| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hygiena především !

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 35 [Dalších 15 >>]
Sylva
  • 
11.12.2003 15:47:08
Aničce taky, ale psi to nevidí rádi - možná se bojí, že jim tam natahá blechy :-))))))))
11.12.2003 11:50:26
Sylvo,našemu malému se v psím pelechu líbí.Natahá si tam hračky a se psem si tam dokažou dlouho hrát.Hlavně se přetahují o hračky.a to jsou jediné chvíle,kdy si naš prcek vubec pohraje
Sylva
  • 
11.12.2003 11:25:09
Noooo, naši psi a Anička taky občas sdílejí chřestítko nebo pískálka. Zatím přežili všichni.
Než se Anička narodila, moje máma vzdychala, že se obává, že její vnouče bude spávat v psím pelechu - to není špatný nápad, ne?
Emina
  • 
11.12.2003 11:20:26
Děkuju. Vyzkoušela jsem to. Normálně to funguje, obě byla mírně nakřáplá, ale to jsou z hrnce taky:).
11.12.2003 10:17:59
Zachody jsou asi jednou s nejoblibenejsich zabav deti.Moje nejstarší dcera si v mise v nestřezenem okamžiku umyvala ruce ale stylem,ze se machala až po lokty.Jednou dokonce aktivisticky chtela dat napit mladší dceři a do hrnečku nabrala vodu ze zachodu.Pry si nechtěla přitahovat židli ke kohoutku,když voda je i tam :-))S mladší dcerou v tomto směru problémy nebyly,zato náš nejmenší při posledni navštěvě parku se vyvalel v krtinci a roznahnal v ručičkach psí hovinko.Ale pry jsemn nebyla jina,jedla jsem pavouky a mouchy a to i sušené.Brrrrrrrrrrrr
vahavka
  • 
11.12.2003 10:01:26
Jmenuje se dr. Šuralová. Občas zastupuje lekařku u nas na středisku. Poprvé , když jsem u ní byla, taky jsem se neuobránila přemýšlení o tom, co všechno na nás není "vydezinfikované a tedy hygienicky čisté".
Ale naše oblíbená debata doma je, zda není za hranicemi lékařské etiky, když lékař, zašťiťující se autoritou medicíny, doporučuje národu něco, co je vysloveně škodlivé: domácnostní chemie znamená mnohem více škody než užitku , a navíc je dobře známo, že život ve "desinfikovaném" prostředí je pro normální zdravé dítě to nejhorší, co mu můžeme připravit, neboť jeho imunitní systém nemá dostatek "podnětů" pro řádné zmohutnění - a alergie jsou na ceste.
U nás je oblíbená historka, jak mne mamka pristihla, jak si ve dvou letech čistím zuby u záchodu, nabírala jsem si vodu z mísy, na vyplachovani i na piti. Myslim, ze by se tak nesmala, kdyby tam pred tim nalila nejaky sajrajt jako bref či co, to bychom místo "tytyty, to se nedelá asi horempádem leteli do nemocnice s otravou a poleptanou sliznicí.
Doma prakticky žádnou chemii nepoužíváme, žádné desinfikované u nás nenajdete a syn je nemocný jednou za uherský rok a my též.
Takže: masařkám zdar!!!
Vendula
  • 
11.12.2003 9:11:09
Nepamatuji se sice, jestli jsem Myšáka tahala ze psí misky (pravděpodobně ano), ale stále mám v živé paměti blažený výraz tehdy cca půlroční Kačky, se kterým cucala kotě... Přežila (kotě taky).
Katka, Hanička
  • 
10.12.2003 23:03:38
Soužití se zvířátky by mohlo mít i své výhody – nemáte někdo zkušenosti s nácvikem mimina na kočičí záchod?! katka
Katka, Hanička
  • 
10.12.2003 22:59:25
Soužití se zvířátky by mohlo mít i své výhody – nemáte někdo zkušenosti s nácvikem mimina na kočičí záchod?! katka
Halka
10.12.2003 22:46:44
Jojo, taky me to tesi :-)
Nejlepsi bylo, kdyz jsem videla v televizi u tchyne v nejakem tom Natoc to (nebo kde) jak kocka olizla dite a rodice se tomu smali. Rikaly jsem si, jak je to mozne, jak to muzou dovolit, no fuuuj... ted mi moje fenecka oblizuje Karolinku, ta se tomu muze uchechtat a me to nechava naprosto chladnou, maximalne jsem rada, ze se maji rady :-))) Holt se nam v ni objevily materske pudy :-)
Karolinka je zase velmi cistotna, myje si rucicky v pejskove misce na vodu, proste jsem ryze hygienicka rodina ;-)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 35 [Dalších 15 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.