte mi co mám dělat a jakou dietu mám držet Děkuji.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 27 [Dalších 7 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.