markéta, Tereza 7/03 |
| • |
26.10.2005 10:48:51
Souhlasím, titul používám v práci, ve styku s lékaři, s úředníky a taky s prodavači když něco reklamuji :-))
MMCH-hrozně se u mě shodila jedna teta, když se mě po doručení svatebního oznámení zeptala, jestli můj manžel titul nemá, že jsme to tam neuvedli. Upozornila jsem, že tam není ani můj titul a nedávali jsme to tam schválně, protože to podle mého názoru na svatební oznámení nepatří.Odpověděla jenom "aha". Čímž jsem to trošku obešla, protože v té době můj manžel žádný titul neměl, ale vůbec jsem neměla chuť se o tom bavit, když jsem viděla, jaký k tomu má snobský přístup - nezajímalo jí, jaké má konkrétní vzdělání, jakou školu a obor, ale jen ten titul. Tituly na svatebních oznámeních - jedna z největších snobáren. |
Adéla,0 |
| • |
25.10.2005 20:19:59
Tohle je přesně zlatý střed a nejpřirozenější vyřešení ,,problému intimní hygieny"".Plně souhlasím.
|
|
|
23.8.2005 11:20:08
Víš co, strasně mě štve, když někdo někoho kritizuje za takovou blbost. Z tveho příspěvku je cítít závist. Je vidět, že ty jsi zřejmě neměla mozek na to, vystudovat VŠ, protože kdybys ho měla, tak by tě ani nenapadlo uvažovat nad takovýma kravinama. Když někdo má tituly, proč zazlívat, když si je napíše před jméno?!!!Radši se starej o sebe a zabývej se něčím užitečnějším!
|
Marta + dvojcata |
| • |
26.5.2005 23:18:33
Souhlasím s Krisýnou.
Když jsem slibovala svojí Alma Mater, že se jí nikdy nezpronevěřím, byla jsem také poučena, že titul k mému jménu prostě patří a já ho prostě musím používat a to ve správném tvaru a vždy před jménem a to dokonce ze zákona. To jsem tehdy "čučela", protože jsem to nevědela, protože mě to nezajímalo. Nedělala jsem si s "ňákým titulem" až takovou hlavu. Teď už to vím a při oficiálních příležitostech (smlouvy, jednání, ...) ho používám. Ale na schůzi klubu králíkářů bych ho teda taky nikdy nepoužila a nejen proto, že nejsem veterinář :-). A rozhodně uznávám, že je spousta skvělých, úžasných a slušných lidí, kteří jsou "jen" vyučení a taky spousta idiotů, tupců a sprosťáků, kteří se svými tiuly velmi rádi ohání. |
Iva |
| • |
24.1.2005 7:36:59
Vyhovuje mi umývat se ve dřepu ve vaně proudem čisté vody ze sprchy, většinou bez gelů či mýdel. Naučila jsem tomu i svou dceru. Jednou denně (večer) je tak akorát(nic se nemá přehánět), někdy i během dne např. po použití toalety, v letním vedru, prostě když mám pocit, že by to bylo potřeba. Myslím, že ve dvou letech to už dítě zvládne, pochopitelně s naší asistencí na ještě několik let.
|
Gábi, 2 holčičky |
| • |
23.1.2005 22:21:09
Poraďte, jak mám svoji 2,5letou holčičku přesvědčit, že si musí umýt rodidla? Doufám, že to snad je tím, že chce teď vše SAMA. Podle rady pediatričky jsem koupila intimní gel pro malé slečny, ale pak začala říkat, že jí to pálí. Mně tedy vyhovuje také čistá voda. Ale malá si nechce "pipinku" umýt ani sama a ani mně to nedovolí. A násilí nechci používat. Natož zkontrolovat (jako když byla mimčo) jestli není opruzená. Nemáte nějaké typy jak ji normálně umýt?
Díky |
|
|
31.5.2004 23:33:38
No, nevím, ale myslím, že politika ohledně "cikánské otázky" byla v celém ČSSR centralizovaná. O vzniku romských osad na Slovensku nemám zrovna nic po ruce, ale něco určitě budev v:
"Romové v České republice 1945-1998", Socioklub, 1999. (tlustospis od kolektivu autorů, asi nejucelenější romistická práce u nás, plno dalších odkazů) Jurová, A.: "Vývoj rómskej problematiky na Slovensku po r. 1945", Košice, 1993. Horváthová, E.:"Cigáni na Slovensku. Historicko-etnografický náčrt." Bratislava, 1964. Doporučuji určitě něco od M. Hübschmannové - pohádky, písně, základy romštiny. Seriózní literatura je dnes už dostupná doufám v každé knihovně. Je lepší si něco přečíst než se jen utvrzovat v předsudcích. Ne že by se tím lidé kolem Tebe změnili, ale trochu se změní Tvůj pohled na ně, když už Ti jejich "cizí" a "nepochopitelné" jednání bude alespoň malinko dávat smysl z jejich pohledu. |
ajka |
| • |
31.5.2004 21:11:28
Fakt je to dost podobnej styl. Taky mě to napadlo už při prvním jejím příspěvku. A.
|
Jana |
|
|
31.5.2004 13:23:49
Ehm...ne ze bych chtela bourat teorii o velkych muzskych rukou a zenskych mykozach ;o)
Ale je znamo, ze jsme nachylnejsi k onemocneni ve stresu. Proto casteji chytneme mykozu ve spatnem vztahu, kde zijeme ve stresu, nez v dobrem vztahu, kde se citime fajn. J. P.S.: V rukach to neni, fakt ne! ;o)))) |
|
|
31.5.2004 13:23:24
Jenomže tam je asi nikdo nevystěhovával jako tady do Chánova, nebo ano? Nejsem pamětník, tak jestli se mýlím...
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.